Radio 1 - Leon

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
kdo sploh posluša ta skropucala od slovenskih komercialnih radijev? morš bit mal retardiran :D

Pri nas je to v pisarni "A must" imam sodelavca, ki striktno to posluša in je pripeljal na šiht svoj glasbeni stolp...
Jaz pa popozd€vam, smo imeli že težke borbe okoli izbire postaje.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
evo zadnjič pozabim cdje, avto nima usb priklopa...in se sprehajam po tehle postajah. na eni majo pol prebavljivo musko oz. pač neka muska..mogoče antena al kaj [cenzura] vem kaj..in pol en model kliče eno starejšo žensko in ji teži, da zakaj se naga sprehaja po stanovanju. da njega ne mot, njegove otroke pa..in pol ona skor joka, da ni bla ona, da se zmer v kopalnici obleče
če je to kukr smešno, pol morš met IQ na ravni asfalta
stupid-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ma saj so vsi ti 'komiki' narejeni za raven delavca s narejeno OŠ. Ker je takih največ, so tudi najbolj popularni. V MB imamo še Reporterja Milana, pred tem še 10x hujšega Javšnika s skritim mikrofonom
bonk.gif

Pa saj že po glasbi vidiš da nekaj ne štima, da je to narejeno za glupo rajo, ko na koncu leta zračunajo, da so v celem letu zavrteli 1500 različnih komadov (pri povprečno 300 dnevno so se vsi v 5. dneh ponovili). Vrtijo pa seveda tisto, kar jim tuje lestvice rečejo naj vrtijo.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Edini sprejemljivi radii so še Val202, Ars, Študent odvisno od zadetosti radijca
smile-1.gif
, pa kaka Evropa in je to to.. Ob poslušanju prisiljenih 'komedijantov' mi gre na bruhanje..

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
evo zadnjič pozabim cdje, avto nima usb priklopa...in se sprehajam po tehle postajah. na eni majo pol prebavljivo musko oz. pač neka muska..mogoče antena al kaj [cenzura] vem kaj..in pol en model kliče eno starejšo žensko in ji teži, da zakaj se naga sprehaja po stanovanju. da njega ne mot, njegove otroke pa..in pol ona skor joka, da ni bla ona, da se zmer v kopalnici obleče
če je to kukr smešno, pol morš met IQ na ravni asfalta
stupid-1.gif

Men je bilo smešno....
hysterical-1.gif

To je bil Radio1 !

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
sem se orenk silil, da bi najdu kak element smešnega v tem pa ni šlo. mogoče zato, ker so mi bli taki štosi smešni v tretjem, četrtem razredu OŠ.. no pa sej, slovenija je top v vseh pogledih, tko da se ne čudim, da se take "mega zajebancije" prodajajo kot vrhunski joke

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.138
11.222
113
sej samo poglej tv in zdaj pon novem nebroj raznih šovov in oddaj,en bolj debilen od drugega..mal me je prijetno presenetil "moj dragi zmore" koncept je zelo dober, kljub hudo antipatični Nini, včasih se mi zdi da je bila huda, zdaj pa je grdo obupna...bi se morala še bolj slečt.

Ostalo je podn.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
sej samo poglej tv in zdaj pon novem nebroj raznih šovov in oddaj,en bolj debilen od drugega..mal me je prijetno presenetil "moj dragi zmore" koncept je zelo dober, kljub hudo antipatični Nini, včasih se mi zdi da je bila huda, zdaj pa je grdo obupna...bi se morala še bolj slečt.

Ostalo je podn.

Jest pa komaj čakam kviz MOJA SLOVENIJA- z Mariom. Kobal seka.
grims-1.gif

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16

Neverjetno...ko se pa famozna Alter scena spravi "kriticno" ocenjevati delo in kreativnost drugih, mora bit pa ze res hudo
wink-1.gif

Ne recem da Radio 1 briljira, sploh vlozek Mame Manke je res retardiran, pa Banicka ima tudi malo nezrele ispade, so pa dolocene akcije (tudi humanitarne) za razliko od drugih neoriginalnih komercialnih posnemovalcev vsaj na nivoju, komentarji dnevnega dogajanja, pa tudi zadosti nepristranski in primerno kriticno-zabavljaski. Se posebej Zjutranja kronika je s stalisca kreativnosti ter pristne domisljije, kakor tudi same izvedbe za moje pojme izjemna.
Ce so vozniki prizadeti in zreli za odvzem izpita, zato ni kriv Radio...Tudi na avtocesti, ko zaradi pocene gume stoji na odstavnem pasu avto in zato zaradi debilnih firbcev nastane veckilometrska kolona na enem in drugem pasu ni kriv nesrecnik, ki mu je guma pocila...ali pac?!?
Malo manj slovenceljstva in neprivoscljivosti vam zelim, pa cimprejsnje okrevanje. RadioOgnjisce&Veseljak.press

...verjetno bi se "zolcna" plosca na hitro obrnila, ce bi nekdo od vas ta avto popolnoma brezplacno tudi dobil...se upam skoraj staviti, da bi bil lahko celo marsikdo od vas eden izmed teh retardov o katerih tukaj pisete, ce bi se mu le ponudila priloznost
cool-1.gif

eh ta dobra stara slovenska fousija
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Samo en od teh debilov bo dobo Leona
cheer.gif

Če bi vsak kio talali, tko pa k...

