Ramadan

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
@Thesmos ločim med vehabijami eazyevega kova in med ostalimi neproblematičnimi muslimani! Glede na to da se zemo brije, dela za 2 (like me-oba sva novinca), nas ne obremenjuje z vero v karkol, pije z sosedom Francom, zna več slovenskih od mene... Wtf model zna še jodlat
cheer.gif
ne vidim nobenga tozadevnega problema da bi mel občutek da ga mam kakorkoli za manjvrednega! Sem prepričan da bi se model ogradil od vehabij...in da razmišlja podobno kot jaz...

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
8888 tvoju mamu sm oklofotal, ker te je tok smotanga nardila!
smile-1.gif

Softi, prid pogledat, kje živim, pa te bom pol vprašu o 18 kvadratih. Aja za info, 46 kvadratov mamo samo dnevno sobo, v Ljubljani.
Kar se pa Bosne tiče,pa tole.
wink-1.gif

Zdj se pa pojejte!

Da vidš pogled na naravo s druge strani, z reko spodaj.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.096
6.282
113
blizu močvirne prestolnice
Kaj maš to stajo za ovce? Glede mame, sam ne trzam na to, če pa bi tebi kaj mamo ali sestro bi pa skakal do stropa. Tukaj se vidi tvoj primitivizem!

Nazadnje urejeno:

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Seveda, da je staja. Da vidš šele bajto v kateri živimo dol.
wink-1.gif

To kdo je primitiven, si pa že sam velikokrat pokazal, tako da to je samo odgovor na tvoje obnašanje!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ne razumem, v 46 kvadratih se vas stiska 20 in pri 30 letih še vedno živiš doma? Slike mi pa ne pokaže...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Fantje, tole je pa too much! Tale vaš moderator pa izgleda miži na oba očesa! ( Dvojna merila )!!! Nekaj postov kasneje, pa se boste spet opravičevali drug drugemu, kot kakšne peechke! Verjetno bi bilo res primerno nekaj nestrpnežev odstranit iz foruma!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.786
934
113
tu in tam
ne bom citiral..ampak, da se s to kočo hvališ? po od strica audi al kar je že? čefur, kot un mulec Popušufoff
priden.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ni koliba, ampak vikend, vse ročno delo, sami les, ala kmečka hiša.
Je pa mišljeno 46 kvadratov samo dnevna soba, so pa še 4 sobe, 2 kopalnice plus 2 štuka. Bajta v Ljubljani.
Pa ni Audi od Strica, ampak moja Honda!
wink-1.gif

Pa ni hvaljenje, samo odgovor na swiftijevo prbijanje o bosancih kako živijo v 18ih kvadratih! Nott!!!

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ti si eden.

kje so drugi.

a poznaš 'izjema potrjuje pravilo'

in to kar si nalimal..kaj..nej drkam na to, al kaj. al moram zdej jaz pisat kaj majo moji?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
8888 tvoju mamu sm oklofotal, ker te je tok smotanga nardila!
smile-1.gif

Softi, prid pogledat, kje živim, pa te bom pol vprašu o 18 kvadratih. Aja za info, 46 kvadratov mamo samo dnevno sobo, v Ljubljani.
Kar se pa Bosne tiče,pa tole.
wink-1.gif

Zdj se pa pojejte!

Da vidš pogled na naravo s druge strani, z reko spodaj.
cheer.gif

dvorišče s emi zdi skromno..a meje so te škarpe al kaj več?

kje je pa letnja kujna..niste valjda brez tega

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj fadile

izrazajo se mnenja. a je kdo kje nestrpen, poziva k nestrpnosti? pač menja. tko k v temi o čevapih..eni ave, drugi marinčka.

ne razumem vas..a danes je treba bit tiho non stop in kimat, pozirat..enoumje in enopartisjki, enostrankarski sistem je sel mimo. mislim, da je osnovna pravica povedat kaj ti ne sede in s cim noces imet opravka. ni pa prav in lepo pozivat k oobracunu s tistim kar ti en sede, ali pa..k odstranitvi.

res en razumem kaj te tukaj moti..dej razjasni prosim.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.241
2.038
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Skozi tvoje komentarje ne cutim zelje po kaksni razpravi ali kulturnem dialogu o veri.
Če ne čutiš, vklopi možgane. Predlog, brez cinizma in žaljenja.

