Super. Igo uporabljam že od kar je prišel ven. Nisem pa našel radarjev Bosne. Hvala.Ne morem več editirati. Napisal sem, da so tisti za Bosno novejši, vendar ni res, obe datoteki sta aktualni.
Super. Igo uporabljam že od kar je prišel ven. Nisem pa našel radarjev Bosne. Hvala.Ne morem več editirati. Napisal sem, da so tisti za Bosno novejši, vendar ni res, obe datoteki sta aktualni.
itak, če je PIPKO tam volvote testiralObčina je financirala. Nekaj časa so imeli le en ali dva radarja, ki so jih menjavali po škatlah. Sedaj pa so kar napolnili
Za vso Evropo iz 06.09.2024. Vir GPSpower forum, verjetno boš moral uporabiti Garmin POI loader:Zna kdo tole Bosno ''prevest'' za Garmina?
ponavadi so dražji od lokalnih sim kartic.Tisti, ki imate telefone z E-sim lahko tudi preko različnih aplikacij kupite turistične E-sim kartice že preden pridete v drugo državo.
ponavadi so dražji od lokalnih sim kartic.
V bosno bi šel privat za 1dan. in mi ni za plačevat 10eur za balkan paket, ali menjavat sim kartice. imam esim. tam do 5eur bi še dal za par GB, ravno toliko, da sem siguren z navigacijo.