Ramadan

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sprehodi se malo po centru Ljubljane...ogromno hudih bejb.

Vem vem
priden.gif

Hahahhahahahahha!!!
Citat:

To pa zato, ker si tukaj dokazano seljačina Dol, kot "turist", pa še nimaš tega renomeja. Mislim, to tako teoretično malo razmišljam...

BTW: a kle se res čist vsi poznate (do sestre natančno)? Kaj ste sošolci na večerni al' kaj? Valda vas niso komentarji na alterju zbližali
Premal pratiš Alter.
bonk.gif

Citat:
Vsak nadaljni komentar je odvec. Ta tema je res presla meje dostojnosti. In zdaj bi taksni ljudje govorili a la mistik, softi, patriot in kameleon o tem kako je Islam nevaren, nepravicen..... taksni gnoji bi radi govorili o postenosti, svobodi, pravici, demokraciji, prijateljstvu.... ljudje ki se delajo norca iz mnozicnega poboja!? Hinavci, kateri se vsakodnevno druzijo z Muslimani, pred njimi so pametno tiho in nimajo jajc da bi karkoli pokritizirali, ko pa pridejo do alterja izza svojih vzdevkov in prikaznih slikc mecejo ven svoje frustracije. Ce pobijes 8000 civilistov, mar je sploh pomembno katere veroizpovedi je??
Papki, ne glede na to kaj ste fantje.... srbi, makedonci, slovenci.... skupni imenovalec vam je da ste papki. Vsak nadaljni komentar vam je odvec, mislim da ste v tej temi dokazali kdo je clovek in kdo ne.
Te 100% podpiram!

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Meni se Islam ne zdi nevaren v kontekstu osebnega prepričanja. Prakticiraj ga do amena (sorry za nerodno izražanje). Kot gibanje ali "institucija" pa mi je kot vse druge religije, škodljiv.
Omejeni, neizobraženi, nevedni, manipulirani (z Islamom ali katerokoli drugo vero, da boš lažje razumel) ljudje, ljudje polni sovražnosti, ljudje nezmožni narediti korak naprej, nezmožni sprave in nezmožni ljubezni, spoštovanja do drugih, se meni zdijo nevarni ljudje.
Norčeval se nisem nikjer. Imam svoje mnenje o veri in ga izražam. Tebi se zdi sovražno, nespoštljivo, meni pa direktno in iskreno.

Ne delaj se finega in ne pametuj spet:

Citat:
Ja. Se pa 100% sklada z razlogi za odprtje teme.

Razlog za odprtje teme je? In ne glede na to kaksen je razlog za odprtje teme, kako se lahko sklada mnozicni poboj civilistov z voscenjem praznika (ceprav je to voscilo bolj norcevanje ampak pustimo to za drugic...)?

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Tukaj se vidi da je se debilov na tem planetu ,ki se je jim taksne stvari stvari zdi zanimive ali celo smesne.

Moderacija na tem delu foruma ni vredna pol k. Na vecini normalnih forumov bi se taksne zadeve sankcionirale
v nekaj minutah. Mogoce bi kaka prijava prisla prav.

Vsak nadaljni komentar je odvec. Ta tema je res presla meje dostojnosti. In zdaj bi taksni ljudje govorili a la mistik, softi, patriot in kameleon o tem kako je Islam nevaren, nepravicen..... taksni gnoji bi radi govorili o postenosti, svobodi, pravici, demokraciji, prijateljstvu.... ljudje ki se delajo norca iz mnozicnega poboja!? Hinavci, kateri se vsakodnevno druzijo z Muslimani, pred njimi so pametno tiho in nimajo jajc da bi karkoli pokritizirali, ko pa pridejo do alterja izza svojih vzdevkov in prikaznih slikc mecejo ven svoje frustracije. Ce pobijes 8000 civilistov, mar je sploh pomembno katere veroizpovedi je??
Papki, ne glede na to kaj ste fantje.... srbi, makedonci, slovenci.... skupni imenovalec vam je da ste papki. Vsak nadaljni komentar vam je odvec, mislim da ste v tej temi dokazali kdo je clovek in kdo ne.

z muslimani se privzeto ne druzim. slabo videnje imas

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Citat:
Meni se Islam ne zdi nevaren v kontekstu osebnega prepričanja. Prakticiraj ga do amena (sorry za nerodno izražanje). Kot gibanje ali "institucija" pa mi je kot vse druge religije, škodljiv.
Omejeni, neizobraženi, nevedni, manipulirani (z Islamom ali katerokoli drugo vero, da boš lažje razumel) ljudje, ljudje polni sovražnosti, ljudje nezmožni narediti korak naprej, nezmožni sprave in nezmožni ljubezni, spoštovanja do drugih, se meni zdijo nevarni ljudje.
Norčeval se nisem nikjer. Imam svoje mnenje o veri in ga izražam. Tebi se zdi sovražno, nespoštljivo, meni pa direktno in iskreno.

