Aja, gre za stilsko figuro imenovano 'absurd': želel sem povedati, da je javnost sposobna paničariti zavoljo igle v senu.Citat:
Uporabnik lanos pravi:
in kaj ima zdaj veze z kavčukom v Afriki???
Citat:
Uporabnik skala pravi:
itak veliki psi ne spadajo v mesta. oziroma vsaj ne v bloke.
jaz.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
pa kaj je to? kdo je govoril o velikih psih v mestih in blokih???
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
se mi zdi, da boma še enkrat napisala vse strani, če ne boma odnehala.
Paničen ni nobeden, ampak pasjeljubci ali lastniki "generatorjev dreka" (kot je nekdo napisal) imate 5% pošlihtane pse. Ostalih 95% imate pse zato, ker ste/so veseli, da se jih vsaj nekdo veseli, ko pridejo domov. Oprosti, nič osebnega. Če jih imate, jih imejte za sebe ali v krogu sebi enakih. Torej, drek pobirajte na javnih površinah in v žep z njim. Pse imejte za sebe, ne pa za celo ulico. Hočem ti sam povedati, da vsak nima rad, da se mu okol nog plazijo psi, kot nekdo nima rad, da se mu okol nog plazijo pijanci, kokoši, mačke.....itd.
To bo vse. Lep dan.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
jaz.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
pa kaj je to? kdo je govoril o velikih psih v mestih in blokih???
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
(PS, mesa, razen od domačega prašička, in rib, ne jem)
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
se mi zdi, da boma še enkrat napisala vse strani, če ne boma odnehala.
Paničen ni nobeden, ampak pasjeljubci ali lastniki "generatorjev dreka" (kot je nekdo napisal) imate 5% pošlihtane pse. Ostalih 95% imate pse zato, ker ste/so veseli, da se jih vsaj nekdo veseli, ko pridejo domov. Oprosti, nič osebnega. Če jih imate, jih imejte za sebe ali v krogu sebi enakih. Torej, drek pobirajte na javnih površinah in v žep z njim. Pse imejte za sebe, ne pa za celo ulico. Hočem ti sam povedati, da vsak nima rad, da se mu okol nog plazijo psi, kot nekdo nima rad, da se mu okol nog plazijo pijanci, kokoši, mačke.....itd.
To bo vse. Lep dan.
Končno en pameten post od tebe. Je že res, kar si napisal. Vseeno pa zaradi tega ni potrebno zganjati panike, ker si dnevno recimo že v avtu veliko bolj ogrožen, če pomisliš, da so v prometu alkoholiki, epileptiki, stari ljudje, norci, raztresenci ...
Da zadeva poteka v obe smeri, pokažimo nekaj slikic:
(PS, mesa, razen od domačega prašička, in rib, ne jem)
ima več veze, kot kavčuk v Afriki!!!!!!!Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
haha... in tale tvoj post ima ful veze z napadom v Machestru in z nagobčniki.
Baje da, če ima pes nagobčnik ne serje, ne leta naokoli itn.... nagobčni reši vse!
o delu, zakaj imajo ljudje psa pa sploh ne bom komentiral, ker očitno v tebi ni kančka "ljubitelja živali" in ne boš razumel tud če jih komentiram.
in če so zate psi (in seveda ostale živali) generatroji dreka, kaj si potem ti?