Razpis na delovno mesto ... vzpodbuditi konkurenco

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Dej nehi ze srat. Pejt na mojedelo.com in poglej ponudbo pod proizvodnja. Ocitni je se nekaj delovnih mest. In vmes ko dela troizmenski siht za trakom se lahko prekvalificira v stromarja ali instalaterja in bo slej ali prej dobil bolje placano sluzbo. Mislim jaj je tko fa.king nedojemljivega pri tem?
a si ti blondinc drgač?
shocked-1.gif

si kdaj pomislil zakaj se razpisi, ki jih omenjaš ponavljajo v nedogled, al zato ker ljudje dajajo odpovedi, ker se jim ne ljubi delat, al zato, ker jim je po freh mesecih garanja brez plače in prispevkov, jasno, da denarja nikoli ne bodo videli
jezen.gif

no , s temi svojimi prekvalifikacijami, si pa res pokazal svoje znanje o življenju......štromarija, instalaterji,....misliš da so to poklici, ko s spričevalom v žepu lahko začneš normalno delat, kot vsak drug
stupid-1.gif
...veš kolk let vsakodnevne prakse rabiš, da res obvladaš, pa še po 30letih naletiš na probleme, ki ti kravžljajo živce,.....znanja praktičnih poklicev ne moreš kupit kot vaše diplome in magisterije

pa še tole me zanima, čeprav je tvoja osebna stvar in ti ni treba pojasnjevat...
če si se tolk izobraževal in napredoval v sposobnosti, zakaj si še vedno v policiji, ? a mogoče lažete o prenizkih plačah in ti zato ,,paše,, tam?
aja , pa še to , a res ne veš, da štromarjem ponujajo ponavadi od 600-650 neto.....če je to zate boljše plačano delovno mesto
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.414
113
V policiji sem izkljucno zato ker imam to delo rad in mi je zanimivo. Ko mi ne bo vec bom pac sel drugam. Zaradi denarja verjemi da ne. A ves jaz sem v policijo prisel iz gospodarstva. No kao...drzavna firma je bila. Pa tud instalacije sem ob frej popoldnevih vlekel s frendom. Pa ob sihtu sem zacel programirat in se ukvarjal s tem. Ko sem sel v policijo sem sel na polovicno placo (v startu). Zakaj? Ker sem lahko. Ker pac ta manjko denarja ni ogrozal moje eksistence.

Sicer pa ima vsak svojo ceno. Priznam da ce bi dobil doloceno ponudbo (pac neko bruto letno placo) bi se verjetno tud policiji odpovedal...

Ampak ne pa jamrat pa govort da se ne da. Ker to pac ni res.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
grims-1.gif

ampak državni šiht je le državni šiht, aaaaa?
evil.gif

plača skoraj zagarantirana, šihta konec po uri ne po narejenem, za bolniško ni problem, tudi dopusta več kot v privatnem, pa na alter se da skočit med šihtom, mogoče tudi pofušat, če si že glih programer.......
......ja , verjamem da ti je zanimivo delo in je plača postranskega pomena
evil.gif

hysterical-1.gif

evil.gif

hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.414
113
Davek po dohodninski lestvici ker je bilo vse preko s.p. tko da zdej lahko odskakljas nazaj v kot.

Vem da slabse beres pa vseeno poskusi se enkrat. Prej sem bil v drzavni firmi. Torej nima veze tudi tam si lahko lenaril ce si zelel.

O koncu sihta pa ne rabis pametovat. Moj rekord je 27 ur v sluzbi. Tko da ce kje velja da se gre domov ko je narejeno potem to velja za nas.

No zdej ko smo obdelali mene (lahko se nam se ti predstavis) pa nazaj na temo. Torej zakaj se ne more v stromarja prekvalificirat?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
hysterical-1.gif

aplauz.gif
bravo , dober smisel za humor ,
s.p.-jevci so najbolj zagnani za vestno plačevanje davkov in izstavljanje računov, pa tudi vestno plačujejo vse okol pomoči ,,honorarcev,,
smile-1.gif
dober si mi ti , ja .......
vsak se lahko prekvalificira v štromarja, ampak v službo ga vzami ti (frišnega seveda), normaln štromar ga noče niti za sodelavca, za štemanje in vrtanje po zarisanem pa ne rečem, je pa mogoče res dober, seveda po kakšnem mesecu vsakodnevne prakse, da se utrdi in nauči efektivno štemat.
...ja ne smej se , tudi za štemanje in lopato je potrebna praksa , če misliš tolčit kot po domači kopalnici in od tega živet, bo razočaran

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kaj je tu težko razumet? Naša produktivnost je v dreku.

O tem trobim ves čas. Hočemo s eit avstrijsko socialo ob slovenski produktivnosti.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Evrofil, tebi sem odgovoril že višje, glede zaposlovanja v tujini, smao očitno predvsem sebe bereš, druge pa malo manj.

Še enkrat:

Kdor je imel interes oditi ven, ali sposobnost, je že šel.

Zdaj imamo na zavodu en kup folka, ki:

-ima neuporabno izobrazbo
-nič ne zna
-ne zna tujih jezikov
-je prestar

Tega problema tujina ne bo rešila.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Dej nehi ze srat. Pejt na mojedelo.com in poglej ponudbo pod proizvodnja. Ocitni je se nekaj delovnih mest. In vmes ko dela troizmenski siht za trakom se lahko prekvalificira v stromarja ali instalaterja in bo slej ali prej dobil bolje placano sluzbo.

Nekaj. Pljunek morje glede na 116 tisoč brezposelnih.

Mogoče boš končno doumel, kar ti prefinjeno dopovedujem ves čas. Naša država je zaposlitveno neperspektivno okolje. Previsoki davki in preveč parazitov.

Tu je treba začet delat reze.

Je pa res smešno, da iz pozicije državne službe pametuješ folku, naj gre za štromarje. Jap, štromarji z izkušnjami komaj čakajo na take priučene štromarje, drugače ekonomske tehnike.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.414
113
Glej tvoj osnoven problem je, da zavracas moje trditve vendar tega ne argumentiras. Poleg tega od tebe se nismo dobili enega pametnega nasveta za teh tvojih famoznih 116k brezposelnih.

Ok po tvoje torej: prekvalifikacija ne. Kaj predlagas ti?

Pa skusaj pozabit da imam sluzbo v ju. Verjemi da bi precej bolje zivel ce bi bil placan po ucinku.

Ampak cakamo tvojo resitev. Ker kar predlagam jaz pac po tvoje ni ok. Kaj pol? Kako binti resil problem?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Glej tvoj osnoven problem je, da zavracas moje trditve vendar tega ne argumentiras. Poleg tega od tebe se nismo dobili enega pametnega nasveta za teh tvojih famoznih 116k brezposelnih.

Ok po tvoje torej: prekvalifikacija ne. Kaj predlagas ti?

Pa skusaj pozabit da imam sluzbo v ju. Verjemi da bi precej bolje zivel ce bi bil placan po ucinku.

Ampak cakamo tvojo resitev. Ker kar predlagam jaz pac po tvoje ni ok. Kaj pol? Kako binti resil problem?
Prvi pogoj, je pozapret vse, ki so krivi za sranje, ki je povzročilo brezposelnost...da ne povzročajo več nadaljnega sranja