Reklame v postnem nabiralniku

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Danes sem stehtal kolicino reklam, ki sem jih dobil v kasl od ponedeljka. Rezultat dobre 3 kg neuporabnega papirja ga gospodinjstvo v 4 dneh!

Ce se komu zdi tole normalno, sem jaz Miss Amerike. In potem bo mene vlada bombardirala z eko davki in podobne neumnosti. Vem, da obstajajo nalepke ampak jo je treba kupiti in ni bistvo tukaj.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Ne samo vlada! Isti trgovci nas prepričujejo, da so ukinili zastonj vrečke na blagajni zaradi ekologije.
smirk-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Vem... sem kupil in je po dveh mesecih povsem obledela ter se odluščila dol z nabiralnika (zunanji). Nato sem jo ponovno sprintal, plastificiral in dodal še NO Žurnal.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Kaj no-go?

Pač imamo očitno razumevajočega poštarja, ki zna brati, in mu je evidentno, da želim prejemati izključno name naslovljeno pošto.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.223
2.020
113
Emona / Carnium
Jaz sem kupil dve nalepki. Prva je šla v istem tednu dol (poštar, sosed, mularija,...). Druga pa je gor že nekaj let. Nekateri podjetniki (razni posojevalci denarja, prodajalci kitajske robe, oblačil, ki so narejena po nekem čudnem standardu, vedeževalci ipd.), ki sami raznašajo svoj promo material in nekatere stranke (SDS, NSi) ter nekakšna verska društva (RKC agitatorji), ne upoštevajo nalepke. Fino je, ker se jih da prijavit.
evil.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
A nalepka je nepismena? Da, je.
evil.gif
Pa sej je lepo, da se trudiš in ukvarjaš z nabiralnikom, res.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Danes sem stehtal kolicino reklam, ki sem jih dobil v kasl od ponedeljka. Rezultat dobre 3 kg neuporabnega papirja ga gospodinjstvo v 4 dneh!

Ce se komu zdi tole normalno, sem jaz Miss Amerike. In potem bo mene vlada bombardirala z eko davki in podobne neumnosti. Vem, da obstajajo nalepke ampak jo je treba kupiti in ni bistvo tukaj.

Na svojega sem napisal; Prosim brez reklam! Hvala! , so reklame še kar prihajale, pol sem poštarju rekel 1x, ful prijazno,
da pač prosim če ne meče reklam noter, pa je rekel nekaj v smislu da pač more (prej ko jih rastala prej je fertik; mi je jasno)
pol pa sem tole loputico na vratcih vzel dol, z brusilko naredil 9cm dolgo in kake pol centimetra zarezo, loputo namontiral nazaj
in jo na drugi strani s prečnim šraufom pritrdil, tako loputice več nemore odpret, še vedno lahko meče not razglednice, položnice,
tisto revijo od baumaxa pa ni teorije da not spravi
smile-1.gif

Je mir, čeprav kak flajer še prileti not, ampak se da preživet.

PumaAngel

Pripravnik
2. nov 2011
287
0
16
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
A nalepka je nepismena? Da, je.
evil.gif
Pa sej je lepo, da se trudiš in ukvarjaš z nabiralnikom, res.

Saj bi se zadržala, je offtopic, a kaj ko me preveč srbijo prsti. Bolje se ukvarjati z nabiralnikom in imeti rezultat, kot pa se ukvarjati s tem kdo ima sprintano nalepko in zakaj.

Viper

Pripravnik
31. okt 2011
443
1
16
reklame so edino fajn od: Jiska,spina,hoferja,leclerka in lidla ostalo ne gledam!