Ne delaj se finega in ne pametuj spet:

Citat:
Ja. Se pa 100% sklada z razlogi za odprtje teme.

Razlog za odprtje teme je? In ne glede na to kaksen je razlog za odprtje teme, kako se lahko sklada mnozicni poboj civilistov z voscenjem praznika?

Sicer je kolega zgoraj v prvem stavku vse povedal ampak vseeno.

1. Islam ni gibanje, je nacin zivljenja.
2. Kje si nasel j. soditi o verskem prepricanju miljarede ljudi? Na podlagi cesa? Znanja? Izkusenj?
3. Muslimani so bili na "vrhu" v casu najvecje predanosti veri.
4. Moraliziras o "sovraznosti" i hkrati cele skupine cez palec etiketiras kod neizobrazene, nesposobne za spravo, ljubezenen, itd? Na podlagi cesa ze?!

Tvoje (sicer zelo relevatno in podkrepljeno) mnenje o veri ti ne daje pravice da zalis ljudi okoli sebe. Tudi ce se TEBI to zdi "direktno in iskreno". Ti jaz bi lahko zapisal svoje "direktno in iskreno" mnenje o tebi in tebi podobnim ampak se zaradi vzgoje in vere zadrzim.

Tuje versko (ali drugo) prepricanje je njihova osebna stvar. Sem preprican da te bodo povprasali (zaradi tvojega ocitnega poznavanja zadeve) za mnenje glede tega ce bodo zeleli.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:

z muslimani se privzeto ne druzim. slabo videnje imas

S teboj verjamem da se je druzil le kaksen potepuski pes, ce nisi se tega pregnal s kaksno teglco....

mistique

Guru
16. jun 2009
14.241
2.038
113
Emona / Carnium
Malo poglej, kdo je odprl temo in kdo je prilepil tisto fotko kasneje. Ker rabiš podnapise, ti to uslugo naredim še zadnjič:
Slika se 100% sklada z razlogi za odprtje teme, ker je razlog: provokacija. To je seveda moje mnenje na podlagi več faktorjev.

Če pa si ti tako zelo funkcionalno nepismen (a obstaja kratica za tole besedno zvezo?), da ne razumeš komentarja, ti pa jaz ne morem pomagati, pa tudi Alah ne btw.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj me zalis? a jaz tebe kje zalim?

kaj bom jaz od vas islamistov se dozivel.

tepli bi me
zalili
a je s ekaj

a bi mi kdo jebal mater, mi dal pivo..karkol

btw
ker dan en prezivim na lopati nimam casa se druzit z vsem kar leze in zelo izbircno izviram s kom grem na pivo.v bobija ne bom sel,pa ne ker me boste tepli, v to dvomim, ampak ker je prevec folka s katerim s ene bom videl veckrat..s parimi k bi pa se, s ene morem zgovarjat dost

Verska svoboda je hinavščina s strani ver. Vse vere druge vere in nevernike označujejo za izmečke in večina nekako poziva k zatiranju le teh.

Toliko o moraliziranju.

Imamo vso pravico žaliti vere, ki se prav posebej trudijo žaliti in obsojati mene kot nezadostno živeče bitje. Če bi bila vera tiho bi bili tudi mi.

Pač malo off topic
tongue-1.gif

1 tak post na mesec rabim
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Verska svoboda je hinavščina s strani ver. Vse vere druge vere in nevernike označujejo za izmečke in večina nekako poziva k zatiranju le teh.

Toliko o moraliziranju.

Imamo vso pravico žaliti vere, ki se prav posebej trudijo žaliti in obsojati mene kot nezadostno živeče bitje. Če bi bila vera tiho bi bili tudi mi.

