Qantas Down Under grand prix 2010

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
...daj majster mi zaupaš koliko si star in če imaš kaj otrok in če si ustvaril kaj v svojem žvljenju, pol ti povem še kaj več...

evil.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
pubec ima travme neke. šumija verjetno v še v živo ni videl , ap vse ve.

cisto v redu je odpeljal dirko..še največ sreče realne se mi zdi da je imel hamilton, dvakrat je "razbil" dirkalnik po svoji neumnosti pa je še vedno lahko vozil.

je pa super ce je malo dežja, šumeln bi pa realno bil med prvimi 5...ampak so ga pac malo zjebali, bo drugic bolje.

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Če je gledal formulo kjer je 5 let kraljeval M.S., veš da to pusti posledice in sedaj ima priliko da pljuva čez njega, sej bo bol je vsaj zanimivo brat njegove komentarje, upam pa da to z M.S. ne jemlje resno, ker ummm ne vem no ajd zivjo pol
smile-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Jaz lahko imam 1, 5, 10 50 otrok, 10, 100, 1000, 100000 EUR plače pa lahko sem klošar ali milijonar, Šufaker je še vedno 3/4 dirke bil za Alguesarijem.
hysterical-1.gif

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
......

Alonoso, pa navijam zanj, daleč od idealke, par napak naredil, vendar jih dokaj dobro rešil ... tako nekako ...

Mislim, da je bila to ena boljsih Alonsovih predstav. Na zacetku je sicer slabo startal, potem pa sta ga se dva stisnila v sendvic in je tako padel na zadnje mesto. Kako se je pa potem prebijal naprej se je pa videlo. Skoraj z nikomer ni imel tezav. V bistvu, ce bi iz boksov ukazali massi, da se umakne, bi mogoce koncal celo pred Kubico na drugem mestu.

Pa vseeno. Z zadnjega do cetrtega, tik za mostvenim kolegom, ko skoraj ni bilo izpada (samo Vettel iz ospredja), je bil zelo lep dosezek.

Schumacher je npr. tudi z zadnjega mesta napredoval samo do desetega, pa se to veliko na racun izpadlih dirkacev v ozadju. Dirko je koncalo tako ali tako samo 14 dirkacev.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Drugace pa. Button mi ni prevec vsec, je pa danes cisto zasluzeno zmagal. Pac dobro je opravil z vsem. Vettla sicer verjetno ne bi uspel prehiteti, pa kaj. To je bil samo en dirkac. Ce bi vsakega zmagovalca dirke, ko odstopi nekdo z vrha oznacili za nezasluzenega, potem so dokaj redki "zasluzeni" zmagovalci
smile-1.gif

Zmagal je z veliko prednostjo in s konstantno voznjo. Edina resnejsa napaka je bil izlet, ko je sel na suhe, pa tudi to je hitro prinesel notri.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Sam res, šumo še di grassi z virginom scat pelje pa je v mečki, kaj bi šele tip delal v HRT....oni bi že spali ko bi šuma bil na pitstopu...
hysterical-1.gif

MViper: Ja res, dalara ga owna to leto, samo še tri sekunde do predtazadnjih jim manjka...še malo...še malo pa so tam
evil.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Mali je talent. Upam, da ga ne bodo živci izdali, kot so strica, ko je moral proti Michaelu vozit...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jutri se talajo točke.
smile-1.gif
bo hecno videt rdece in srebrne.... upam da bo dež

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Ce bo dez, bo verjetno SC vecino dopoldneva. Ce ne bo rdece zastave.

Ena redkih dirk, kjer si zelim, da ne bi bilo dezja.