Ravna zemlja, vesoljske palačinke in NASA zarote

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
V bistvu je zemlja središče antarktike. Se pa ne strinjam s teorijo, da je zemlja ravna, kamor koli grem s kolesom, povsod so klanci.

467716-post_slo.gif

Heh,dobra! Kot kolesar te seveda razumem!
cool-1.gif

OK,dajmo drugače definirat: Površina vseh oceanov na Zemlji je ravna,sama Zemlja je pa polna klancev!
nahrung002.gif
Zakaj pa me potem premetava po morju, ko se peljem s čolnom? Če bi bili oceani ravni, me namreč ne bi.
tongue-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Citat:
Uporabnik dune pravi:

Eno je, ko vzhaja, druga slika, ko zahaja ali obratno

Daj roko spredaj s palcem navzgor, potem pa potuj preko glave nazaj, zadaj bo palec navzdol
zmaga.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ha! sedaj si se pa izdal. ko krožiš okoli žarnice si na ravni površini ne pa zaobljeni. ha!

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.178
113
Cel vikend sem razmišljal, ta tema mi ni dala miru. Prepričali so me, tudi po mojem je zemlja res ravna, na drugi strani Antarktike - ki seveda obkroža vse svetovne oceane - pa leži....

Neka dežela kot bi rekli Indija Koromandija, kjer se cedita med in mleko. Tam živijo vsi tajkunčki in uživajo, mi tukaj na tej strani pa garamo za njih. Zato nas ne pustijo čez mejo, da ne bi dojeli da je tam lepše.

V tej deželi so krave vijolične, svizci zavijajo čokolado...., vse pičke so hude k šnopc

OK, grem zdej delat, da bodo lahko uživali na drugi strani

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.610
10.818
113
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Pa poimenovanje zemlje je tudi zgrešeno... V bistvu gre za antarktiko, ki iva v sredini bazen in nekaj otokov... Če prav razumem koncept...

Jap,točno tako,zelo dobro razumeš!
Približno tako izgleda kot na posnetku pri 2:20
https://www.youtube.com/watch?v=VhPxn-4FF34

aja tako je to, zakaj pa potem iz brazilie v EU hitro prideš z letalom oz še prej v afriko, če pa sta na ravni deski najbolj oddaljeni? Čudno, a gre tam za kakšne črne luknje?.

aja BTW, taki ki verjamejo v ravno ploščo je zelo dosti, zato pa se je za bat.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.588
2.632
113
še v SLO - ampak komaj
Lej ko ne veš - med poletom dobiš uspavalo in se ti zato zdijo nekateri poleti daljši.

Jet lag pa so samo stranski učinki uspaval. Se je pa treba paziti - večkrat kot letiš večja je nevarnost, da postaneš odvisen. Zato pa eko fašisti udarjajo po chemtrailih, da bi ljudi odvrnili od preveč letenja.
So pa menda za vsem tem iluminati - samo še ni čisto ziher.

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Skratka, zemlja je ploščata in središče vesolja!
Razlaga: Vesolje je vse , ki imamo čas razmišljati/trditi tako ali dugače, postavila na eno mesto, da ima kontrolo nad neumnostjo!
P.s.: Neumnost je tudi prerekanje kdo ima prav!
Howgh!
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.773
5.917
113
Citat:
Uporabnik dune pravi:

Samo da pa ti rešitev ne kapne še preden prebereš vprašaj na koncu stavka, potem pa je res čudno da imamo toliko flat vernikov.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.185
7.050
113
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Prvo sem mislil da je troll. Sedaj me skrbi.

Kaj te skrbi? A to, da si živel v zmoti, da je zemlja krogla?
Ne. To da berem take zadeve na javnem forumu in ne v kakem zborniku primerov psihiatricne stroke
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
a ni zdej en podoben film, kjer sta dva vzporedna svetova? mogoče je tko tud z zemljo... mi smo na eni strani, drugi pa na drugi... Sam ne vem, kaj une spodaj drži pri površini...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.881
107
63
štajerska
taki filmi, o katerih govoriš so vse "obveščanje javnosti". nas počasi pripravljajo na "nova spoznanja"....
oni spodaj so verjetno do gležnjev v živem pesku ali živem blatu. To pa vemo, da kar dobro "lepi"

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.092
5.661
113
A ni en tak film s primerno vsebino glede na to temo...Trumanov šov?
smile-1.gif