Citat:
Uporabnik Steve pravi:
kaj točno pa je "pamtnega" ga laguni kupe? to da misli da je konkurenca švabski trojki![]()
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
kaj točno pa je "pamtnega" ga laguni kupe? to da misli da je konkurenca švabski trojki![]()
Ima xenon in električne sedeže. Ampak bilokakšna druga značka bi mogla bit spredaj (no ne ravno dacia), pa bi bil vreden 25 k eur.
Ne vem, od kje so prišli na 35 k eur![]()
![]()
Citat:
Uporabnik Toro pravi:
Upam, da s FAPKer pre novem, najnaprednejšem meganu ga tudi ni.![]()
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja, moj sanjski 3 Coupe![]()
...vsaj lahko rečeš, da maš avto![]()
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ima xenon in električne sedeže. Ampak bilokakšna druga značka bi mogla bit spredaj (no ne ravno dacia), pa bi bil vreden 25 k eur.
Ne vem, od kje so prišli na 35 k eur![]()
![]()
a tok pride al kaj?a so normalni pa ni čudno da so v krizi za tako ceno se dobi že kaka bavarija pa vsej veš kaj imaš ne pa nekega renaulta!![]()
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Laguna pride 34k€, coupe 325i s podobno opremo pa 48k€, 320i je pa recimo 5k€ cenejši. Na navadne Lagune je trenutno cca 4k€ popusta, ne dvomim da bo kmalu tudi za coupe verzijo.
Če ne bi bila spredaj tako grda, bi to bil prav dober avto.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Koliko pa kaj stane servis za cliota? Da vidim koliko sem v minusu. Zadnji redni servis na 90kkm, interval 30kkm me je prišel 60€. Verjetno imajo überwagni kar tisto rabljeno olje iz friteze pa najlon štumfe za filtre, da so tako poceni.