Rad bi jo nazaj

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Če sem prav razumel - ženska te je zmerjala, kričala nate, v postelji ni bilo nič z njo itd..., več let, in sedaj bi jo rad nazaj??
confused-1.gif

Moj predlog - najdi si drugo, resno. Pa vesel bodi, da te je pustila, so bolše na svetu.
smirk-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik hopefull pravi:
Le toliko: za varanje sem se "odločil" po letih moledovanja, naj me v postelji vendar ne zavrača toliko.

Tole še nekako razumem, če partnerka nikakor noče seksat, pa se trudiš okoli nje dan za dnem, mesec za mesecem in brez učinka. Jebiga, vsak je človek. (lahko, da se je tudi ona tolažila nekje drugje ta čas
wink-1.gif
).

Nasilnost/grobost je pa druga zgodba...tega se pač ne dela.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik vizzzi pravi:
Če sem prav razumel - ženska te je zmerjala, kričala nate, v postelji ni bilo nič z njo itd..., več let, in sedaj bi jo rad nazaj??
confused-1.gif

Moj predlog - najdi si drugo, resno. Pa vesel bodi, da te je pustila, so bolše na svetu.
smirk-1.gif

Dober predlog.
467716-post_slo.gif

Problem so mu verjetno otroci.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:

Predvsem ne bi bil grob do nje, ne glede na provokacije in ne vem kaj še vse. Takrat se nisem znal umaknit in "požret". Res me je rinila do roba in čez. Pa sem daleč od agresivnega človeka.
No, še enkrat, jaz nisem pretepač žensk.

In želim si biti boljši in želim jo osrečevati.

Problem je v tem, da si predolgo požiral in je pač prišlo tako daleč. Enkrat pač ne moreš več, pol pa narediš in nosiš posledice.

Drgače pa, kot so rekli ostali. Vprašaj se, zakaj suša, zakaj žalitve, dretje.
Če prideta ponovno skupaj bi spet požiral? Vrjemi, čez čas bi jo spet prtegno, ker več ne bi zmogel.

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Otroci so problem vendar rešljiv. Poznam kar nekaj parov, ki so šli narazen imajo otroke, vendar se v normalnih okoliščinah da vse dogovorit.
Res pa je, da jo v takem primeru otroci odnesejo najslabše.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik vizzzi pravi:
Otroci so problem vendar rešljiv. Poznam kar nekaj parov, ki so šli narazen imajo otroke, vendar se v normalnih okoliščinah da vse dogovorit.
Res pa je, da jo v takem primeru otroci odnesejo najslabše.

kaj pa vem, v današnjih časih tudi otroci z srečnimi prfect družinami nimajo več toliko stika s starši zaradi narave dela in s tem manjko časa. Nekih jakih razlik pač ni,odvisno samo kolk imata v glavi starša in ne težita otrokom za njune težave. To je največji problem.

hopefull

Zelenc'
6. sep 2010
16
0
1
Ok, rešujemo problem oz komentiramo pretekla ravnanja.
Treba jih je poznati, vendar pa vas prosim z nasveti kako naj jo poskušam dobiti nazaj.
To me zanima. Zdej, ali je vredno ali ne bom sam videl. Važno je, da si želim in da se mi absolutno zdi vredno.

hvala

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Vprašanje je, zakaj šele zdaj vidiš, kako si želiš bit z njo in da si narobe ravnal.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Jaz bi poskusil dobiti mandat z njene strani, da se skupaj udeležita kake strokovne pomoči za pare, ki jim je šlo skupno življenje po zlu. Mislim, da bi tako lahko ugotovila, da si resen in da skupaj postavita neke temelje na novo. Kar je bilo, je bilo, to se ne da pomagati.
Ne bi pa točno vedel, kam se obrni. Ampak najprej jo vprašaj, če se strinja, da poskusita s pomočjo tretjega rešiti nesoglasja.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Dobi se z njo sam, brez otrok, da bosta se lahko v miru pogovorila.
Povej ji, kaj misliš. Ne "pritiskaj" nanjo.
Daj ji čas za razmislek.

