Narobe razumeš.Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Kot razumem, tudi v gozdu nima pravice biti spuščen
Zetor, Thx
Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Kolikor vem, lahko lovec spuščenega psa v gozdu ustreli (če zraven ni lastnika oz. ga ne vidi).
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Narobe razumeš.
Kaj te pravzaprav toliko moti spuščen pes, kjer ljudi dejansko ni za pričakovati? Se jih bojiš, ali kaj?
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Vsi ostali pa sebe gonite po svojih površinah (ne pa po mojih travnikih in hosti), potem pa lajajte. Bo še prej mir
Mater, ne morem stopit niti pred bajto, kaj šele v gmajno, da me ne bi bilo strah kakega divjaka na biciklu. Ko mora bremzat pa samo bukavo gleda. Oglasit se že ne upa, ker ima opravka z zajetnim kupom kosti, mišic in ... špeha.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Narobe razumeš.
Kaj te pravzaprav toliko moti spuščen pes, kjer ljudi dejansko ni za pričakovati? Se jih bojiš, ali kaj?
Lastniki 4 nožnih generatorjev dreka si kupte svoje "površine" in tam ganjajte svoja ščeneta, pa ne bo nobenega problema.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Narobe razumeš.Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Kot razumem, tudi v gozdu nima pravice biti spuščen
Zetor, Thx
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Vsi ostali pa sebe gonite po svojih površinah (ne pa po mojih travnikih in hosti), potem pa lajajte. Bo še prej mir
Mater, ne morem stopit niti pred bajto, kaj šele v gmajno, da me ne bi bilo strah kakega divjaka na biciklu. Ko mora bremzat pa samo bukavo gleda. Oglasit se že ne upa, ker ima opravka z zajetnim kupom kosti, mišic in ... špeha.
Ja ko berem seznam tvojih sestavin, možganov ni. Torej se z razlogom ne oglašajo.
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Se pravi da zasebna posest nekaj velja ??