kaj si vzel - koliko si dal?No, v ponedeljek vsa šla v stroške in kupila ''zelo trdo'' vzmetnico v JYSK-u.
kaj si vzel - koliko si dal?No, v ponedeljek vsa šla v stroške in kupila ''zelo trdo'' vzmetnico v JYSK-u.
PLUS S60, 140*200. 315 evrov, znižano iz 625 (koliko je to res, ne vem).kaj si vzel - koliko si dal?
Zbudite se nasrani.ZPS: Analiza je pokazala, da vzmetnice Swiss+Bed niso tako kvalitetne, ko jih predstavljajo oglasi
Zveza potrošnikov po opravljeni laboratorijski analizi opozarja na zavajajoče oglaševanje – tako glede cene kot sestave –vzmetnic Swiss+Bed. Po prijavi na inšpektorat zveza napoveduje še kazensko ovadbo zaradi goljufije oz. preslepitve kupcev.www.rtvslo.si
Sva jo preizkusila v trgovini, kolikor pač v pol ure ležanja lahko dobiš vtisa... Ampak, zdaj po dveh mesecih uporabe, pa lahko potrdim, da je dobra.Saj za pol cene pa je dobra, ne?
Ja. Premalo..? Je trgovka sama predlagala. Tudi čelado, ko kupujem, jo dejansko nosim pol ure na glavi, v trgovini. Vsak resen moto trgovec to ve in te ne gleda čudno. Pri vzmetnicah pa verjetno isto...Pol ure sta ležala v trgovini na vzmetnici?
Zanič material!Mojo je nehal hrbet bolet.
Jaz se pa se vedno ponoc zbujam. Ocitno je nekaj drugega krivo za moje zbujanje.
Se je pa tole pojavilo pod rjuho. Prvic v taki obliki v "30 letih".