Radar mestnega redarstva

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.138
6.963
113
Glej če si ti sklerozen in ne veš kaj pišeš je to tvoj problem, jaz vem kaj pišem tako da mi ni treba brat svojih prispevkov :fredi:
Sem ti pa že parkrat napisal pa si res izgleda mal sklerozen. Tolk enga sranja kolkr ti namečeš na tem forumu ne odpelje nobena komunala.
A si bil ti kdaj policaj :valjamse: Nekak me spominjaš na te kekce. A veš tistga, ko se srečata dva policaja pa en prav ej ti, pa mu drugi odgovori, zakaj pa glih jaz. Mal me spominjaš na te dva policaja:valjamse:
Zal tudi ostali vemo kaj pisaris tu gor tako da se vedno velja - ne beri kar sproduciras pa ne bos zacuden.

Ti mene spominjas na reveze ki so za zacetek zdravljenja potrebovali asistenco. Pa kaj naj sedaj? Pac ti moderatorji dajejo moznost se izrazat - zivela demokracija (al pa brezvladje).

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
400
-875
28
Zal tudi ostali vemo kaj pisaris tu gor tako da se vedno velja - ne beri kar sproduciras pa ne bos zacuden.

Ti mene spominjas na reveze ki so za zacetek zdravljenja potrebovali asistenco. Pa kaj naj sedaj? Pac ti moderatorji dajejo moznost se izrazat - zivela demokracija (al pa brezvladje).
To si pa dobro povedal. Samo ponavljaš to, kar govorim že kar nekaj časa. Ja vsi vas poznamo šerife tega foruma, ki mislite da lahko delate kar hočete. Ja in na žalost to moderatorji dopuščajo. Vem da bi me ti najraje zaprl v eno klet in me prefukal samo da ne bi smel izražat svojega mnenja. Ja glej tako je kaj naj sedaj? Brat moram to kar ti sprodrekciraš!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.138
6.963
113
To si pa dobro povedal. Samo ponavljaš to, kar govorim že kar nekaj časa. Ja vsi vas poznamo šerife tega foruma, ki mislite da lahko delate kar hočete. Ja in na žalost to moderatorji dopuščajo. Vem da bi me ti najraje zaprl v eno klet in me prefukal samo da ne bi smel izražat svojega mnenja. Ja glej tako je kaj naj sedaj? Brat moram to kar ti sprodrekciraš!
Podtikas mi nekaj cesar ne mores podpret z mojimi prispevki. Po drugi strani vsak dialog zacnes z zaljenjem osebnimi napadi itd… mene ne moti ce ti kontriras temu kar jaz napisem, samo argumentiraj to. In ce se gre za pravna vprasanja jih argumentiraj s pravnimi argumenti, ne pa: “tvoja mama je debela ti grd”

par let nazaj bi te moderatorji spucali po treh prispevkih.

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
400
-875
28
Podtikas mi nekaj cesar ne mores podpret z mojimi prispevki. Po drugi strani vsak dialog zacnes z zaljenjem osebnimi napadi itd… mene ne moti ce ti kontriras temu kar jaz napisem, samo argumentiraj to. In ce se gre za pravna vprasanja jih argumentiraj s pravnimi argumenti, ne pa: “tvoja mama je debela ti grd”

par let nazaj bi te moderatorji spucali po treh prispevkih.
Ti si bil pa ziher policaj:valjamse: Imaš travme o podtikanju. Glej ne sodi po sebi. Te poznamo tebe & CO ti šopaj o z argumenti koga drugega mene ne moreš - več, te predobro poznam. Dovolj časa sem se ukvarjal s takimi kot si ti, pa so ja moderatorji dokazali svoj nivo tako da to je to, kar še lahko dobiš od mene za tak nivo komuniciranja pa ste krivi ti in ostali šerifi foruma z moderatorji na čelu.
Te moti ja, ker nimaš več moči pucanja a. Tiste ki vam niso bili všeč ste itak spucali kaj ne. Zato da sedaj lahko podtikate tisto kar vam paše:fredi:
Če pa se kdo ne strinja z vami pa ga je treba spucat.

• Haha
Reactions: jest5

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.062
2.442
113
Jaz ne vidim enega njegovega (pa še koga) nesmisla. :cool:

Magični gumb - prezri.
Sicer priznam, da te je težko brat, ko se sam s sabo pogovarjaš, ampak 100 žena, 100 sisa je rekel en. :oops1:

• Haha
Reactions: Apollo8

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
400
-875
28
Ne spucat je potrebno uporabnike ki pisejo nesmisle ki se ne navezujejo na temo. Da ti si med njimi. case closed.
Debata čist primerna temi: Radar mestnega redarstva:sprasujemse:
Glede na to, kar ste do sedaj nasrali v tej temi je to milina.
Drgač pa eden boljših:

Pravilno, da se bori mo za pravico, sploh ko gre za forumske hijene, samo vzgib je vprašljiv, glede na to da vas tak način komuniciranja ni prav nič motil dokler sami ne nagazi te na mino.
:valjamse:

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.062
2.442
113
Pregovor je: 100 žena, 200 sisa. Ti si ciljal na 100 ljudi, 100 čudi. Ne bit užaljen, če se 100 žena, 100 sisa, bere malo čudno in ti to povem.
Pojma nimaš! To je fora z enega drugega foruma, očitno jo eni poznajo.

Pa da boš vedel iz bolnikov na splošno se ne dela norca, kaj šele onkoloških!!! Dosti si povedal o sebi!

• Haha
Reactions: ViLiam

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.944
10.674
113
kod Džej-Zija
P.s. Poglej si kak dober standup, recimo Matta Rifea. Govori o invalidih, v publiki ima na smrt bolne, pa iz tega zganja črni humor, da taisti crkavajo od smeha. Ne dobesedno, ker si občutljiv, a veš.