Rad bi jo nazaj

hopefull

Zelenc'
6. sep 2010
16
0
1
Po dobrih 10 letih sva se razšla zaradi razlogov na moji strani. Imava 2 otroka.
Mislim, da nisem izgubil vseh možnosti.

Imam jo rad. Zelo. Želim si biti z njo. Ne sprašujte zakaj prej nisem bil tak kot moram; pač sem bil neumen.
Sedaj vem kako bi moral in VEM KAJ BI RAD!

Prosim pomagajte z nasveti kako naj jo osvojim nazaj oziroma kako naj poskušam. Kako ste vi našli pot nazaj do srca izgubljene osebe. Predvsem računam na tiste, ki ste imeli izkušnje s tem.

Sem dober pozoren in ljubeč oče. Nisem nek [censored].

Hvala.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Najprej se sooči s svojimi t.i. neumnostmi, potem boš pa videl kako in kaj. Poskusi biti iskren do sebe. V nasprotnem: uzalud vam trud svirači...
Sicer pa, da mi rečeš, da si bil neumen, te (pri teh letih) pošljem k izvirnem grehu 4 good.
Upam, da se ne pozabiš pri reševanju situacije dodatno obremeniti s posledicami, ki sta jih že in jih še bosta čutila otroka.
Srečno.

EDIT: sorry Denis, ni letelo nate
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
E [censored] ga. Vsak kdaj zajebe. Če res ni kaj hujšega, če je res tako kot pišeš, potem boš dobil second chance.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Lepo počasi, najprej peljeta otroke skupaj ven, pa malo debatirata... ostalo gre pa po svoje naprej
wink-1.gif

Če imaš z bivšo otroka je lažje, vsaj nek izgovor imaš za ohranjanje stikov, za ponovno skupno življenje.....

Uglavnem počasi.

LP

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
čestitam ženski, da si zna kljub dvema otrokoma in dolgoletni zafurani zvezi odločno rečt NE in začeti novo življenje!

to je moj komentar...

ti bi pa lahko storil enako..otroci so še vedno tvoji, lahko še vedno skrbiš zanje..konc sveta pa tudi ni. razen da bo malo problema z likanjem, čiščenjem itd.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Dejstvo je, da če bi dejansko vedel kaj bi rad bi zadeva tekla. Ker pa te je/te še vedno mamica drži prblizu sebe se ti dogajajo take reči. Zate in še za koga drugega bo bolje da najprej najdeš problemv sebi ga eliminiraš vsaj do te stopnje da te pri naslednji vezi ne bo oviral in greš naprej. ko boš naredil to bo tudi ta ljubljena oseba želela bit s tabo, kar pa ni nujno da si boš ti takrat želel.
A vsej tej zgodbi obstaja pogoj in ta je da dejansko stvari razčistiš, če ne boš pa itak potem nima smisla in bogi ti tvoji otroci do katerih si tako ljubeč oče.

Srečno pot v samega sebe!

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Glede na obupanost, ki jo izkazuje tukaj na forumu, bi rekel da je padel samo v krizo pomanjkanja seksa.

hopefull

Zelenc'
6. sep 2010
16
0
1
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj si pa naredu narobe?

Sem jo prevaral in bil tudi grob do nje.

Le toliko: za varanje sem se "odločil" po letih moledovanja, naj me v postelji vendar ne zavrača toliko.
Grobost pa je bil izzvana z dolgotrajnim vpitjem in žaljenjem.

Da ne boste mislili, da zmanjšujem pomena svojih dejanj ali da tu iščem izgovore in opravičila. Nikakor. Želim le povedati, da nisem nek serijski cheater in grobijan, ki je pretepal (bolje rečeno mlatil) svojo ženo.

hopefull

Zelenc'
6. sep 2010
16
0
1
Citat:
začeti novo življenje!

to je moj komentar...

ti bi pa lahko storil enako..

Raje bi bil z njo. Si to želim.
In danes sem trdno prepričan, da napak ne bi ponovil. Predvsem ne bi bil grob do nje, ne glede na provokacije in ne vem kaj še vse. Takrat se nisem znal umaknit in "požret". Res me je rinila do roba in čez. Pa sem daleč od agresivnega človeka.
No, še enkrat, jaz nisem pretepač žensk.

In želim si biti boljši in želim jo osrečevati.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik hopefull pravi:
Po dobrih 10 letih sva se razšla zaradi razlogov na moji strani. Imava 2 otroka.
Mislim, da nisem izgubil vseh možnosti.

Imam jo rad. Zelo. Želim si biti z njo. Ne sprašujte zakaj prej nisem bil tak kot moram; pač sem bil neumen.
Sedaj vem kako bi moral in VEM KAJ BI RAD!

Prosim pomagajte z nasveti kako naj jo osvojim nazaj oziroma kako naj poskušam. Kako ste vi našli pot nazaj do srca izgubljene osebe. Predvsem računam na tiste, ki ste imeli izkušnje s tem.

Sem dober pozoren in ljubeč oče. Nisem nek [censored].

Hvala.

Ne boš je dobil nazaj.Sprijazni se in idi dalje.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Si se kdaj vprašal zakaj te ženska zavraæa v postelji!? Si se kdaj vprašal, če ima mogoče tudi ona kaj kar ti ne veš!? Verjemi mi, ženske znajo tako obrniti stvari, da se ti počutiš krivca in iščeš napake pri sebi, v bistvu pa je resnica čisto drugje! Govorim iz lastnih izkušenj! Če bi te res imela tako rada, ne bi bil na seksualni dieti toliko časa. Razumem, da ti je teško zaradi otrok, kar se pa nje tiče pa razmisli. Zakaj jo hočeš nazaj? Na roke ga lahko že sedaj mečeš, pa še noben se ne dere nate! Ne brukaj se, glavo gor in samo naprej...!!!

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
čestitam ženski, da si zna kljub dvema otrokoma in dolgoletni zafurani zvezi odločno rečt NE in začeti novo življenje!

in tega ne naredi kar tako. pozabi na to vezo. nikoli več ne bo takšna kot bi morala bit.