Razmerja ...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
mah, poba ima še kar tisto taprvo v podzavesti, ki ga je tako grdo nogirala..saj veste, na suxu smo brali
smile-1.gif

ampak dizy, 28 je stara? ta ima pa gotovo dost kilometrine, pa se je zdej vrgla nate, ker bi se rada ustalila- sam pofakaj pa bejž, je moje mnenje
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ne, ne, tisto ... tisto iz Suxa je ... haha, tisto so bili časi, ko smo bili mladi in neumni. zdej smo stari in trapasti.

bivša (ta zadnja) je pospravljena, ampak nekak ne morem oz. ne najdem smisla v tem, da bi zdaj bil s kom. zakaj? da jo bom oz. bo ona mene prej ko slej shebala? sej ta čas sem tudi jaz eno nogiral, pa mi je blo bedno, ker sem vedel, da sem naredil še večjo škodo, ker je zdaj res izgubila zaupanje v moške, po drugi strani pa ... same problem here, če tako pogledam. zgubil sem zaupanje v to, da se splača nekaj matrat z nekom.

@Sajkek: maš prav, marsikaj me hebe, AF, alko, jaz pa vse vračam tako, da začenjam hebat babe
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Stari, moraš si vcepit mentaliteto lovca, ki sam odloča kaj in kako bo imel v lajfu. Ni samo od ženske odvisno, če bo srala po glavi...srala bo kolikor boš dovolil, če bo preveč srala, pa se predčasno posloviš, problem rešen. Če pa si dovoliš srat po glavi, si si pa na koncu sam kriv (ne ciljam nate, govorim nasplošno).

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
v preteklosti sem si prevečkrat pustil srati po glavi. v zadnjem razmerju sem to dokaj dobro eliminiral in dokler je šlo, je bilo fino. ko se je ustavilo, se je pač ustavilo. se zgodi, tako je življenje. iz tega se lahko samo marsikaj naučiš in jaz sem se.

točno zato pa trenutno delam kot si rekel - sam odločam kaj in kako bom imel v lajfu. in neke resne bejbe zdajle ob sebi ne vidim. 1. raje ves tist denar, ki bi šel za njo, fliknem v fotoopremo, 2. če hočem vso to fotoopremo normalno koristit, moram delat, dela se fotografija petke in svetke, veliko bejb tega ne razume, posledično serje - torej - hvala lepa nasvidenje. ko se bo najdla ena, ki bo dojela, kaj mi fotografija pomeni, se bom mogoče pustu mal zavrtet ... mogoče ...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ne moreš to rect, poglej, kako pogumno preživlja zadnji fiasko z babo..je pa res, da mu lahk vsaka kikla zmesa glavo in pade v podoben trans, kot ga je že dal skozi
grin1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
dejansko mi je koncno na prvem mestu moj uzitek, moje udobje ...

Potem pa sploh nimaš problema.

...in ko se bo prikazala ena, da boš zaradi "pozabil" na svoj zdajšnji užitek in udobje, bo tista prava.
Pač ji povej da ti je všeč samo njena rit pa je to to, pa mogoče ne boš rabu pozabit na svoj užitek
evil.gif
, ko te bo pa čustveno metal bo pa rit zadnja na katero boš mislil.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
tako je..zdej je tko, da moraš gledat nase..če ti je do fuka, jo nategneš, pa čao..če birada še večkrat, ok, pridi a ne..zdej, če se pa hočeš vezat, je pa jeba hm..če hočeš imet enega ob sebi za precej dolgo obdobje , pa moraš malo premislit..ne moreš kr enga pobrat, pa lajfat z njemu
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
nc se nisi naucil, še vedno si navadna frotirasta cmera.

evil.gif

@Dizzy:
Ti se najprej odloči, kaj ti je bolj pomembno.

canon-eos-350d-slr-digital-camera.jpg
ali
sexy13.jpg

Mislim stari, WTF??
stupid-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Ah, fant se boji, da bi bil še enkrat prizadet... Njegovo srčece ne bi ponovno preživelo... In da ne bo trpela državna blagajna za zdravljenje infarkta je moj nasvet, da pozabiš nanjo...
evil.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Dizi, malo manj bo treba začet razmišljat o neumnostih. Preveč cajta maš, to je to! Ne planiraj in ne taktiziraj toliko. Če ti bo mimoidoča punca sedla, laufaj za njo. Če ti ne bo sedla, laufaj v kontra smer.

Zdej pa nehi komplicirat, ker si samo otežuješ lajf.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Dizzy imaš pa res veliko za razmišljat. Če ti ženska ne sede jo pustiš pr mir, če ti sede pa gasa.

Če hočeš biti sam, pa bodi sam in ne jamraj.