No, jaz pa govorim o vojnah, ki so jih Arabci sprožili proti Izraelu po letu 1948. Samo da veva, o čem govoriva.
Ti pa posel, je kot krava pa sedlo.Ej, potrebujem dobit posel z državnim podjetjem. A je Snežič še aktualen, al imate koga drugega sedaj za te posle?
Zanimivo, kako so desni pravičniki sedaj tako tiho. Janšizem v vsej svoji veličini.
mogoče ti pa tvoji kakšen razpis napišejo, komunajzerstvo v vsej svoji veličiniEj, potrebujem dobit posel z državnim podjetjem. A je Snežič še aktualen, al imate koga drugega sedaj za te posle?
Zanimivo, kako so desni pravičniki sedaj tako tiho. Janšizem v vsej svoji veličini.
To samo LP znajo, =bat ga
Tale Dars "afera" meni diši po SDS in Svobodi, preusmerjanje pozornosti na pričanje Bobnarjeve, obračun z NSi in skrivanje novih pretresov v Svobodi. Glavni SDS akter je pa Snežič, ki mu bo publiciteta koristila kot nacionalna reklama.Ej, potrebujem dobit posel z državnim podjetjem. A je Snežič še aktualen, al imate koga drugega sedaj za te posle?
Poudarek, da so to imeli v predalu 2 leti.. pove svoje. Ko so Snežiča soočili z posnetkom, je vprašal komu sem to govoril.. Novinarka vidno v zadregi, ta ne obstaja očitno.Tale Dars "afera" meni diši po SDS in Svobodi, preusmerjanje pozornosti na pričanje Bobnarjeve, obračun z NSi in skrivanje novih pretresov v Svobodi. Glavni SDS akter je pa Snežič, ki mu bo publiciteta koristila kot nacionalna reklama.
Snežič se očitno pogovarja sam s'sabo. Če je to res, na drugi strani sedi kriminalec.Snežič bo tožil zaradi nedovoljenega snemanja. In nič drugega!
Snežič se pa baje dobro spozna na pravo in bo direkt zanimivo
Lepo se vidijo režimsko plačani mediji!to se zelo dobro, ker med vsebi sodbami dobro krmari. Je pa ta afera malo hotela priktiri pričanje Bobnarjeve in Lindava, ki sta močno omrebenila tako Goloba kot Janšo. SDS se je potem itak oddaljil od Snežiča, on pa je že itak navajen vseh rabot, glede na to kakšen "lump" je.
Potrebno se je zavedat, da se je NSi zelo zamerila velikemu vodji, in ta afera je zelo po godu SDS, da se vidi, da tudi pri NSi niso angelčki. Jaz jo bolj gledam iz te prespektive, kako oslabiti NSi. Gibanje Svoboda se bo itak samo potopilo....
Tukaj predvsem ciljam na RTV. POP je pa itak komercialno kdo plača temu ližejo anus....
Izraelcem so nekaj dali in celotni Arabski svet ni bil s tem zadovoljen in so se jih hoteli znebiti, ampak.....se jih niso. Vse sosede so se že spravile na njih pa jih še niso potamanili. A ni čas da bi skupaj z njimi živeli? Sicer so pa v Izraelu Židje od vsepovsod, tudi tisti z arabskega sveta, Iraka Irana, ne vem zakaj bi bil to izključno problem zahoda. Tudi Arabci jih niso hoteli, no sedaj imajo pa državo in to precej močno katero so sami zgradili.Zakaj bi nekomu dal nekaj, kar že imajo. Kolikor je meni znano so nekaj dali Izraelcem, ki so si potem malo po malo nakradli še zraven in to pred očmi sveta.
Če hočeš poceni prit skozi je gotovo Snežič prava izbira. Kader na levi je veliko dražji, nenazadnje vladate in davke je potrebno plačati.....Ej, potrebujem dobit posel z državnim podjetjem. A je Snežič še aktualen, al imate koga drugega sedaj za te posle?