Ne se sekirat. Delavec ima težave z razumevanjem že takih enostavnih stvari.Ne rabiš vzeti fizične kartice. Lahko je nekdo zadovoljen samo z virtualno.
Kaj sploh limaš referral, če še pogojev ne prebereš?Ne se sekirat. Delavec ima težave z razumevanjem že takih enostavnih stvari.
Vidim, imaš hude težave. Upam, da ne boš zbolel, če nisi že.Kaj sploh limaš referral, če še pogojev ne prebereš?
Mam, s tabo ja. To da si idiot si dokazal že, ko si po Lidlih svoje kode za Vivid limal na vrata. Še pogojev ne znaš prebrati pa tu nateguješ folk. Brez veze se sploh ukvarjati s tabo.Vidim, imaš hude težave. Upam, da ne boš zbolel, če nisi že.
Sem te videl tam, ja ko si prodajal posebno revijo brezdomcev tam pred vrati, ko sem šel v nabavo Lidlovih izdelkov. Se ne spomniš, ko sem ti stisnil dva eura v roko in rekel, to je zate? Vem, da ni bilo dovolj za sendvič. Oprosti.Mam, s tabo ja. To da si idiot si dokazal že, ko si po Lidlih svoje kode za Vivid limal na vrata. Še pogojev ne znaš prebrati pa tu nateguješ folk. Brez veze se sploh ukvarjati s tabo.
Je imel kolega enako težavo na japki - reinstall je rešil težavo.Danes mi je prijatel poslal zahtevo za plačilo in nisem dobil opozorila na telefonu. Do sedaj sem ga vedno. Se je kje pri posodobitvah to izklopilo?
Kako to vklopimo nazaj
Da je postala "to big to fail".kaj to pomen?
Da je postala "to big to fail".
Zelo možno je, da bo z migracijo začel ponujati tudi EU delnice. Predvidevam, da brez licence MiFiD ne more ponujati.The Company is expected to continue providing the current services to customers of the Revolut Group and is looking at expanding its product offerings subject to obtaining the relevant regulatory permissions.
In Addition, The Company currently has an active application with the FCA to become a licenced MiFiD firm.
Due to legislation introduced after the United Kingdom's departure from the European Union, The Company cannot currently offer marketing of products to its EU based customers. As a result, the business plans to migrate these customers to Revolut's European licenced trading entity towards the end of 2022.
Super. Slučajnomveš, kdaj pride na vrsto NLB?Revolut omogoča povezavo s prvo slovensko banko: Unicredit Slovenia.
Ti uporabniki lahko vidijo stanje in transakcije Unicredit v aplikaciji Revolut.
Poglej priponko 60414
Unicredit kot kaže dela preko https://www.yapily.com/
Tudi prenos med računoma bi moral sedaj potekati brez IBANa ali debetne kartice.