Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Dj povej mi kolk več žre od ostalih 1,8-2,0 motorjev sorodnega letnikati lah!
In definiri ta drek da vidmo če ne nabijaš
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Zdaj mi pa še povej razlog zakaj bi si zmišljeval? Sicer pa če verjameš potem verjameš, če ne pa ne. Aja, pa nimam Mondeota.
Avto mi ob normalni vožnji pije tako kot sem napisal. To ni penzionistična vožnja ampak normalna. Malo kombinirano relacije, AC in gužva. Tako pač je...
Ker če je to res da 1.8 mašina z 125Hp pije 7-8 na relacije potem so vse ostale avtomobilske znamke v letu 1887 al kdai je že Karel Benz iznajdu bencinski motor
Citat:
Aja, pa brat se občasno vozi s tako lantro kot si omenjal pa avto dejansko malo bolj žre bencin pa še en drek je za vozit.
Dj povej mi kolk več žre od ostalih 1,8-2,0 motorjev sorodnega letnikati lah!
In definiri ta drek da vidmo če ne nabijaš
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Zdej je pa tud meni dbignilo kapo, ker resno ne vem a si tak zahojenc, da ne znaš sprejet nobene nove informacije, ki se od tvoje razlikuje, pa če tudi ni prava??!! Nekje si omenil, da si delal preko študenta v neki mehanični delavnici in sedaj obvladaš vsaj osnove mehanike. Naj ti povem, da nimaš O od osnovne....
Tale izjava, da naj rajše vsi vozimo stare motorje... brez besed....vrtec!!
Pa še nekaj, jaz sem sem vozil z 1.4 energy motorjem s porabo 5.5l/100kilometrov.....Z Roverjem 1.8 107Kw(VariableValveCamshaftS) sem se vozil v kombinirani vožnji z fobrimi 7 litri na dolge relacije......pazi to, da ti ne bodo oči ven padle......5.6l/100km!!!!
Nimam razloga, da bi lagal!
lp
p.s. sem še kaj hotel dopisat, sam se mi ne da, ker ne boš razumel
lp
Citat:
Ok, da povem za kateri 1.8 motor gre. GDI - Mitsubishi. Kakor koli... Glede na porabe, ki si jih omenil, da pozimi alfa 1.8 pije tudi do 13l pa passat 1.8 tudi.. Skoraj ne morem verjeti, saj nimajo 250hp da bi toliko žrlo. Nekako pa se mi zdi, da:
a) tvoji kolegi delajo 500m razdalje z mrzlim motorjem ali pa kakšen m več
b) nimajo pojma kako se varčno vozi
c) vozijo pod polnim gasom
d) za [censored] motor
Citat:
Kar se tiče pa Lantre... Pač je malo v letih in ne moreš toliko starega korejca primerjati z isto starim japoncem, ker je kvaliteta izdelave in materialov bistveno slabša. Tako se med vožnjo pojavljajo raznorazni ropoti, kakšne funkcionalnosti odpovejo itd... Pa poraba je tudi večja za kakšen literček.