Citat:
Ce bi mi dal kdaj priloznost bi mogoce videl da se z menoj da tudi normalno pogovarjati.
Jaz nimam ne želje ne sposobnosti, tebi odvzeti možnosti oz. priložnosti za normalen pogovor. Reagiram na komentarje. Toliko pravice si jemljem. Tišina ubija. Neumnost pa še bolj. Nisem pa vedel, da si želiš debate ravno z menoj. O čem?

Citat:
Vendar ko vidim taksen odnos kot ga gojite nekateri (recimo softi, ti, 8888...) s takimi enostavno ne vidim razloga da bi se pogovarjal na "normalen" nacin ampak je treba nivo prilagoditi.
Prilagajanje nivoja nima veze z dejstvi. Jaz lahko na več načinov povem eno in isto stvar. Ravno tako se v nekaterih stvareh lahko strinjam s teboj, v drugih s softijem, v tretjih pa morda tudi z 8888
hysterical-1.gif
. Torej, berem kaj je napisano, ne kdo je napisal. Poskusi še ti tako.

Citat:
Mar ni demokracija svoboda izrazanja, misljenja, verovanja blablabla.... ? Na moj pojasnjujoc komentar v tej temi na zacetku si ti prvi odgovoril "Mene ne zanima", kar samo po sebi ni nic zaljivega ce v teh besedah ne bi bilo cutiti cinizma in zbadanja. In ti bi rad zdaj izpadel kot miroljuben, nevtralen in strpen?
Svoboda izražanja zajema tudi cinizem, tako, da se ne pritožuj za take zadeve. Mislim, da si ene 2x napisal "če koga zanima". Moj komentar je bil reakcija na to. Sicer pa bi lahko dejal, da me ne zanima, ker že vem. Zdaj veš.

Za konec pa še anketa: če si musliman, kdaj si nazadnje napisal kaj pozitivnega o kristjanih? Če si Bošnjak, kdaj si napisal kaj pozitivnega o bosanskih Srbih, Hrvatih. Če si intelektualec, kdaj si napisal kaj pametnega?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj fadile

izrazajo se mnenja. a je kdo kje nestrpen, poziva k nestrpnosti? pač menja. tko k v temi o čevapih..eni ave, drugi marinčka.

ne razumem vas..a danes je treba bit tiho non stop in kimat, pozirat..enoumje in enopartisjki, enostrankarski sistem je sel mimo. mislim, da je osnovna pravica povedat kaj ti ne sede in s cim noces imet opravka. ni pa prav in lepo pozivat k oobracunu s tistim kar ti en sede, ali pa..k odstranitvi.

res en razumem kaj te tukaj moti..dej razjasni prosim.

Evo, sem šel še enkrat od začetka brati in bistvo teme je bil muslimanski praznik Ramadan!

zanimiv..da ste turci tok nesposobni, da si še praznik ne znate izračunat. peš, s super pci, al pa s pomočjo devic.

a to v slo? obrezanih?

zeleni so se res preveč razpasli, se vidi kako nam neki thesmosi, eazyi, dinottiji in njim podobni že nekaj pametujejo. Se pa veselim da jih je Evropa že počasi spregledala, Kitajci pa sploh!

Te pece rit osmica, ko si spet tecen?

Tvoji kolegi arabci in ostali musliji iz azije so kar navajeni na pikanje v rit ali pikanje ovc, saj nimajo denarja za ženske, razen seveda premožni, ko jim očki kupijo nevesto.

