rdeči alarm zaradi snega

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Če smo iz Amerike uvozili že vse mogoče neumnosti, bi lahko tudi takele pločnike in jih zmontirali na primernih mestih.......

guardy

Guru
3. avg 2007
8.523
1.107
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No, pa je prišel štrom, upam da jutri ne bo zopet izpadlo.

Izpada vsak dan že od vikenda dalje
wink-1.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.840
141
63
V Iški smo že spet brez
frown-1.gif

Včeraj smo ga dobili enkrat čez dan, ob večerih ga pa izklopijo nekje do dveh zjutraj.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.392
452
83
Citat:
Uporabnik bula pravi:
Če smo iz Amerike uvozili že vse mogoče neumnosti, bi lahko tudi takele pločnike in jih zmontirali na primernih mestih.......
hysterical-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.251
1.401
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Prej nič ne slišiš. Samo poči in pade. Sopotnica je bila menda lažje poškodovana.

Saj to mene tudi skrbi, sem zdaj že večkrat slišal da smo pade, brez predhodnega pokanja
uf-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
KSZ
Is naše firme se menimo, jaz težim no, da bi šli pomagat. To je nekaj decov, avto ali par avtov. Čez mi uspe, kam naj pokličem, da bi bili ponucani?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.410
7.521
113
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Potem pa jih malo uporabi. Da ne bodo nedotaknjene, kot iz škatlice.

Kaj pa kradejo in kdo krade?
Mislim sej se mi zdi mal neumno ampak - a se midva poznava? Ne vem no...dej mal utemelji svoje pisanje. Sicer sem dans enmu ze prenocisce uredil pri nas ampak res ne vem od kje ti take trditve. Ne vem....sej ce sem kdaj trdil da ti v sluzbi nic ne delas pol te razumem. Sam se ne spomnim da bi mi kdaj kaj takega na pamet padlo.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.762
656
113
Krimec ne sekiraj se, pri naših tastarih so gasilci vsakih 10 minut pr agregatu unmu ta glavnmu za fazo po vasi. Problem je v tem, k hočjo vaški posebneži še cesto met razsvetljeno, pa skoz veje gor na kablovje padajo. U glavnm, gor je prav grozno, potreben bo konkreten golosek.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Sodelavec mi je rekel, da si ze medsebojno ponoci kradejo agregate, ker se jih kao ne da kupit. Imas ga itak pred bajto, potem ti ga pa en sune. :s

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
frown-1.gif
Ravno gledal posnetke, kaj delajo v teh dneh električarji, noro. Pri tako slabi komunikaciji, ko vse odpove nikoli ne veš, kdaj se kak vod nazaj priklopi.

A bo zdaj Utisevalec že potrdil, da gre za ekstremno nesrečo?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
frown-1.gif
Ravno gledal posnetke, kaj delajo v teh dneh električarji, noro. Pri tako slabi komunikaciji, ko vse odpove nikoli ne veš, kdaj se kak vod nazaj priklopi.

A bo zdaj Utisevalec že potrdil, da gre za ekstremno nesrečo?

Električarji so opremljenimi z radijskimi postajami. Tudi telemetrija električnega omrežja se fura preko radijske zveze. Torej to ni izgovor da ne moreš delat varno.

Sicer pa lani je vsaj 2 v z. slovenije spražilo med delom pa ni bilo izrednih razmer. Tako da zame to ni neposredna žrtev vremenskih razmer pač pa klasična delovna nesreča.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
KSZ
Is naše firme se menimo, jaz težim no, da bi šli pomagat. To je nekaj decov, avto ali par avtov. Čez mi uspe, kam naj pokličem, da bi bili ponucani?

Ne vem, če lahko kar tako greš. Za delo v gozdu moraš imeti nek tečaj in atest za delo z motorko, ...
Ravno jutri zjutraj se odpravljajo eni naši fantje tja, pa mi je v parih besedah eden od njih nekako tako razlagal.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
To vem, da me komunicirajo po GSM.

Problem je sama razsežnost uničenja, na 10 koncih se štuka, na 5 pa že priklapljaš nazaj, da je čimmanj izpada. Hitro naredi en napako...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Ja se strinjam, čeprav protkoli vklopov so jasni. Če so delal po protokolu se napaka ne sme zgodit. Je zajebano, umrl je en ki ni nič kriv, oz. tisti ki je izvajal vklop oz. ga je potrdil bo sedaj imel do konca življenja ga na vesti!

Sicer je pa delo teh električistov na terenu tako ali tako najbolj zajeban šiht kar se jih lahko spomneš. Večino časa ne delaš nič pomembnega oz. rutinska dela, ko pa pride neka naravna ujma moraš pa sredi noči na teren in delat ko žival v nemogočih razmerah. Kar poznam te ljudi so sami mladi fantje, večina ko si ustavari družino gre stran (to veliko pove kako "varno" in "urejeno" je njihovo delo).