herby

Zelenc'
22. sep 2007
26
0
1
koroška
kod si napisal da si jo varal ....ok .... ampak da si bil grob do nje to ti zagotovo ne bo odpustila .....kar se Janezek nauči to Janezek zna .

to je moje mišljenje

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
varal jo je z razlogom - pač doma ni dobil. Zakaj pa doma ni dobil, ker je ona drugje dobila. Čisto preprosta matematika. Zadeve z grobostjo pa ne morem komentirat, ker ne vem natančno kaj se je zgodilo. Lahko samo rečem, da ženske znajo sprovocirat do skrajnih in nepomojmljivih meja domišljije zaradi nam moškim nepomembnih stvari.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ksz ..

Do te situacije ni prišlo zvčeraj na danes, ampak se je gradila. Pa ne en mesec ali dva, pač pa dlje časa. Očitno so med vama napetosti, ki jih ne znata drugač erešiti, kot sta jih zdaj.

V vezi sta bila "tiho" (beri: nista se pogovorila o tem) in ko je imel nekdo dovolj, se je zgodilo (skok čez plot ni bil zaradi namakanja, pač pa beg od veze). Probel je torej med vama, saj ne znata rešiti zapleta. Kot si sam ugotovil, nisi šel k drugi, ker bi te privlačila, pač pa zato, ker si nekaj potreboval, v vezi pa tega nisi dobil.

Ne opravičujem tvojega dejanja. Pravim le, da se ne znata pogovoriti. Iskreno pogovoriti! Pihati na dušo drugemu, da je potem vse ok in da se ne krega ta, ni rešitev. Povedati bi ji moral, kaj potrebuješ, kaj te moti, kaj njo moti, česa se boji/š, itd itd .. Niti ni rečeno, da ni ona pa že kdaj prej tebe prevarala .. Zato tudi takšna reakcija z njene strani. Ker si (lahko) očita in je pri sebi težje kaznovati. Lahko pa pri tebi .. Takrat pa z vso silo.

Zdaj bo moralo miniti nekaj časa, da se ti žena umiri in da se tudi ti umiriš, ker si trenutno stisnjen v kot ter se ravnaš drugače, kot bi se sicer: Zdaj ji ne bi mogel reči, da (npr) ji iz gobca smrdi kot sama kuga, ko se zjutraj zbudi .. saj si jo želiš nazaj, nočeš je pa prizadeti .. AMpak, kot sem ti že zgoraj povedal, EDINA pot nazaj (če sploh obstaja) je ta, da si povesta v obraz resnico in da sta iskrena.

Vedeti moraš, da je tudi ona prizadeta, a hkrati ve, da imata 10 letno zgodovino. Ni ji vseeno za vaju. Če pa sta bila 5 let "na bojni nogi" lahko pa pozabiš in potegneš črto. Čustva bodo počasi usahnila in boš lahko šel naprej. Druge ti ne bo.

Kakorkoli že, zadeva je zakomplicirana in jo boš težko rešil tukaj na forumu. Tudi z nasveti bo težko, ker je v ozadju veliko tistega, kar ne poveš, je pa lahko večjega pomena. Zagotovo pa ne boš pljuval sebi v skledo, da bi nam povedal, žena pa ve
smirk-1.gif

Še nekaj: ljudje smo si različni .. sicer bo tole zvenelo čudno, pa vseeno .. če si jo prej 5 let "tepel" .. zadnjih 5 let pa ne več .. Je lahko tudi to razlog za razvezo .. Saj pravim, ljudje smo si različni in potrebujemo različne stvari .. Eni seks, drugi batine ..

Še enkrat, ne pravim ,da se moramo tepsti, ampak če nekdo želi, potem to tudi potrebuje.

pipo

Majstr
19. mar 2008
932
444
63
hja, tole zgleda slabo.... že da si ga namočo in te je dobila je slabo, če si jo pa še okoli kepe, ko se je "upravičeno" histerično zaganjala vate pa je totalni polom.... ampak to že tako veš
tongue-1.gif

Ampak kaj je tu je, moralistom in psihologom pustimo da razglabljajo dalje. Kaj sedaj ?

