Razmerja ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pha, napol bi pa se strinjal s tabo - mogoce se res za vsako kiklo obrnem, pod kaksno tudi zlezem, me pa ne obrnejo vec ... vsaj ne tako, kot vcasih ... dejansko mi je koncno na prvem mestu moj uzitek, moje udobje ...

Najdi si hobi, da te razmerje ne bo obremenjevalo. Si pač ratal lepo previden in že malo razmišljaš s pravo glavo.
Vedno je potrebno biti pripravljen, da se babi al pa tebi zmeša.

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Presran sissy ali sissy k ne ve kaj hoce?
evil.gif

A se pri fotkicu tudi sprasujes, ce te bo pustil na cedilu, ce bodo baterije zahinavle, flesh strajkal, kartica pobegnila, USB kabel samomor naredil, disk na compu glavo narobe zavrtel, ...?

Mislim, daj casu cas Presneto. Napisal si kot da si skoraj pred poroko...

my2c

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
hysterical-1.gif
sej se mi po moje zmeša, če bi mel to lastnost. "tkooo, bi rada eno mejhno pozornost, vsaj en mejhn prstanček ..." daš prstanček, pa si misli "kvaaaa, sam tok sm vredna, še kamna ni gor..." ...

ne vem, babe itak same ne vedo, kva bi rade. bi rade, da gremo skupi u shoping, ajde pa pejmo, pol so pa cele užaljene, k ji nis recimo kupu unih ta lušnih čeveljčkov ... ja fak, če jih maš polno omaro ... al pa k si sam celo popoldne shopal z njo, ne pa cel dan ...

včasih se namatraš, da jo presenetiš, da jo mal pocrtaš, dobiš pa nazaj prst v rit. okej, to se čudn bere, rečmo raje - glavobol ...
redface-1.gif

stereotipiziram, samo je dejansko tko. karkoli narediš, pa če narediš še tako, kot si želi, si naredil narobe. in da bi mel še to lastnost, da bi jim bral misli ... se rajš zaprem nekam v en gozd v eno kočuro, pa veveričkam berem misli ...

Glede na to da imaš že prakso z "ločitvami" bi se jaz ob zgornji izkušnji kar na hitro še enkrat "ločil".
Pač nista za skupaj, razen če tebi paše da skupaj hodita tudi fotkiče in objektive kupovat, in ji ti potem zabrusiš kaj je kupila to glažuno ki nima nič boljših leč kot pirovska flaša dno. Ampak tak odnos prej ali slej pripelje do propada zveze.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Men so pa všečna tale Dizzyjeva razmišljanja
grin1.gif

Mah, js bom rekla tkole: Ko bo prava pršla mim, boš že vedu. To enostavno veš. In tkrt se nč ne sprašuješ kako pa kaj. Če pa kej palamudiš, pol to že ni to.
Al kaj, js nevem. Sm ti rekla, da če ti ta zdej sede da probi pač kej več... pa pol vidiš. Ne rabš se pa silt, samo zato ker ti pač odgovarja. Eh... Bod s to, pa je
wink-1.gif
sej veš, kaj sm ti rekla...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Potem ni "taprava".

Drugače pa, če iščeš idealno, je ne boš našel. Vsaka ženska kdaj tečnari (praviloma brez potrebe), prej ko se sprijazniš s tem, bolje bo. Ne mislim sprijazniš, da ji pustiš, da tečnari...če pretirava jo ozemljiš. V naravi ženske je, da išče stvari o katerih lahko tečnari. Lahko spuščaš školjko, pospravljaš, nisi alkoholik, nisi deloholik, si zvest, prinašaš denar (saj ne, da tak tip sploh obstaja) itd...pa se bo VEDNO našlo nekaj s čimer ne bo zadovolja.
grin1.gif
Če pa ne bi čisto nič tečnarila, bi se jo pa že naveličal...

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pa sej če "normalno" tečnari sploh ni napačno, meni je to včasih celo seksi.
smile-1.gif
samo bolj me moti, da ženske včasih ne vedo čisto, kaj bi rade, to me bolj moti ...

zadnjič sem se z eno pogovarjal, pa sem ji kar navrgel - "uživaj s svojim, dokler ga še maš. čez kako leto ga boš itak nagnala ..." "nee, kaj je s tabo, js ga ne dam za nobeno ceno ..." pa ji rečem nazaj "te bom čez eno leto prašal, pa ti že zdej povem odgovor". in kaj ona odgovori in to resno - "a misliš?" eee, če bi vedela kaj hoče, bi tud vedela, da ga bo čez en let hotla, tko pa ne ve in čez leto odbluzi. tako ali drugače ...

eh, spet too much terana očitno ...
tongue-1.gif

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Seveda, ko bo prava bos pa kar "cutil" in "vedel" in vse bo poklapalo... vsi objeti, v belih lanenih hlacah in bosi, srecni s trakom v lasem plesemo na Imagine od Lennona... in potem se zbudis s pestjo v riti...
evil.gif

Tudi za tapravo se je potrebno potruditi, se toliko bolj. Veliko vloziti in ne biti pussy. Itd...

