Tudi jaz sumum napeljavo, zato trenutno iščem kako shemo, da se lažje orientiram. Ker je zadeva relativno redka, bi moral tester imeti v lasti
in ves čas priklopljen.
Malo se poigravam z idejo, da bi začasno napeljal dve kontrolni lučki - ena bi signalizirala delovanje črpalke, druga pa napajanje injektorjev. Če to ne bi obrodilo sadov, bi pa nadaljeval z napajanjem vžigalnih tuljav itd.
Boljši tester bi sicer bil lahko rešitev, ampak ker se mi dozdeva da z senzorji ni nič narobe mi verjetno ne bi koristil in bi samo plačal za nič (koliko stane zadeva, se mi zdi da je okrog 60€ diagnostika?).
Skratka, najbolj imam na sumu napeljavo, rele, konektor. Le kateri je pravi je vprašanje. ČE bom dobil shemo bom bolj v detajle preveril.
Sem dobil pa sicer še eno idejo, ki pa je težje preverljiva oziroma na meji možnega - inštalacija goriva. Kaj če se zadeva sprazne, ker ta hudič ima regulator v rezervarju in je do motorja samo en vod. Če protipovratni ventil šteka ali so v njem smeti, je možno da se linija sprazne in je suha - potem pa traja in traja da se napolne in vžge ?