Ampak billie , na katerega operaterja si prenesel številko? Jaz sem prenesel številko na Telemach predplačniški sistem. Nekako mi daje slutiti, da oni prenosa ne naredijo celostno. Ne predstavljam si točno, kako to gre, upam, da zna tehnični postopek kdo drug pojasniti. Si pa zamišljam sosledje nekako takole:
1.) Zamenjava številke v omrežju za SIM s to in to serijsko
2.) Zamenjava številke v SIM na daljavo
3.) Reset telefona, da s SIM odčita (tokrat že) novo številko
Vsaj Telemach morda točke 2. ne izvede.
Berem pa, da na apflu lahko ročno spremeniš številko, ki potem ostane zapisana na SIM kartici in če to SIM daš potem v drug telefon, bo seveda tudi drugi telefon videl novo številko. Na Samsungu, pa menda tudi na nobenem drugem Androidu, se tega žal ne da.
Rešitev bi torej bila, če bi uspel nekoga dobiti, da bi mi za 3 minute posodil ajfon, vendar nimam nikogar v spominu.
1.) Zamenjava številke v omrežju za SIM s to in to serijsko
2.) Zamenjava številke v SIM na daljavo
3.) Reset telefona, da s SIM odčita (tokrat že) novo številko
Vsaj Telemach morda točke 2. ne izvede.
Berem pa, da na apflu lahko ročno spremeniš številko, ki potem ostane zapisana na SIM kartici in če to SIM daš potem v drug telefon, bo seveda tudi drugi telefon videl novo številko. Na Samsungu, pa menda tudi na nobenem drugem Androidu, se tega žal ne da.
Rešitev bi torej bila, če bi uspel nekoga dobiti, da bi mi za 3 minute posodil ajfon, vendar nimam nikogar v spominu.