reklama na avtu

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
Kdo ima prakso z reklamo svoje firme na osebnem vozilu? Rad bi namreč oglaševal svoj S.P. na avtu. Ali ima država problem s tako stvarjo? Avto je moj in lahlo imam gor kar hoæem..ali temu ni tako?
sprasujem se.gif
Nalepke bi imel na plehu in zadnji šipi.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.811
640
113
Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
Kdo ima prakso z reklamo svoje firme na osebnem vozilu? Rad bi namreč oglaševal svoj S.P. na avtu. Ali ima država problem s tako stvarjo? Avto je moj in lahlo imam gor kar hoæem..ali temu ni tako?
sprasujem se.gif

Nobenega problema, edino pri zadnji šipi. Če gre za osebni avto in hočeš prelepiti zadnjo šipo, moraš vgraditi piskača za vzvratno vožnji in vse skupaj uradno tudi homologirat. Drugače ne bo šlo skozi tehnični pregled. Vsaj pri nas je bilo tako, mislim da 2011.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.811
640
113
Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
A država nima nič proti temu? Sem slišal, da zna biti je.ba, kot npr.plačat sazasu, če vrtiš musko? Na to varianto.

Prvič slišim za kaj takšnega. 5 let sem imel poliman cel avto, pa nikoli nobenih težav.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a imaš morda v mislih "prevoz za lastne potrebe"? To ima skoraj vsak kombi zraven napisano.
O tem pa google najde neke zakone...

sam pa še nisem videl, da bi imel kdo to napisano, če imel na osebnem avtu nalepko "moje-podjetje.si"

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
sprasujem se.gif
Ni problema in ne dajati takih idej birotatom.