Pripravljen bodi, da bo sanacija zadeve trajala dalj časa kot si misliš. Na koncu se bodo zadeve rešile, saj trenutno stanje ne bo trajno. Rešitvi sta pa samo 2, menda je jasno kateri.
Daj ženi čas. Koliko ? Ne vem . Ta čas je odvisen od fundamentov zadnjih 10let katere si ustvaril v vezi ,od podpore katero ima žena trenutno in od njenega karakterja.
Sedaj si ti bad guy in predvidevaj, da se boriš proti vsem njenim prijateljicam in staršem skupaj. Če je pobasala otroke in šla drugam to niti ni najslabša možnost. Ima mir, lahko razmišlja, upaj samo da ne vplivajo preveč na njo v tvoje slabo.
To da si ljubeč oče, ti v tem trenutku pomaga ravno nič.
V vsakem primeru je edina rešitev direkten pogovor. Po preteku nekega časa (glej zgoraj) Če ne moreš do nje direktno, poizkušaj preko ovinkov ugotovit kakšno je stanje.
Otroci so tu, razmišljaj o njih , ne pritiskaj na ženo preko njih in ne delaj jih talce v dani situaciji.
Bodi ded, če si zajeb. po moško še reši po moško.

V bistvu ni ovinkov niti ni čudežnih nasvetov. Imam pa občutek, da se bosta imela ogromno za pogovorit, sploh od vzrokih za nastalo situacijo, kateri so verjetno večji problem, kot samo rezultat tega.

Vso srečo in potrpljenje, rabil boš obojno.
roza.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Ne upam sodit, dokler ne bi slišala še ženine izjave o vsem tem, kar se je dogajal.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik kripo pravi:V vezi sta bila "tiho" (beri: nista se pogovorila o tem) in ko je imel nekdo dovolj, se je zgodilo (skok čez plot ni bil zaradi namakanja, pač pa beg od veze).
Zato jaz trdim, da rabita pomoč od "zunaj". Ni druge rešitve. Ljudje se ne spremenimo kar tako. Pogovor je treba trenirati in narediti nove temelje skupne zveze.
Gotovo obstaja v Sloveniji nekaj svetovalcev za skupno življenje, ki jima bodo pobrali denar, kar pa ni nič slabega. Pokazala bosta, da je denar vreden manj kot njuno skupno življenje. Razen tega bodo ti ljudje vsaj neki mediatorji, ki bodo verjetno znali vsaj začeti pogovor. Ne vem točno kako to poteka, ampak jaz bi razkiral, če mi je kaj do tega.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Po dobrih 10 letih sva se razšla zaradi razlogov na moji strani. Imava 2 otroka.
Mislim, da nisem izgubil vseh možnosti.

Imam jo rad. Zelo. Želim si biti z njo. Ne sprašujte zakaj prej nisem bil tak kot moram; pač sem bil neumen.
Sedaj vem kako bi moral in VEM KAJ BI RAD!

Prosim pomagajte z nasveti kako naj jo osvojim nazaj oziroma kako naj poskušam. Kako ste vi našli pot nazaj do srca izgubljene osebe. Predvsem računam na tiste, ki ste imeli izkušnje s tem.

Sem dober pozoren in ljubeč oče. Nisem nek [censored].

Hvala.
Tudi, če bo spet s tabo, bo to samo zato, ker se ji boš smilil, s tem da bo izkoristila vsako tvojo napako zato, da ti pove, da lahko takoj spokaš, če ti kaj ne paše ... itak si sam prosil, da se vrneš nazaj.
Probaj se pogovorit, potem pa naj se sama odloči, če hoče nadaljevati. Če vidiš, da je v dvomih, potem vztrajaj, sicer jo pusti, mogoče sama pride do tega, da tud ona ne more brez tebe. Velik sreče.
LP