Reševali bomo še španijo

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kaj "ne"?
confused-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ne bo tega. Ko bo treba nas reševat, bo že vse cugrunt (ob letu osorej, al pa še prej).

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Kaj "ne"?
confused-1.gif

Španiji nismo nič dali. Italiji prav tako ne.

Dali smo Grčiji pa še to ne vse, kar so napisali.

Za Španijo bomo dali garancijo s katero s bo "eu sklad" zadolžil to nas bo stalo nekaj šele, ko bo oz če bo sklad šel rakom žvižgat.

Navdušenje pa je zato, ker so končno začeli reševat problem in ga niso še naprej gledali.
Podobno kot pri nas, ko smo se končno lotili reševanja težav.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Kredit najme! Z garancijo držav Eu pa dobi top pogoje.

Ne me narobe razumet ne pravim, da je to kul, ne pravim da je to neka vesela novica a vseeno dali nismo...no še, če bo sklad postal probelm....

Nazadnje urejeno:

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ali so dane garancije na kakšen način povezane z dejanskim odlivom denarja, npr., da se nekje deponira za vsak slučaj, če bi jih bilo potrebno uveljaviti? Oziroma s čim točno garantiramo? Ker, kolikor vem, je bilo v marcu / aprilu dejansko izvedeno izplačilo za ta namen (Grčija).

koliko

Guru
21. avg 2007
4.434
2.531
113
SV SLO
Vse te krize so smo navidezne. Zato, da se potem lahko politiki in bančniki čutijo potrebne in koristne. V resnici pa bi prav lepo shajali brez obeh vrst.

Pa komu izmed nas se sanja koliko je 1 milijarda € kaj šele 100 milijard €.

Če bi dali ta denar nekomu, ki ve kako ravnati z denarjem res ve in ni bančnik ali politik, nobenemu izmed nas nebi bilo potrebno delati, tako pa si samo polnijo svoje žepe in na veliko kričijo, da je KRIZA. Ja je kriza seveda je in to KRIZA medčloveških odnosov, pohlepa in "plemenitenje denarja" po domače kraje.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
koliko, nagradno vprašanje: kako boš oplemenitil denar če ne bo noben nič delal? ker če nihče nič ne dela potem ne rabiš denarja. ker nimaš kej kupit nimaš kej nardit...

fora je edino v temu, da se je preveč začelo vlagati v "virtualne" zadeve. delnice internet podjetij, na splošno so se vrednosti delnic precenile... v kolikor bi vlagali v stroje, ljudi... bi se denar obračal in oplemenitil. tako pa so se blazne cifre vlagale v eno sql tabelco... pa vsi so mislili da je edina formula ta, da se tista vrednost v polju v tabelci povečuje....

koliko

Guru
21. avg 2007
4.434
2.531
113
SV SLO
Tudi zdaj ko delam sam ne morem plemenitit denar, ker ga premalo zaslužim tako, da mi je glede plemenitenja vseeno. Jaz od tega nimam nič, tudi velika večina zaposlenih z mesečno plačo okoli 600€ verjetno nima od tega silnega plemenitenja kaj dosti. Trenutno imaš za kupit ogromno dobrin ampak razen osnovnih najbolj osnovnih si s sovjo plačo prav tako ne morem privoščit torej me tudi za dobrine prav malo briga. Vem da so ampak so mi nedosegljive. Edino kar mi ostane v tej enačbi je delo.

Ja vsi smo sužnji gospodov, ki se igračkojo z sql tabelcami. Nič delat samo kopičit bogastvo. Je pa vprašanje od kod in kako dolgo. Nakazuje se da ne prav dolgo.