Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Se že vračaš, zmanjkalo evrčkov?
Ja, marca. Stanje evrčkov solidno. Sej veš, potovanja in delo.
Ne sekiraj se, grem naprej.
Pridem avta zalaufat, mamo objet, poštimat Coris in gasa
LP,
PIC
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Se že vračaš, zmanjkalo evrčkov?
Za to obdobje sem jaz 5 let nazaj dobil dva obroka. A so še vedno samopostrežni, da se naješ kot pujs (pa to z zelo dobro hrano)?Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Me pa kmalu čaka 10-urni stopover v Dubaju (Emirati častijo1 obrok, hehe),
Citat:
Uporabnik keber pravi:
A so še vedno samopostrežni, da se naješ kot pujs (pa to z zelo dobro hrano)?
Sicer pa osebno prečekiram čez dva tedna.
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Jaz za moje povezave (EU - singapur in potem Kuala Lumpur - EU) ne najdem direktenga leta iz nemčije..vsaj iz minhna ne.. NE s qatarjem, ne z Emirati. Pa že do minhna me stane precej več, kot do benetk, da ne omenjam dražje cene leta za cca. 400 eur...
V benetke (gor in dol) pridem iz ljubljane za 28eur po osebi (brez da imam skrbi, kje bo avto parkiran + parkirnina), do minhna pa nekje za skoraj 80eur...
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
Si bom sposodil temo..iscem letalsko karto za Tajsko za 2 osebi. Odhod iz Benetk konec oktobra do Bangkoka in nazaj enkrat sredina novembra. Nekako za 3 tedne. Pa nikakor mi ne uspe najti ugodne karte. Iscem na kayak, momondo, na direkt strani od emiratov in qatarja. Ko ze mislim da sem nasel ugoden let pa moram cakat po 20 in vec ur na dolocenem letaliscu kar pa odpade. Ali so karte za Tajsko takrat res toliko drazje...sezona pa to? Ker pod 800€/osebo ne najdem nic. Ali pa je 680€ sam pol pa kot sem rekel, moram cakat na letaliscu 21 ur. Mi lahko kdo pomaga?
LP