Pustni Krofi

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Kdor je iz lublane jih lahko tule sproba, sveže pečeni, skor zmer topli, zame najboljši daleč ukol
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Pojma nimam (če misliš TR), na šmartinki vem, da je dobra cukr pekrca in ma tortice, gibanice, piškote...skratka kar je sladkega je mjami.

Nazadnje urejeno:

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik urosw pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Leclercovi Kraljevi krofi so definitivno najboljši.... niso mastni, dobra marmelada in testo... enostavno najboljši.

Hmmm, sounds interesting. Toliko da me je pritegnilo. Čeprav sem trmast in skoraj nočem posečt po drugih kot po pirinih. Pa še bojkotiral bi rad ind. ker so mi odvzeli te moje krofe v MBju. GOTOFI SO
smile-1.gif

Skratka..dovolj hvale okoli LEclerc krofov, da me zanima par zadev.
Torej prav tako mastno zreducirani kot pirini od HP, kjer na papirnati vrečki, razen malega fleka ni ostalo nič?
rahlo testo? da ni kot guma, ko uživaš
marmelada; meni naj naj ingridient krofa. Običajno jo zbezam ven, pa si mažem svojo domačo gor.
Sladkost? Jo je dosti/malo? Nimam rad onih krofov, kjer je več marmelade kot testa, da pol vse ven sili pa čez pol leta odkrijem flek od marmelade na tepihu, ali pa kje na steni
grin1.gif

hysterical-1.gif

usedi se v avto in jih pejt iskat
grin1.gif

niso mastni in se ne vidi skozi papirnato vrečko od maščobe, niso gumijasti, glede marmelade se pa ne spomnim, vem samo da so zelo dobri in se imenujejo Kraljevi krofi, dobiš jih pa na oddelku kruha in slaščic (ne pozabi vzet listka kot na občini, ko boš čakal v vrsti), lahko jih pa vzameš iz tistega "hladilnika" kjer imajo pakirane slaščice, tam so pakirani v plastični škatli po 4 kose.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Izognite se pa Mlinotestovim, se skrijejo, proti ostalim, sam sem to ŽAGANJE KUPIL PRVIČ IN ZADNJIČ....

MOBIKING

Pripravnik
15. okt 2010
163
0
16
Uh jedel danes velike, mehke in še tople. Ene boljših letos. Slaščičarna Berzo na Vrhniki.

MOBIKING

Pripravnik
15. okt 2010
163
0
16
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
a nisi mogu prej povedat, k sm se glih mim peljala
tongue-1.gif

ajajaj.....naslednjič obvezno testirat.....pa kakšno kremno rezino tud ima božansko smetano......
aplauz.gif

no evo zdaj me je pa že samo pisanje tako zrajcalo da grem točno tja spet malo grešit.....njami.....:)

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Te kurbe iz spara so imeli danes samo svoje krofe, nič od 5minutk, celo leto jih imajo, ko pa zavohajo dobiček dajo pa svoje narejene iz žaganja v prodajo, drugih pa ne. sramota

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Eni tako hvalite teh 5 minutk, kar me preseneča, saj gre za zelo male žagaste krofe, ki marmelade, skoraj ne poznajo, se mi prav dozdeva, da se nekdo neupravičeno sili z reklamo za njih, ne vem, naj še kdo pove.......

So me pa presenetili albanjezi iz pekarne pri Koseški tržnici v Lj, siecr krofi niso nek presežek, so pa solidni in z veliko marmelade .....

Sicer pa čez Trojanske jih ni .......................

Nazadnje urejeno:

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Kdor je iz lublane jih lahko tule sproba, sveže pečeni, skor zmer topli, zame najboljši daleč ukol
zmaga.gif

Pa kaj zdaj NLB peče še krofe, ni čudno, da so čisto v bančni RITI......, kje pa prodajajo te NLB krofe, no lahko bi jih zastonj talalai, ko davkoplačevalci toliko vlagamo v njih.....

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Seveda, na čopovi pa v mercatorju jih maš cmon. Gre za bar oz. restavracijo za zaposlene, če je želja, te pa tud po krofe not spustijo, samo, da ne boš presenečen, če boš šel na kosilo, je dražije in bolj ogabno, kot pa v kteri kol oštariji okoli. Sem samo povedal kje so dobri krofi oz. slaščice, ne iz krofov spet neke politične krofe in zdrahe delat.

Nazadnje urejeno:

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Nisem ravno nek ljubitelj krofov, če pa že, pa najraje pojem kakega od "tvojih 5 minut", ker so edini, po katerih me ne boli želodec in se mi še dva dni ne riga po kvasu...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Te kurbe iz spara so imeli danes samo svoje krofe, nič od 5minutk, celo leto jih imajo, ko pa zavohajo dobiček dajo pa svoje narejene iz žaganja v prodajo, drugih pa ne. sramota

ja, to je tudi mene negativno presentilo. vzel sem jih nekaj za pokusino, spotoma pa se v mercatorju vzel pet minut. danasnji iz spara niso bili slabi, vensar pet minut se vedno zmagajo. v sparu pa so seratorji ja.

urosw

Pripravnik
6. avg 2012
33
0
6
Maribor
Domači so domači a v večini do sedaj preizkušenih, so bili vsi "pretežki", premalo popivnani. Ne vem, to je morda edina sladica, katero si rad privoščim v pekarni saj je razlika med ceno-produktom kot višinska razlika med MBjem in vrhom EVERESTA. Se enostavno ne splača, če živiš sam ali pa s partnerjem.

In JA, se strinjam. NI JIH ČEZ TROJANCE!!! Hjooo, komaj čakam soboto, ko se vračamo iz Zbilj in bomo pod MUSS stali na Trojanah!!! Sem že rezerviral postanek :D