To je samo nekaj postov, ki so meni osebno žaljivi in daleč od izmenjave mnenj! Ne vem zakaj je za nekatere tako pomembno kdo si, kakšne veroizpovedi si, barve itd...!? Tebi 8888 sem že enkrat rekel, da je lepo, da si veren, vendar to kar ti počneš je pa
bonk.gif
! Ko sem pred kratkim bral od tistega vikinga, ki je naredil masaker v Oslu in na bližnjem otoku, sem najprej pomislil nate! Brez heca! Osebno te ne poznam in mislim, da nisi napačen človek, vendar vakogar ki bere tvoje poste zbode v oči tvoja nestrpnost do muslimanov. Tudi ne poznam nikogar, ki bi tako goreče propagiral krščansko vero, kot ti, razen kakšnih " Jehovcev ", ko po hišah ljudi nadlegujejo s svojim Stražnim stolpom! Pa da se razumemo, sem kristjan, imam vse zakramente, vendar k maši ne hodim redno! Kdor je vsaj malo bral zgodovino, ve, da je krščanska vera naredila v zgodovini več slabega kot islam. Kdor trdi drugače, laže, ali pa ne pozna zgodovine.
Da pa so ljudje na Bližnjem vzhodu, severni Afriki in drugih delih sveta, kjer je toplejše podnebje, manj sposobni kot recimo zahod, pa ni razlog v muslimanski veri, ampak drugje. V zgodovini ljudem, ki so živeli v toplejših predelih ni bilo potrebno se tako boriti za preživetje kot ljudem, ki so živeli na severu! Od tu tudi pridnost, iznajdljivost, vztrajnost itd... O tem bi se dalo precej debatirati, vendar ne tukaj!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to fadile..dejva midva zdej konstruktivno debato

prvi boldi...a je akj neresnice. nesposobnost izračuanti praznik in to..kregati se znotraj skupnosit je..mal bedno, ne.

drugi boldi en vem od kej je

tretji boldi. en je anpisal nekaj, kar težko zanikaš. v zadnjih 70 letih se je % muslimasnkega prebivalstva izrazito povečal. zdej..a bi napisla lepše ali ne..ja, bi lahko. sam pomen je na koncu isti. kaj je hotel pvoedat s spregledanjem, to je pa vprašanje. jasno ni nic. ampak..podobno se je govorilo o bosancih konec 80-tih, o srbih skozi 90-ta..in..bilo pa proslo

pecenje riti..lej..lahko ga pece..feferoni..lahko se je nasadil kam..hemeroidi..nic takega v tem stavku

okol tega pikanja bi tezko sodil kdo je bolj sprevrzen, ampak ga ne vzemma za zalitev

bi v tvojem stilu lahko rekel, d aje žalitev to neposobnosti..in spet

v zgodovini ej kriz naredil vleiko hujega od islama..ali smo s ekaj naučili..ja..ne se pustit nekim sektam zlorabljat

v zgodovini je toplopodnebni clovek prezivel alzje od severnjaka..in..danes se je kaj anucil..ne..lezi lebu da te jedem.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Poglej, vse to pisanje ni imelo nič skupnega z Ramadanom, za kar je bila tema tudi odprta!

Toplopodnebni človek se ni nič naučil, ker mu ni bilo treba! Zemlja rodovitna in to 12 mesecev na leto, ni zime itd...Danes ves ta folk to tepe, vendar to z vero nima nič!
Neizobražen folk je najlažje pumpati s kakšnimi verskimi forami in pri muslimanih so križarji ( zavojevalci )in njihovi potomci še danes zelo slabo zapisani!
Me pa zanima nekaj drugega! Imam precej znancev, prijateljev Srbov, Bosanskih srbov! Vsi so tako ponosni na srbsko zgodovino, a njihove vladarje, na Srbijo... Pa me zanima od kod to? Kaj so v zgodovini Srbi dosegli pomembnega, kaj so njihovi vladarji naredili, da so oh in sploh? Kar je meni poznano je bil Kosovo polje pušiona, ampak oni to danes proslavljajo!
Sam sem 100% Slovenec, vendar zato nisem nič posebno ponosen! Nimam biti zakaj! Popolnoma enako bi se počutil, če bi bil Šipac, ali Makedonec, Cigo ali Arabec! Briga me za narodnost, na to nisem imel vpliva! Ponosen sem lahko sam nase, ker sem tak kakršen sem!