Reja Pitbull-a

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Presneto zacepetaš proti njemu in izpustiš še kak vanzemaljski zvok pa se bo pokakal.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
Točno, z nogo ga lahko tudi zgolj odrineš. Ampak raje sprostiš frustracijo.

Sicer pa:
Dokaz, da nevarnost psa ni pogojena s pasmo oz. mešanjem le-teh.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Ko ti bo 3 kilska podgana zagrizla v ahilovo tetivo boš nedvoumno vesel, mar ne ?

Že če te psi napadajo, pomeni, da oddajaš nesigurno energijo. Ihtavo brcanje to le potrjuje.

Res moraš biti frajer, da se počutiš ogroženega od malega ščeneta.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
wildude
Citat:

Točno, z nogo ga lahko tudi zgolj odrineš.
Si že poskusil malo ščene odriniti ? Jaz sem že, posledica je bila samo to, da je še bolj podivjal.

Runo
Bla, bla bla, point je da mala ščeneta nimajo 100 pik, kaj ima to veze s mano, če skačejo za vsakim, ki gre mimo ?
Z veliki psi nimam težav, tako da tvoja genialna teorija nima temeljev.

Še 1x, ne pustim nobenemu cucku, da hlasta z odprtim gobcem po meni.Če ti pustiš, tvoja stvar.

karamarko

Pripravnik
29. sep 2014
365
0
16
Če so mali ščeneti nevzgojeni, si zaslužijo vzgojno. Eni ste res zaslepljeni. Lastnik je odgovoren, da pes ne napada ljudi. Pa naj bo 2 kg dlake al pa 60 kg mase.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
Sem. Še nekaj bevskanja, a nič hujšega.
Zagotovo pa ne bom psu z brco lomil reber.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Ko ti bo 3 kilska podgana zagrizla v ahilovo tetivo boš nedvoumno vesel, mar ne ?

Že če te psi napadajo, pomeni, da oddajaš nesigurno energijo. Ihtavo brcanje to le potrjuje.

bonk.gif

eno se je počutiti ogroženega drugo pa je preprečit ugriz ki zudi od male psihopatske podgane nikako ni prijeten. razen če bi se ti pustil grizti, ker se pač ne počutiš ogroženega.
grims-1.gif

KrNeki99

Pripravnik
3. sep 2007
884
23
18
Ljubljana
Pa tudi ce te ne ugrizne, najvecji problem je da ti umaze hlace.

Ljudje pa se vedno nocejo razumeti, da si oni kupijo psa, ne jest. Naj ga ima zase!

lp

KrNeki99

Pripravnik
3. sep 2007
884
23
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
Res je; ampak to se rešuje z lastnikom, ne s psom.

ponavadi se z jeznim pitbullom lazje zmenis kot z lastnikom
wink-1.gif

Ce bi bili lastniki normalni do tega sploh ne bi prihajalo. Od lastnikov pa vse kar ponavadi slisis je "Saj ne bo vgriznu" FU.. OF.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:

bonk.gif

eno se je počutiti ogroženega drugo pa je preprečit ugriz ki zudi od male psihopatske podgane nikako ni prijeten. razen če bi se ti pustil grizti, ker se pač ne počutiš ogroženega.
grims-1.gif

Psi so v osnovi piæke in ne ugriznejo kar tako. Še največkrat jo bo fasal gospodar/član družine. Tisti, v koga se zaganjajo majhni kužki in ki jih dejansko hočejo ugrizniti, pa zagotovo oddajajo zelo nesamozavestno energijo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Citat:

Tisti, v koga se zaganjajo majhni kužki in ki jih dejansko hočejo ugrizniti, pa zagotovo oddajajo zelo nesamozavestno energijo.
Prodajaš za take orgonske kristale in ionizirano vodico ?

hint: trolam te, ker si izumil nov tip energije, nesamozavestno

plus že večkrat sem napisal, da se dotične kosmate podgane zaganjajo v vsakogar.

KrNeki99

Pripravnik
3. sep 2007
884
23
18
Ljubljana
Kaj morajo zdej "nesamozavestni" ljudje doma ostat, da bos ti lahko nevzgojenga cucka na sprehod peljal ?

Bom se enkrat napisal. Psa si kupi zase in ne za vse okol tebe, to vkljucuje da ne skace na ljudi, na laja na njih, ...

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Se strinjam.

Žal veliko ljudi ni sposobnih kontrolirati pse, ki si jih lastijo. Kar pa ne pomeni, da ti brezglavo napadajo in koljejo vsakega, ki pride mimo. Navadno so najbolj glasni psi največje piæketine. To je dobro vedeti, preden si kupite bularje, nože in solzivce v strahu pred napadalnimi čivavami.

Sicer pa tisti, ki smo bili ugriznjeni s strani konkretnega psa, vemo, da to ni nič hujšega. Kak teden se ti poznajo zobje, praskica pa navadno ni huda.

Da bi se pa bal bolečine, ki je ista, kot če se malo bolj konkretno popraskam, se mi pa zdi oslarija.