No, no, hecat se pa res ni treba ...

ampak pomislite, kaj bi se slovencem dogajalo, če bi bil namesto Leona Golf 7 !!!
evil.gif

ON: ja, tudi meni se ta akcija ne zdi v redu in to predvsem iz stališča varnosti ... drugače pa čez Avdiča nimam kej reč ... men se zdi v redu. Se pa lahko drugi, ki menite drugače izkašljate, kdo drug v slovenskem ! prostoru je bolj primeren ? Men se zdi, da jih ni veliko, nihče ne izstopa prav posebej ...

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik buggy pravi:

Neverjetno...ko se pa famozna Alter scena spravi "kriticno" ocenjevati delo in kreativnost drugih, mora bit pa ze res hudo
wink-1.gif

Ne recem da Radio 1 briljira, sploh vlozek Mame Manke je res retardiran, pa Banicka ima tudi malo nezrele ispade, so pa dolocene akcije (tudi humanitarne) za razliko od drugih neoriginalnih komercialnih posnemovalcev vsaj na nivoju, komentarji dnevnega dogajanja, pa tudi zadosti nepristranski in primerno kriticno-zabavljaski. Se posebej Zjutranja kronika je s stalisca kreativnosti ter pristne domisljije, kakor tudi same izvedbe za moje pojme izjemna.
Ce so vozniki prizadeti in zreli za odvzem izpita, zato ni kriv Radio...Tudi na avtocesti, ko zaradi pocene gume stoji na odstavnem pasu avto in zato zaradi debilnih firbcev nastane veckilometrska kolona na enem in drugem pasu ni kriv nesrecnik, ki mu je guma pocila...ali pac?!?
Malo manj slovenceljstva in neprivoscljivosti vam zelim, pa cimprejsnje okrevanje. RadioOgnjisce&Veseljak.press

...verjetno bi se "zolcna" plosca na hitro obrnila, ce bi nekdo od vas ta avto popolnoma brezplacno tudi dobil...se upam skoraj staviti, da bi bil lahko celo marsikdo od vas eden izmed teh retardov o katerih tukaj pisete, ce bi se mu le ponudila priloznost
cool-1.gif

eh ta dobra stara slovenska fousija
wink-1.gif

Cesta ni igrišče za neko radijsko postajo. Pika.

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
"Cesta ni igrišče za neko radijsko postajo. Pika. "

...your point being?! Bos prepovedal voznjo vsem avtom, ki niso crni golfi ...morda tudi obcestne jumbo plakate, ki odvracajo pozornost? Drugace se pa strinjam s teboj, a zal ne v tem kontekstu.

Vozi se po pravilih, pa ce makar vile z neba padajo. Pika!

ce smo ze tle...kar se padanja razlicnih stvari z neba tice, lahko ob toci spremljamo mojstre, kdo se igra s svojim in zivljenjem drugih v prometu z ustavljanjem pod nadvozi in tunelih. Ce je splosna vozniska kultura na nivoju povprecnega pacienta v Polju za kaos ne mores kriviti Radia ali pa Pike Nogavicke, ki precka cesto.

22. jul 2007
13.640
1.797
113
124
Citat:
Uporabnik buggy pravi:

...your point being?! Bos prepovedal voznjo vsem avtom, ki niso crni golfi ...morda tudi obcestne jumbo plakate, ki odvracajo pozornost? Drugace se pa strinjam s teboj, a zal ne v tem kontekstu.

Vozi se po pravilih, pa ce makar vile z neba padajo. Pika!

ce smo ze tle...kar se padanja razlicnih stvari z neba tice, lahko ob toci spremljamo mojstre, kdo se igra s svojim in zivljenjem drugih v prometu z ustavljanjem pod nadvozi in tunelih. Ce je splosna vozniska kultura na nivoju povprecnega pacienta v Polju za kaos ne mores kriviti Radia ali pa Pike Nogavicke, ki precka cesto.
to delajo tisti , kateri poslušajo radio1

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik buggy pravi:

...your point being?!

To, da poleg vseh dejavnikov na katere nimamo vpliva in so potencialna nevarnost na cesti, ne rabimo še zavestnega siljenja v nevarne situacije.

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik buggy pravi:

...your point being?!

To, da poleg vseh dejavnikov na katere nimamo vpliva in so potencialna nevarnost na cesti, ne rabimo še zavestnega siljenja v nevarne situacije.

tocno tako in taiste voznike, ki delajo akrobacije na cesti nihce ne sili ali napeljuje, saj se menda strinjas?

...recimo v nevarne situacije mene silijo luknje na cesti med tem ko poslusam radio 1, pa nad nobenim ne pizdiuliram, ceprav bi lahko
evil.gif

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ma naj ga. Jaz vem, da ne bi ustavil, niti nimam Radia 1 v memorji v avtu.

x2, če bi se dalo narediti da mi avtoradio ne bi lovil njihovih frekvenc, bi bilo še n-krat bolje. De.bili primitivni.
uf-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Men se zdi butast sploh poslusat kako en bedak kljuc dobi. Wtf!? Koga briga. Primoran sm ra drek v sluzbi poslusat,ce bi blo po moje bi bil cd,all the time. Folku se pa trga,same neumnosti...zadnjic je ena kljuc dobila ko jo je tip zbudil da je sla lovit Leona. How stupid is that!?