Pač malo off topic
tongue-1.gif

hysterical-1.gif

islam tebe ne oznacujhe za izmecek

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:

?
Spet jokas?
Ti nisi zalil? Bi mi prosim naredil uslugo in preletel svoje komentarje za zacetek samo v tej temi, da jih ne bo treba meni iskati in ti jih lepiti sem. Saj ne da bi to sploh naredil, vem da to pocetje nebi padlo na plodna tla, vendar ko si ze vprasal kje si ti zalil mene.... vsekakor odgovoris si lahko sam.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Malo poglej, kdo je odprl temo in kdo je prilepil tisto fotko kasneje. Ker rabiš podnapise, ti to uslugo naredim še zadnjič:
Slika se 100% sklada z razlogi za odprtje teme, ker je razlog: provokacija. To je seveda moje mnenje na podlagi več faktorjev.

Če pa si ti tako zelo funkcionalno nepismen (a obstaja kratica za tole besedno zvezo?), da ne razumeš komentarja, ti pa jaz ne morem pomagati, pa tudi Alah ne btw.

Za tvoje pojme morda sem funkcionalno nepismen. V tisti poplavi negativnih sporocil in na podlagi tvojih dosedanjih izjav povezanih z islamom sem te pac hitro vrgel v isti kos. Ce sem te zaradi tega prizadel, pac vzamem nazaj. Ostale stvari pa drzijo.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.891
113
Jaoooo ej... Čak a sem prov razumel? Softi pol ne orideš v bobija? Pa sej te bova s kameleonom branila
10.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

Toliko o moraliziranju.

Pač malo off topic
tongue-1.gif

hysterical-1.gif

Ti v startu ne locis vero in versko ustanovo ampak to ni tvoj problem. Problem je neznanje. Si vsaj priblizno (recimo) preveril status kristijanov v Islamu preden si zapisal to neumnost? Ali stalisce (v bistvu zapoved) glede "zatiranja le teh". Nisi kajne? Te pa to ne prepreci da pises o zadevah ,ki ti niso niti najmanj jasne.

Nimas pravico zaliti vere (btw si bil izvoljen za predstavnika neke tihe vecine?!) ,ker to med drugim prepoveduje tudi zakon. V pomoc:
V Sloveniji omejitve svobodo govora opredeljujo sledeči členi v Ustavi RS in Kazenskem zakoniku:

* Ustava RS (63. člen):

"Prepoved spodbujanja k neenakopravnosti in nestrpnosti ter prepoved spodbujanja k nasilju in vojni) Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Protiustavno je vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni."

* Kazenski zakonik (300. člen):

"Kdor izziva ali razpihuje narodnostno, rasno ali versko sovraštvo, razdor ali nestrpnost ali širi ideje o večvrednosti ene rase nad drugo, se kaznuje z zaporom do dveh let."

Ker si moderator na forumu oziroma javnem mediju pades se pod kak drug zakon ampak bos zadevo zagotovo znal sam poiskati in preveriti.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

?
Spet jokas?
Ti nisi zalil? Bi mi prosim naredil uslugo in preletel svoje komentarje za zacetek samo v tej temi, da jih ne bo treba meni iskati in ti jih lepiti sem. Saj ne da bi to sploh naredil, vem da to pocetje nebi padlo na plodna tla, vendar ko si ze vprasal kje si ti zalil mene.... vsekakor odgovoris si lahko sam.

jokam? hecas se ne...jokal bi, ce bi modom stiskal knof in podobno.

vztrajam, da zalil nisem. najdi kje sem. ti zalis.

in puca mi [censored] za tvoje zalitve. si mi smesen. tko k tvoja ancela in principi

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ti o pravu nimas pojma

en sam post v tej temi ne spodbuja verske nesptrpnosti, poziva k nasilju

sam kaj bi to govoril tebi..vi ste ogrozeni. 10 genocidov ste dal cez..macka z 9 zivljenji je amter za vas

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj je voscilo norcevanje*

a je teb kaj v zivljenju ok?

Morda zato ker je celo Misticni dojel in priznal da je point teme provokacija? Morda zato ker ta isti ki je voscil praznik v temo lepi zaljive in neokusne slike? Neokusne seveda za normalne ljudi, 8888 si jo je verjetno sprintal in nalimal na zid.... Morda zato ker ni iskreno?

Ok mi je pa marsikaj.... sport na prvem mestu, moja druzina, prijatelji, rostilj, cevapi in ne bos verjel tud pivo....