Redarji in radar

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
v Kranju bi rabili vsaj 20 takih redarjev, kok folk goni ni normalno več.

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Kje na primer? Kadar kol pridem v Kranj se mi vse valja pod nogami. Pa vsak tretji ne zna speljat ob zeleni, ne pozna prednosti, nič. Če primerjam z LJ je v KR živa katastrofa. Pa že v LJ je bl bogo vse skupi, ampak tm se folk vsak prbližn premika... Razni lokalni kmetavzi, k se peljejo čez KR pa so same ovire.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik Nightcrawler pravi:
Razni lokalni kmetavzi, k se peljejo čez KR pa so same ovire.
Omejitev po Kranju je 50, koliko bi pa po tvoje morali vozit, da ne bi bili ovire?
bonk.gif

Zaradi tebi podobnih bi potrebovali klobukarja z radarjem v vsakem grmu!

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
dragi moj, problem je v tem, da ti kmetavzi pogosto 50 km/h niti ne dosežejo.
zadnjič sem za takim idiotom vozil od glavne pošte mimo zdr. doma naprej pa do črpalke 30 km/h . sredi dneva. za mano pa kolona.
takim je izpite za pobrat. to so idioti, egoisti in ovire.
zaradi mene je lahko v vsakem grmu radar. tudi če bi hotel kršit hitrostne predpise, jih ne morem.

definicija tipičnega kmetavza, ki se vozi čez kranj: najprej te izsili tako, da zapelje v križišče in nato zelo počasi pospešuje. v 10 sekundah prileze do 40-45 km/h in potem tako vozi za nedoločen čas. ko vidi rdečo na semaforju, 200 metrov prej spusti gas in se nato 20 km/h cjazi do križišča. ob zeleni počaka 5 sekund in nato počasi začne premikat svoj sekret. cel dan se vozi za takimi, pa začneš streljat.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Kje na primer? Kadar kol pridem v Kranj se mi vse valja pod nogami. Pa vsak tretji ne zna speljat ob zeleni, ne pozna prednosti, nič. Če primerjam z LJ je v KR živa katastrofa. Pa že v LJ je bl bogo vse skupi, ampak tm se folk vsak prbližn premika... Razni lokalni kmetavzi, k se peljejo čez KR pa so same ovire.

Čez dan morda ne tok, drugače imaš dosti norcev, kle pri pokopališču, pri Tuš centru itd....pa delavski most...v samem strogem centru in na Planini med bloki resda bolj težko voziš več kot 50.

Drugače pa popoldne po 5-6 uri se bolj razživi, slišim cviljenje gum in proklete motoriste - jaz bi tem vsem odvzel motor.

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
@timecop: ni moj problem, če se je našel v definiciji. Naj vrne vozniško in bo najbolje za vse.

@Jado: teh motoristov je že tolk, da sem se že čist navadu tega. Vse gre 100+ tut ponoči. Pa itak ti gre na jetra, če ti sred noči nabija obrate, samo se nima smisla sekirat. Policija ni sposobna tega porihtat. Tut če ga slučajno kdo opazi, ga ne bo šel lovit. Kar so sposobni je čez dan na parih standardnih lokacijah mal merit, pol ko se začnejo izživljat pa nič od policajev.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Kar so sposobni je čez dan na parih standardnih lokacijah mal merit, pol ko se začnejo izživljat pa nič od policajev.

In ko mu to poveš lepo, s tem da si začel stavek " Z vsem spoštovanjem gospod", je pa vse narobe.
aplauz.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Kar so sposobni je čez dan na parih standardnih lokacijah mal merit, pol ko se začnejo izživljat pa nič od policajev.

In ko mu to poveš lepo, s tem da si začel stavek " Z vsem spoštovanjem gospod", je pa vse narobe.
aplauz.gif

Ja verjamem ja, da je pol vse narobe.... Sam po drugi strani pa.. a nej gre tečt za njim, k z uno škodo pa tistimi velkimi kravami od motorjev itak ne morjo ujet 130 KM + motorjev... pol je pa že mal jasen, da jim tak komentar pokrovko dviga
evil.gif