Psom nagobčnike

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
kaj ima veze kavčuk s psi. Sej ni čudno, da se debate tak razpišejo. Ko ni več kaj napisat, pa tretje stvari po temi vlačte.
Če je kje drugje pes koga napadel, ni nič narobe, če je tukaj napisano. Pes je pes, pa če je v Afriki al pa pr nas.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Gre za to, o čemer smo v tej temi že pisali: nekateri ljudje zganjajo paniko glede psov, ki niti slučajno ni proporcionalna resnični nevarnosti.

Nazadnje urejeno:

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
in kaj ima zdaj veze z kavčukom v Afriki???
Aja, gre za stilsko figuro imenovano 'absurd': želel sem povedati, da je javnost sposobna paničariti zavoljo igle v senu.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
tako mislite pasjeljubci. Splošno mnenje, je pa pač takšno, kot je. Hebi ga....

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Mislijo, ne mislite. Se strinjam - večina javnosti je totalnih paranoikov - nevarnost vidijo povsod, cesta, psi, uvožena hrana, emulgatorji, barvila, farmacija itd itd.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
se mi zdi, da boma še enkrat napisala vse strani, če ne boma odnehala.
Paničen ni nobeden, ampak pasjeljubci ali lastniki "generatorjev dreka" (kot je nekdo napisal) imate 5% pošlihtane pse. Ostalih 95% imate pse zato, ker ste/so veseli, da se jih vsaj nekdo veseli, ko pridejo domov. Oprosti, nič osebnega. Če jih imate, jih imejte za sebe ali v krogu sebi enakih. Torej, drek pobirajte na javnih površinah in v žep z njim. Pse imejte za sebe, ne pa za celo ulico. Hočem ti sam povedati, da vsak nima rad, da se mu okol nog plazijo psi, kot nekdo nima rad, da se mu okol nog plazijo pijanci, kokoši, mačke.....itd.
To bo vse. Lep dan.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
haha... in tale tvoj post ima ful veze z napadom v Machestru in z nagobčniki.

Baje da, če ima pes nagobčnik ne serje, ne leta naokoli itn.... nagobčni reši vse!

o delu, zakaj imajo ljudje psa pa sploh ne bom komentiral, ker očitno v tebi ni kančka "ljubitelja živali" in ne boš razumel tud če jih komentiram.

in če so zate psi (in seveda ostale živali) generatroji dreka, kaj si potem ti?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
če imaš psa rad mu boš privoščil primerno okolije z veliko prostora za gibanje. ograjeno dovolj veliko dvorišče s primerno podlago, da se lahko zlaufa.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Paničen ni nobeden, ampak pasjeljubci ali lastniki "generatorjev dreka" (kot je nekdo napisal) imate 5% pošlihtane pse. Ostalih 95% imate pse zato, ker ste/so veseli, da se jih vsaj nekdo veseli, ko pridejo domov. Oprosti, nič osebnega. Če jih imate, jih imejte za sebe ali v krogu sebi enakih. Torej, drek pobirajte na javnih površinah in v žep z njim. Pse imejte za sebe, ne pa za celo ulico. Hočem ti sam povedati, da vsak nima rad, da se mu okol nog plazijo psi, kot nekdo nima rad, da se mu okol nog plazijo pijanci, kokoši, mačke.....itd.
To bo vse. Lep dan.

Končno en pameten post od tebe. Je že res, kar si napisal. Vseeno pa zaradi tega ni potrebno zganjati panike, ker si dnevno recimo že v avtu veliko bolj ogrožen, če pomisliš, da so v prometu alkoholiki, epileptiki, stari ljudje, norci, raztresenci ...

Da zadeva poteka v obe smeri, pokažimo nekaj slikic:

(PS, mesa, razen od domačega prašička, in rib, ne jem)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
itak veliki psi ne spadajo v mesta. oziroma vsaj ne v bloke.

pa kaj je to? kdo je govoril o velikih psih v mestih in blokih???
jaz.

aha... pol je to že 6. podtema... k sicer nima dost veze z nagobčniki, ampak ok...

ja, odvisno od velikosti stanovanja!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
To bo vse. Lep dan.

Končno en pameten post od tebe. Je že res, kar si napisal. Vseeno pa zaradi tega ni potrebno zganjati panike, ker si dnevno recimo že v avtu veliko bolj ogrožen, če pomisliš, da so v prometu alkoholiki, epileptiki, stari ljudje, norci, raztresenci ...

Da zadeva poteka v obe smeri, pokažimo nekaj slikic:

(PS, mesa, razen od domačega prašička, in rib, ne jem)

kloshar, bz da jim daješ drk material.

pač človek lahko počne kar hoče komurkoli, žival pač ne. tko je to.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
haha... in tale tvoj post ima ful veze z napadom v Machestru in z nagobčniki.

Baje da, če ima pes nagobčnik ne serje, ne leta naokoli itn.... nagobčni reši vse!

o delu, zakaj imajo ljudje psa pa sploh ne bom komentiral, ker očitno v tebi ni kančka "ljubitelja živali" in ne boš razumel tud če jih komentiram.

in če so zate psi (in seveda ostale živali) generatroji dreka, kaj si potem ti?
ima več veze, kot kavčuk v Afriki!!!!!!!
Omenil sem samo sranje.... in ni mi do tega, da bi omenjal vse. (ugrizi, napadi, lajež)
Mogoče je več kančka ljubitelja živali, kot pr marsikomu. Zato pa pišem (eni preberete samo en post in že sklepate), da je 95% ljudi nesposobnih, da imajo pse. OK... nej bo 90%.
Jaz nisem žival in tudi ne serjem po cesti. Kaj pa ti??
Sicer tud ne vem, kaj si hotel povedati..... da, ko se pojavi pes na cesti, ulici, parku, naj se vsi umaknejo. Zelenica, je pa za pasji WC. Pa del pločnika.
In še enkrat trdim, da niso krivi psi ali živali... ampak lastniki, ki prav takrat iščejo letala po nebu, brskajo po telefonih, nosu, mahajo okol...itd. ko jim pes kupček pusti. (sej bi pobral, pa niso videli)