Rain X na steklu, hocem dol!

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
1.kakšen problem imate eni z RAINxom jaz ga uporabljam na vseh avtih že 10 let....
2.MEGLIO daš komot na VS preizkušeno

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Sipa mora biti cista! Ne maram, da se mi ob dezju vse skupaj paca kot bi puter razmazal po sipi. Sploh v kombinaciji z žužki je stvar idelna
jezen.gif

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.518
14
38
37
Dolenjska
KSZ

Ne vem kako je pri ostalih, vendar imam občutek, da če uporabljam rain-x se šipa potem tudi lažje očisti mrčesa. Prav tako mi je fajn, ni potrebno vseskozi uporabljati brisalcev - kapljice lepo drsijo po šipi
smile-1.gif

Vsekakor pa ni to fajn uporabljat na stranskih ogledalih in ostalih steklih, ki niso izpostavljena direktnemu "vetru".

sebenc

Zelenc'
6. sep 2007
21
0
1
Dvomim da imaš od Rain-xa mastno šipo. Vsaj jaz je nimam pa ga uporabljam in je tud nekak skregano z logiko delovanja Rain-xa, ker ti kapljice razbije, da spolzijo iz stekla in jih ne združi v moker film na šipi.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Chimay pravi:
KSZ

Ne vem kako je pri ostalih, vendar imam občutek, da če uporabljam rain-x se šipa potem tudi lažje očisti mrčesa. Prav tako mi je fajn, ni potrebno vseskozi uporabljati brisalcev - kapljice lepo drsijo po šipi
smile-1.gif

Vsekakor pa ni to fajn uporabljat na stranskih ogledalih in ostalih steklih, ki niso izpostavljena direktnemu "vetru".

bonk.gif

hvala, ker delite izkusnje z nami ampak to ni to po cemer sprasujem.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
sej sem ti napisal:MEGLIO brez težav na vetribransko steklo

zdej pa spucaj pa basta

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Pejte se vsi Rain-Xovci enkrat peljat v jutranjem mraku (v spominu imam prve dni oktobra ob 7ih zjutraj), ko bo dež na kakšno zavito cesto čez naselje (majhna hitrost, kjer kapljice vode še ne letijo stran same od sebe in rabiš brisalce, ki zato puščajo za sabo belo sled), nasproti ti pa svetijo kolone avtov...
evil.gif

Rain-X sux ass.
jezen.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
smile-1.gif
)
Najbrz pa je zadeva tudi v samem steklu saj je z leti naredilo nebroj raz ipd.. bo ze.