Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No, pa je prišel štrom, upam da jutri ne bo zopet izpadlo.
Ne skrbet za njih, ne skripajo.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
kaj čakaš?? podmaži lisice
Citat:
Uporabnik bula pravi:
Če smo iz Amerike uvozili že vse mogoče neumnosti, bi lahko tudi takele pločnike in jih zmontirali na primernih mestih.......
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Prej nič ne slišiš. Samo poči in pade. Sopotnica je bila menda lažje poškodovana.
Mislim sej se mi zdi mal neumno ampak - a se midva poznava? Ne vem no...dej mal utemelji svoje pisanje. Sicer sem dans enmu ze prenocisce uredil pri nas ampak res ne vem od kje ti take trditve. Ne vem....sej ce sem kdaj trdil da ti v sluzbi nic ne delas pol te razumem. Sam se ne spomnim da bi mi kdaj kaj takega na pamet padlo.Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Potem pa jih malo uporabi. Da ne bodo nedotaknjene, kot iz škatlice.
Kaj pa kradejo in kdo krade?
Žalostno, ampak pri teh razmerah je bilo vprašanje časa. Upajmo, da je zadnji.Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Umrl elekrtričar...
http://www.rtvslo.si/okolje/smrtna-zrtev-pri-odpravljanju-posledic-ujme-umrl-je-elektricar/329100
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ravno gledal posnetke, kaj delajo v teh dneh električarji, noro. Pri tako slabi komunikaciji, ko vse odpove nikoli ne veš, kdaj se kak vod nazaj priklopi.
A bo zdaj Utisevalec že potrdil, da gre za ekstremno nesrečo?
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
KSZ
Is naše firme se menimo, jaz težim no, da bi šli pomagat. To je nekaj decov, avto ali par avtov. Čez mi uspe, kam naj pokličem, da bi bili ponucani?