Citat:
Uporabnik dolenc77 pravi:
ne razumem. po eni strani vpijete, da ne morete povsod vozit 90 km/h, po drugi se ne držite niti te osnovne omejitve, kaj šele, če je hitrost zmanjšana zaradi konkretne nevarnosti (pač pravite da je za nabijanje ukrepov - ko jih je...be - tisti, ki se vozimo po "kočevki" pa dobro vemo, kolikokrat je bila cesta zaprta zaradi karambola pri Griču, ker so avtomobili leteli ven, ob vsakem rosenju, da o dežju ne govorim, sedaj odkar je tam omejitev 70 km/h nesreč praktično ni), pa na Ortneku, pa v Žlebiču, Mrtvicah....
pa mi povejte... je hitrost 133 km/h na cesti izven naselja (kjer so bile tudi nesreče s smrtnim izidom) majhna, prevelika, ravnopravšnja? no tok je današnji "rekord" na "kočevki", 300 metrov stran od kraja nesreče s smrtnim izidom... pravzaprav sta bila mrtva dva... v pol ure 2 komada s 133 km/h!!!... o številu vozil s hitrostjo med 100 km/h in 133 km/h ne bom govoril
in ja.. tvoja pravica se izven naselja konča pri 90 km/h
ola - a mi pokažeš en post, kjer sem govoril ozr. koga nagovarjal, da je treba čez dovoljeno omejitev? ali da sem koga nagovarjal, da naj vozi čez svoje zmožnosti ali čez "zmožnosti" ceste?
če boš našel kakšen tak post bom razumel tvoje "nabijanje" - drugače pa prosim da ne repliciraš takšnih neumnosti (beri: spreobračanje besed) na moje poste