pa predvsem avte ki imajo kako kilo več od 700...
Razumem point, ki je letel na težo ampak uni šljiviki 6. generacije (1996-2001) so tehtale med 1050 in 1150kg. To je pa kar veliko več od 700kg in malo manj od novejših malih jajčkov
pa predvsem avte ki imajo kako kilo več od 700...
Res je.https://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/769867.html
Kaj takega se da super dobit, pa so konkretno opremljene!
Ja,ampak jaz imam strojLetos sploh ni mraza in se furam na poletni porabi. Ko je blo najbolj mrzlo je šlo deci gor.
Evropski turbo bencinarji mi narišejo nasmešek na obraz, pa magari gre za 1.0 mlinček. Japonski hibridi? Never ever.
Jajca na dolgi rok zaradi vzdrzevanja. Ne hvala. Potem je isti kurtz ce vzames dizla. Vsaj pije manj, ostalega dreka kar lahko pocrka je pa isto mnogo.
Kot kaze bodo morali nemci zaceti delati konkretne hibride, da bodo zame zanimivi z motorizacijo. Trenutno pa tukaj nimajo za burek.
Jebiga.
Jaz ne menjavam avtov na 3 leta, zato mi ni vseeno.Meni je osnovno, da se dobro vozim, kar avtomatično pomeni avto s turbino, nekoč pa upam, da električarja. Težav pa nisem imel še z nobenim avtom in zato ne zganjam panike kaj vse bo crknilo čez 10 ali 20 let, ker takrat to več ne bo moj problem. Hibridi so pa tako in tako mrtva veja avtomobilizma v čakanju na elektrifikacijo.