Palestincem državo, to je vse
hja, če maš kakšno viška, jim jo pa daj, da bo mir
Palestincem državo, to je vse
LP hočete vedno zadnjo besedo, pa jo imejte.Vidiš, spet pretiravaš. Par ljudi je zapustilo dvorano, ti govoriš kot da je nazadnje ostal sam. Švabi imajo itak zakoreninjeno slabo vest, zato ne prenesejo da bi slišali še kaj drugega. Kot ti naprimer.
Si hujši kot baba, ki hoče imet stalno zadnjo besedo.
Tebi je vse skup slabo znano....Zakaj bi nekomu dal nekaj, kar že imajo. Kolikor je meni znano so nekaj dali Izraelcem, ki so si potem malo po malo nakradli še zraven in to pred očmi sveta.
Če pa hočeš kdo je upravičen do te zemlje zgodovinskoZakaj bi nekomu dal nekaj, kar že imajo. Kolikor je meni znano so nekaj dali Izraelcem, ki so si potem malo po malo nakradli še zraven in to pred očmi sveta.
Če gledaš iz tega stališča po osvojitvah so sedaj Izraelci.Turci.
Hja.... najprej je tudi bila "kijevska rusija", pa jih danes poglej...Zakaj bi nekomu dal nekaj, kar že imajo. Kolikor je meni znano so nekaj dali Izraelcem, ki so si potem malo po malo nakradli še zraven in to pred očmi sveta.
Ko boš premogel 0,0001% Žižkovega intelekta, boš lahko tudi ti napisal kako knjigo.Čak ne bod histeričen, kaj je pametnega o tem modelu napisat. Gre na knjižni sejem, lapa o palestincih, zapusti pol dvorane...
5 minut svojga doseže..
Nastop pa tak kot bi Benny Hilla spustu na oder. Sorry kej pametnega napisat. Ja da ga 5 minut ne morš ne poslušat ne gledat pa tudi če bi bil za Izraelce.
Od kdaj si pa ti tko občutljiv ratal?
O židovskih terorističnih organizacijah, ki so pred letom 1948 na veliko pobijali Angleže in iztrebili cele arabske vasi, da so ti začeli množično bežati, ti pa verjetno ni nič znanega. Tudi tebi manjka nekaj globokega branja.Malo so si nakradli spotoma, ko so jih napadali nesposobni Arabci. Malo so pa dejansko nakradli v obliki nelegalnih naselbin na zasedenih ozemljih.
hehe na wikiju mu ga primerjajo z Boratom....Ko boš premogel 0,0001% Žižkovega intelekta, boš lahko tudi ti napisal kako knjigo.
Strip?Stripov že nekaj časa ne berem.
Evo, nimaš pojma, o čem govorim. Ko so Arabci napadli Izrael, so vsakič pušnili malo ozemlja. Po letu 1948.O židovskih terorističnih organizacijah, ki so pred letom 1948 na veliko pobijali Angleže in iztrebili cele arabske vasi, da so ti začeli množično bežati, ti pa verjetno ni nič znanega. Tudi tebi manjka nekaj globokega branja.
britanske Palestine?Tebi je vse skup slabo znano....
Ustanovitev države Palestine so Združeni narodi predvideli v načrtu o razdelitvi ozemlja britanske Palestine na samostojni judovsko in arabsko državo leta 1947.
Očitno ti nimaš pojma, o čem jaz govorim. Arabce so izganjali že pred letom 1948 in s tem kradli njihovo ozemlje.Evo, nimaš pojma, o čem govorim. Ko so Arabci napadli Izrael, so vsakič pušnili malo ozemlja. Po letu 1948.