Psom nagobčnike

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Okoli tega se ne mislim prepirat. Lahko misliš, da imam oprane možgane, ampak Cesar je rešil že xy psov, nad katerimi so priznani dreserji dvignili roke, pred uspavanjem.

Jaz se s tujim divjim psom ne bi ukvarjal, ker sem premalo stabilen in bi me verjetno živci izdali. V takem primeru je treba biti brez vsakega strahu, nepopustljiv, z močno energijo in očesnim stikom pa tudi pasjo psihologijo je treba poznati v nulo. Mi manjka še kar nekaj izkušenj do tega, priznam.

Če hočeš, mi pa lahko konkretno pokažeš, kater video oz. primer se ti zdi nemogoč, pa ga bova pokomentirala.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja sej, to je vse kar znas....komentirat. K je pa treba kej narest se pa .... Ce bi bil zraven, pa tvojga cucka en strese k brisaco? Bi te zivci izdali?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
A je kej znano, kje so danes tisti izrodki, sadisticni gimnazijci, ki so pred leti, zazigali zive macke
grims-1.gif

A mogoce mislijo, da smo pozabili
grims-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Tebi, kot moderatorju se tisti post, ki sem ga v mojem edinem v tej temi citiral, ne zdi nič posebnega?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Saj je pa tisti post označen kot Spam, pri njegovem naslednjem podobnem izpadu pa gre na hlajenje.
Če kdo kje vidi kak tak post, ki krši pravila naj stisne na gumb " opozori moderatorja " in se bo takšne uporabnike sankcioniralo, ker to kar se zadnji čas dogaja v Čveku in pri politiki pa je že višek vsega in očitno bodo potrebne sankcije, da se bo zopet vzpostavil red na Alterju.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Ja sej, to je vse kar znas....komentirat. K je pa treba kej narest se pa .... Ce bi bil zraven, pa tvojga cucka en strese k brisaco? Bi te zivci izdali?

Nekaj je dati dva psa narazen, nekaj je pa stopiti k tujemu psu v pesjak, ga dati na povodec in odpeljati. Ampak seveda tebi, ki si v tej temi napisal natanko 3 poste brez vsake najmanjše vrednosti, je to nemogoče razumeti. Jaz se pa s takimi še prepucavam, hjojoj ...
stupid-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Saj je pa tisti post označen kot Spam, pri njegovem naslednjem podobnem izpadu pa gre na hlajenje.
Če kdo kje vidi kak tak post, ki krši pravila naj stisne na gumb " opozori moderatorja " in se bo takšne uporabnike sankcioniralo, ker to kar se zadnji čas dogaja v Čveku in pri politiki pa je že višek vsega in očitno bodo potrebne sankcije, da se bo zopet vzpostavil red na Alterju.

Uporabil sem obe opciji.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jaz sem to napisal. Se ne strinjaš? Bi v konkretnem primeru lahko en kar prišel mimo in ustrelil dogo? Bi moj qrac. Lepo bi povrnil vso škodo, ki bi jo povzročil, ker sem že nekajkrat rekel, da se pasje fajte da preprečit na normalen način in da se da "problematične" (čeprav dotična doga to ni, sicer bi bil zlatko zdaj mrtev) pse rehabilitirati. Nemore pa en kar prit in ti počit psa, lepo vas prosim, potem bi jih lahko streljali že zato, ker lajajo čez ograjo in kažejo zobe.
bonk.gif

Z drugim se pa bolj kot ne strinjam.
Ne hodi iz skrajnosti v skrajnost. Pasje fajte ne bi bilo treba reševati če bi bili preprečeni (onemogočeni). In potem ne bi mogel (smel) tudi kot praviš streljati po psih. Pa ne mislim zdaj samo o pasjih fajtih, ampak tudi o raznih ugrizih ljudi. Vznemirjanje ...itd.
Zakaj se nekdo mora umikati nekemu Id_iotu z neko zverino s pločnika??? Če se srečata dva človeka gresta mimo .... če je pa zravn pes, se pa ne bo umaknu latnik psa in pes ... ampak naključni mimoidoči. In to dva metra okol. Na cesto. Hebi ga. Sem bil zraven, ko je pes kr ugrznu mimoidočega. Sicer ne hudo, ampak je. Lastnik pa "jojj, kaj mu je pa bilo...nikol ni še tega naredu. Si ga verjetno s čim iznerviral..." itd.
A lastnik prinašalca pa ne more imet duševnih bolečin, pa nima škode.....
Citat:
......da se da "problematične"(čeprav dotična doga to ni, sicer bi bil zlatko zdaj mrtev)
a potem je problematičen samo tisti, ki ubije???
bonk.gif

Jaz se strinjam s tabo, ti nimam kaj oporekati. Beri še moje ostale poste. Zmotila me je le patriotova ideja, da bi žival kar ustrelil.

stieber,
jap. Kdor ima v glavi željo po ubijanju, jo bo na nek način izvajal, ni važno, če so v igri ljudje ali živali. Navadno se spravi na živali, ker je prevelik pussy in ker je za uboj človeka zagrožena višja kazen. Tega v normalnih ljudeh ni.

