resen problem

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Seveda je obojestransko.

Grisbi,

jaz ne verjamem v prijateljstvo med m in ž, ker to ne obstaja. Veš ti sploh, kaj pomeni prijateljstvo? Eno je kolega, sodelavec, sošolec, prijatelj je neki druzga. Zlo hitr se podre ta črta, ki razmejuje prijatelje na nekaj več. Ne rečm, da obstajajo izjeme, ampak to so idealne okoliščine, takoj ko se nekaj zalomi, se lahko zgodi kaj več. Zato mi ne prodajat buč, da sem zaplankan itd...dal sem marsikaj čez in dekleta, ki so mi trdila, da nebi nikol prevarala svojih tipv, so nakonc spale z mano, zakaj? Ker sva bla pred tem frenda, ki sva se štekala, mela dobr, ...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Ker sva bla pred tem frenda, ki sva se štekala, mela dobr, ...

...in ker si tud ti to hotu da ona to naredi
smirk-1.gif

če bi bil ti res njen frend, bi se umaknil in rekel da nej malo razmisli kaj počne. Sam ti si že v osnovi štartal na to, da bi jo dobil.

In še kako je možno prijateljstvo med M in Ž. Jaz imam kar nekaj prijateljic. So punce od mojih kolegov in prijateljev. Na kraj pameti mi ne pade da bi z njo sploh kaj imel.
smirk-1.gif
Pa se imamo fajn, si dost zaupamo. Ampak to je pa vse.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Bla bla bla...dobro si zapomni eno stvar, ne poznaš me!

Mel sm frendico kake dve leti, pred kratkim sem zvedel, da ona je od nekdaj hotla neki več, kaj sm naredu? Skenslu jo, žal mi je ampak jaz ne morem oz. ne smem.

Jaz sem lepo napisal, da so izjeme pod določenimi pogoji...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Bla bla bla...dobro si zapomni eno stvar, ne poznaš me!

ne rabim tebe poznat da nebi vedu kako stvar "deluje". Kaj ti misliš da si edini ki ima take situacije?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
No, no, fanta, ne se preveč kregat-to škoduje lepoti
grin1.gif
.

Pač, če ti je tista kolegica všeč, boš vedno ciljal na njo... Če pa še ona cilja nate.....
wink-1.gif
.

drugače pa.... Če ni faušije, je dost za vse....
evil.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
problem samo rata, ker je človek v osnovi egoistično bitje (c) by Chapman
ja, ja...berem tisto knjigo
grin1.gif

ps:
podpis sem opazil
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Pa sej moški nismo egoisti... Mi mamo itk vse radi....

ne?
evil.gif

Jz sm zanč tud prebral prve 2 al 3 strani tiste knjige (5 nevem_točno_kaj), pa mi je blo kr mal bed, da sm bil zmenen, da gremo vn, ker je tist kr interesantno.... Sm jo tud hotu sprintat, ampak cca. 200 strani...
grin1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
grin1.gif
če rabiš v papirnati obliki se ti bolj splača it nabavit. Jaz to mam na prenosniku, kjer imam vse ostale bukve.
Knjiga je pa zakon.
zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Seveda je obojestransko.

Grisbi,

jaz ne verjamem v prijateljstvo med m in ž, ker to ne obstaja. Veš ti sploh, kaj pomeni prijateljstvo? Eno je kolega, sodelavec, sošolec, prijatelj je neki druzga. Zlo hitr se podre ta črta, ki razmejuje prijatelje na nekaj več. Ne rečm, da obstajajo izjeme, ampak to so idealne okoliščine, takoj ko se nekaj zalomi, se lahko zgodi kaj več. Zato mi ne prodajat buč, da sem zaplankan itd...dal sem marsikaj čez in dekleta, ki so mi trdila, da nebi nikol prevarala svojih tipv, so nakonc spale z mano, zakaj? Ker sva bla pred tem frenda, ki sva se štekala, mela dobr, ...

In ker si ji ti prepovedal, misliš, da se bo ona nehala družit s "prijatelji?
grims-1.gif
Yeah right.

Ravno te dni, na šihtu...se mogoče spogleduje s sodelavcem, hodi na kave z njim..., se božata pod mizo... Pa niti ni njen kolega, niti se ne drži z njim uradno.

Če bo hotla, te bo prevarala..ne glede na to kaj narediš. Enako je s tvoje strani.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
no ja,..če njej tako paše oz. če imata tak dogovor, zakaj pa ne,..čisto vajina odločitev
grin1.gif
samo, če pa to delaš kot preventivo, da te ne bo prevarala, si pa mečeš pesek v oči...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Jaz mam vse pošlihtano, vaše dvome si vi nekam lahko zataknete, vključno z unim gor, ki "ve kako to deluje". Ko boš dojel, da je življenje zakoplicirano in ne črnobelo, da znamo ljudje biti zlo različni v smislu "sto ljudi, sto čudi", boš dojel kaj ti jaz hočem povedat.

ynos,
jaz ne rečm, da me lahko prevara kjerkoli in kadarkoli, jaz se zarad tega nikol nisem sekiral. Je pa res, da mam rad žensko zase in jo nerad delim. Če me vara, nej me dokler jo ne dobim, potem sledi bye bye.

Grisbi,
v vezi sm marsikej moral dati na stran in se odreči marsičemu, predvsem ženskam, kar mi je blo najtežje. In če me prevara, mi kvečjemu nardi uslugo, to sm ji povedal. Ne rečm da mi bo pa žal in da bom žalostn itd...normalno. Prej al slej se bom pobral in šel naprej, ne bo prvič...

Nazadnje urejeno:

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
stari moj jaz sem enako delal!! nisem je mogo pustit dokončno, ker se mi je zasmilila, ker me je prosla in obljubljala nevem kaj vse Prej sem jo že 2x pustil pa me je nazaj prepričala. Iz lastnih izkušenj ti povem, da delaš napako, da je ne pustiš čimprej, ker slej ko prej bo do tega prišlo in je najboljše čimprej to naret.

Edina stvar ko mi je zdaj žal je to, da je nisn pustil prvič, ko sem jo mislil.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Egonislaw,

mah sej sicer je vse ok, super se štekava, ....itd, sam jaz bi rad druge piške (FUL), upam da me mine, ko se rodi otrok. Misliš da bo?

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
glede na to kakšne ti ven mečeš (da se ti smili, da ti je žal za druge ženske, da ti bi uslugo naredila če bi te prevarala) - ti lahko samo čestitam za tvojo izredno uspešno, veselo, čustev polno zvezo
bonk.gif

upam da prepoznaš sakrazem

ko bom jest zadost star...tako mišljenje sem jaž že zdaaaavnaj prerasel in čist mimogrede: leta niso nikakršno merilo.
smirk-1.gif