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.965
38
48
Citat:
kdaj bova filme gledala?
evil.gif

drugač pa - taprava že lahko pride mim, samo - ni nujno, da si ti pravi zanjo ... in seveda obratno ...
wink-1.gif
ta matematika se mi vedno bolj potrjuje (pa k bi se sam pr men, ampak še pri drugih)

zmaga.gif

Tocno tako. V glavnem je vedno tako, razen v filmih.
grims-1.gif
), razen ce so v igri hudi kompromisi in se nekdo pac prilagaja ali fejka (ampak to dolgorocno, ce tega ni konec, vodi do kaksnih bolezni, raka, ipd. ali pa enostavno t.i. "druzinskega nasilja").
Sicer pa je vedno zacarani krog: ko si samski, bi raje videl, da ne bi bil samski, ko si "zaseden", bi raje videl, da bi bil samski.
smirk-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Ženske vedo česa ne bi imele, ne vedo pa kaj bi imele...
grims-1.gif

"Taprave" pa skorajda ne obstajajo... So samo približki... In za trajanje zveze se morata oba nekoliko prilagoditi... Mislim, da ga ni osebka, ki bi mu pri osebku nasprotnega spola, bilo prav vse všeč... Zato je čakanje nesmiselno... In je potrebno poizkusiti... Večkrat...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
pa sej če "normalno" tečnari sploh ni napačno, meni je to včasih celo seksi.
smile-1.gif
samo bolj me moti, da ženske včasih ne vedo čisto, kaj bi rade, to me bolj moti ...

zadnjič sem se z eno pogovarjal, pa sem ji kar navrgel - "uživaj s svojim, dokler ga še maš. čez kako leto ga boš itak nagnala ..." "nee, kaj je s tabo, js ga ne dam za nobeno ceno ..." pa ji rečem nazaj "te bom čez eno leto prašal, pa ti že zdej povem odgovor". in kaj ona odgovori in to resno - "a misliš?" eee, če bi vedela kaj hoče, bi tud vedela, da ga bo čez en let hotla, tko pa ne ve in čez leto odbluzi. tako ali drugače ...

eh, spet too much terana očitno ...
tongue-1.gif

ha ha ha ha ha, kok si ti zmeden model.
hysterical-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Baba ma en zob in en jošk!

Ženske si mislu...
grin1.gif

Glej,..če bi ble ženske popolne, bi blo v vezi dolgčas in obratno. Ves čas se mora kaj dogajat. Tko je. Od človeka pa je odvisno al mu gre vse skupaj čez en uho notr in druzga ven, al pa si žene k srcu in se sekira tja v tri krasne.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sej ... babe ...
evil.gif

glej, gre se za neko mero normalnosti. ne moreš ti neki zahtevat, pol pa vsaj pol tega ne vrnit. razmerja, "ljubezen", karkoli temu podobnega funkcionira na principu daj dam. in ti vlagaš full, dobiš pa nazaj to, da se itak nič ne trudiš in si itak ti vsega kriv.

been there, done that ... not anymore ...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Citat:
. ima 28 let za sabo, kjer mene ni bilo. ko ni vedela da obstajam. in obratno. in pazi zdaj - kje tha fcuk je catch, da spustiš v svoj lajf nekega neznanca,

Ðizs krajst!!!
bonk.gif

najboljše da posvojiš dojenčico, jo vzgajaš do 18 leta (seveda v osami - nasvete dobiš pri sosedih Avstrijcih) potem se pa oženiš z njo.

uf-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Kot so ti že drugi napisali... Uživaj v samskosti. Imaš še kakšno leto, da se v tvoje živlenje prikati kakšna s katero ti bo vredno bit. Priklatila se bo itak po naklučju - tako je bilo pri meni vedno. Lepo si vzamita potem kakšne 2 leti, da se spoznata, preselita skupaj itn... Potem ko vidiš da je to res to, jo napumpaj in mir. Do 30-tega naj se ti nikamor ne mudi z otroki.

Pred mnogimi leti mi je nek tip rekel: ko spoznaš pravo in veš, da je to to - samo otroka ji nared in ne bo več tistega strahu, da se ji bo nekega dne nekej v glavi preklopilo, posledično bo popokala kufre in šla.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Za Dizija:
V čem je zdaj sploh problem? Kaj imaš za razmišljat? Že to, da vnaprej vidiš samo negativne zaključke bi ti lahko povedalo, da nekaj ne klapa v tvoji glavi. Posplošuješ na podlagi ene slabe izkušnje. Neresn, nerealen in nepošten do sebe in drugih si.