Če bi ona vozla na meji svojih zmogljivosti tudi on ne bi bil kaj preveč miren. Ona pa bi suvereno držala volan.To so profiti. Na tem videu recimo Patresetu tud glava ne trzne v ovinku zaradi sile, babo pa meče kot najstnico
Kako to mosliš zadaj? Pravi Alter driver bi se poscal na te voznike, to bi bil vsaj 20 sekund spredaj in to v četrtem krogu.Točno to, če grem jaz za 14 dni gor vsak dan kroge nabijat, ajde sicer ne bom prišel blizu njegovemu času, ampak vseeno bi se konkretno izboljšal. Če maš pa dobrega coacha zraven pa tudi nebi bil konkretno zadaj.
Kako to mosliš zadaj? Pravi Alter driver bi se poscal na te voznike, to bi bil vsaj 20 sekund spredaj in to v četrtem krogu.
Kako to mosliš zadaj? Pravi Alter driver bi se poscal na te voznike, to bi bil vsaj 20 sekund spredaj in to v četrtem krogu.
Fak, kake se bere tukaj. Ti ne bi bil daleć zadaj, zato ker bi bil (če bi imel srečo) v bolnišnici. Ali pa bi v WCju si rit brisal, ker bi imel vso pokakano. Ni to 200 letet po avtocesti v limuzini višjega cenovnega razreda ali pa igrico na PCju nabijat. Je malo drugače, ko ti avto pri 200+ km/h dvigne, 1m stran pa stena.
Torej ti zadnjih 10 let igraš car simulator 10 ur na dan in si zmagal na prvenstvu?
Da niti ne omenjam, da je eno ROC, kjer je dirkališče čisti top v primerjavi s tistim o čemer smo govorili. Par ovinkov, top asfalt, izletne cone, hitrosti pa nič.
Ampak ja, ti bi tudi te na ROCju pošolal v 14-ih dneh vozakanja po progi. Itak.
Sicer bi mi dol viselo zate in tvojo vožnjo, kar me skrbi je le to, da te bom na žalost verjetno enkrat srečal na cesti in po izkušnjah z znanci s takim attitudom, so na cesti nevarni za druge udeležence.
Se pa dobro spomnim enega, ki je bil boljši kot Rossi po lapanju, potem je šel enkrat na moto dan na neko dirkališče in napovedoval zmago, vendar je prišel nazaj precej redkobeseden. No,?rezultati so pokazali, da je bil tik pod sredino, ob tem, da ga je kar nekaj motoristov s slabšimi motorji pustilo zadaj. Od takrat se je malo umiril z lapanjem. Malo.
Tako ja, tipičen samonapihnjen bedak, ki misli, da je s 500.000 prevoženimi, sedaj pa caR in nezgrešljiv. Ampak kaj manj pričakovat od Alteraša, ki bi pošolal profije po 14 dnevnem bootcampu itak ni za pričakovat.
Fantina moj, v “najboljših” časih sem delal 100 jurjev letno, tvojo kilometrino posekam za konkretno, pa si ne bi upal izustit te tvoje izjave, ker se prekleto dobro zavedam, kako hitro gre lahko na cesti kaj narobe in ja tudi po moji zaslugi. Pa nisem imel še nobene prometne.
Res upam, da te ne srečam na cesti.