Red Bull res nevaren

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
hja, v totem našem maribori je vse skup bolj bogo glede feštanja. kmš - ob sredah -včasih, bumerank- bejži vstran, razen če si ronaldinho (sem te vprašu) , extrem- ni nič, samsara, no ja, včasih,eh....
tudi maribor ni več to kar je bil.
me zanima kaj se bo s trustom kaj dogajalo letos, če se bodo kaj zmenli.....

lp, pa klikni me, če me vidiš kje zunaj
nahrung002.gif

p.s., pa sory za off topic. redbull je najbolj okusen, pomoje, če ne pretiravaš ti ne more nevem kaj škodit. pa tudi tisti dve dečvi v rebull Miniju sta lepi
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Te domneve bo treba potrditi ali ovreči s kakšnim obširnejšim testiranjem. Pa avstralci bodo morali napisati kaj več, kot mumbo jumbo. Pa potem najti kaj je problem. Kofein, nekaj drugega ali pa vse skupaj.

Ze samo dejstvo da sem z pomocjo redbulla vcasih vozil po 24 ur in nespal 48 ur je nek "podatek" da tukaj nekaj
nebo stimalo. Spanje je osnova za zdravo zivlenje, bolj pomembno od same prehrane, in ce le to stimuliramo z nekimi
umetnimi substancami, jasno da bo necemu skodlo, saj na koncu je to droga. Nekaj kaj mi pomaga ne-spat, je droga,
v tekocinski obliki.

Pred letom sem popil tudi do 15 redbull vodk, kar je cca 7 redbullov na noc, in pol sem se cudil da nisem mogo spat
do 19 zvecer (po celi noci caganja),... Utrujen, ampak nikakor da zaspim, ko sem se pa zbudil pa nabijanje srca...

Opustil pitje teh pijac, ceprav je okus vsaj meni izredno dober.

Pa tut cena plocevinke v klubih je primerljiva ceni konjaka, se en razlog za ne-nakup.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pozabil:

Smo nekoc skuhali kavo v redbullom (shark-om pravzaprav), okus je ogabno sladko-grenak,
je pa res da nas je naspidiralo, smo brez tezav prevozli tut po 800km v 7 urah, in po kaki uri nazaj.
Ves cas pa nekoliko agresivnega obnasanja in nestrpnosti. Mogoce nepametno, ampak boljse kot zaspat
za volanom, ko recimo res ni niti pol urce casa za dremez....

Sedaj je moj recept za budnost dober spanec, in samo sadje za malice-kosila-vecerje, voda z limono,
in nekoliko hladnejse okolje, recimo klima v avtu, odprto okno, nekoliko glasnejsa glasba ali pogovor
z sopotnikom. (je pa dost tezje kot se nabit z redbullom in je to to)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Torej ste maheri ugotovili, da je Redbull poplnoma varen pa še super se počutite po njem in nekateri ga že celo nekaj let pijete in ste še vedno živi! Super a ne? Najbrž je konkurenca podkupila ta inštitut ki je opravil to neresno in povsem neumno raziskavo na 30 ljudeh, najbrž je bilo kar narobe z vsemi 30-imi in bi jih najmanj 10.000 mogli vzet za vzorec. Ker je pijača prepovedana v Skandinavskih državah, Norveški in Danski se verjetno pojavlja zgodba s Patrijo, kjer je celotna skandinavija podkupljena, saj oni so zelo koruptiven narod in jih je najbrž konkurenca podkupila, kaj veš mogoče pa celo levica? Tudi tukaj so možne povezave...
bonk.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Red Bull = kofein + sladkor = kava + sladkor. Za taurin niso še dokazali, da ima kakršenkoli efekt.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
pri tebi je ze bolj problem odvisnosti..to so pa psiho motnje, bo treba iti na pregled drugemu zdravniku
smirk-1.gif