Se pravi, da ti passthrough iz Kodija ni delal? Na starih Sonyjih je bil potrebna posebna verzija Kodija (ker Sony ni pravilni implementiral passthrough API-jev)...
Saj zato sem napisal "mene osebno". Verjamem, da so ljudje, ki jim je ta miška všeč. Mene pač moti. LG posiljuje to miško... aplikacije ne sprejmejo v svoj store, če miška ni podprta... potem pa velika večina (tudi oni sami) miško podprejo po liniji najmanjšega odpora in v vsaki aplikaciji dela drugače in v nobeni preveč dobro. Youtube je recimo lep primer aplikacije, kjer miška dela slabo... ampak ker bi brez youtuba težko prodajali TV-je, so jim pogledali skozi prste.
Mogoče kdo ve zakaj 65PUS8505 ni nikjer v Slo v prodaji?
Zakaj pa hočeš ravno tega Philipsa, ki premore še klasičen 50Hz Direct led, brez con, panel, kar je najslabše možno? Za ta denar dobiš kar nekaj občutno boljših TVejev, s QD nanosom, kar omogoča predvsem boljši barvni spekter, nekoliko višji kontrast in svetilnost:Ja, ampak model 65 obstaja na vseh ostalih trgih in razlika med 65 in 70 je cenovno kar velika. Zame je 65 sweet spot in 70 nočem. Torej philips noče mojih $$$?
Za tak denar se mi zdi kljub ips panelu posrečena izbira. 70 je jurja.