Aha, torej če podivjana zverina trga na kose mešančka cufija, ne smemo ustreliti podivjane zverine, ampak naj počakamo, da do konca raztrga mešančka cufija?

malo me spominjaš na tistega debila, ki je ob napadu bulmastifov na tistega mimoidočega imel ideje, da bi morali uboge kužke ustreliti z izstrelkom, ki bi jih uspaval...in medtem, ko bi pritovorili puško za to in posebne izstrelke, bi ga psi verjetno že pojedli...Tako pa so pač 'ubogi kužki' doživeli malce akutne zastrupitve s svincem...

no okej, ti vsaj bedarije pišeš ko gre zgodba pes-pes, ne psi-človek

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Glej, tu je treba biti pošten.

Če pustiš, da se fajt sam izpelje, bo verjetno umrl napadeni.
Če ustreliš napadalca, bo on umrl.

Mi se pa zavzemamo, da ne umre nihče, kajti po tem ni potrebe. Saj se ne tepejo medvedi.
smile-1.gif
Že nekajkrat sem omenil in dokazal, da v pasjih fajtih ne rabiš streljanja, ker se jih da rešit bolj elegantno. Čas, ko ti potegneš ven pištolo, jo nabiješ in ustreliš, ni nič krajši, kot pa če psa primeš in dvigneš v zrak. Zato to ni primerna rešitev. Je nesmiselna, neprimerna in nepotrebna. To se ne dela. Tisti, čigar pes je napadel, bo še vedno zavezan plačati odškodnino. Ne rabimo mu pa za to ustreliti psa. Je jasno?

Pa povej, če se ti zdi fer razmerje, da če en človek ubije psa, bo plačal par 100€, če pa pes ubije psa, bi ga pa ustrelili. Sploh ker problem ni v psu, ampak tistem , ki zanj odgovarja (pazi, ne glede na svojo krivdo).

Če bi pes držal za vrat človeka, ne rečem, streljaj (samo pazi, kam).

B81

22. jul 2007
37.877
11.096
113
...da ne ubiješ psa, morš ga samo ranit, glih tolko da spusti človekov vrat, ne....
evil.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Še vedno čakam na kako analizo, da vidimo ali ima tak butast temelj kako osnovo ali ne.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
...da ne ubiješ psa, morš ga samo ranit, glih tolko da spusti človekov vrat, ne....
evil.gif

če žival raniš bo samo še huje
pomaga kaj takega
taserx26.jpg

žal pa so kretenski novinarji z gonjo proti temu uspeli, da so naši debilni poslanci izglasovali zakon ,ki posest in uporabo tega prepoveduje

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
evil.gif

Ker tele napadalne zveri nam že kar konkretno ogrožajo našo eksistenco. Fuj, fej one in njihovi lastniki. Strah me je, počutim se ogroženega, ko tako samozavestno hodijo po mestu. Pa mački, ki serjejo na zelenicah. Fuj. Ja, njih je treba tudi pobijati. Aja, golobe, ki serjejo po avtih tudi. Pa kače in kravee. Grrr, jaz sem mali strahopetček, ki se boji lastne sence. Na koncu nastradal boš tudi ti ...
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
evil.gif
cvetka...
....streljati na psa, ki drži človeka za vrat
hysterical-1.gif

Lahko tukaj razglabljamo kolk hočmo, ampak dokler ne bo nekaj kaznivo... ne bo nič boljše.
Če mora polcaj s psom po ulici hoditi po predpisih, lokalni frajerji/ke pa se s podivjanimi in nepredvidljivim đukelim lahko prosto sprehajajo - ne bo reda.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
evil.gif

Ker tele napadalne zveri nam že kar konkretno ogrožajo našo eksistenco. Fuj, fej one in njihovi lastniki. Strah me je, počutim se ogroženega, ko tako samozavestno hodijo po mestu. Pa mački, ki serjejo na zelenicah. Fuj. Ja, njih je treba tudi pobijati. Aja, golobe, ki serjejo po avtih tudi. Pa kače in kravee. Grrr, jaz sem mali strahopetček, ki se boji lastne sence. Na koncu nastradal boš tudi ti ...
evil.gif
mačka svoj iztrebek zmeraj zakoplje. V vednost.
golob ne ugrizne in ne napade.
krave so ograjene in če stopiš na kravjek si na njenem terenu.
wink-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
ja.... v ulicah, kjer je asfalt in beton od vhoda do vhoda.
Sej včasih tud lovec pusti "bombico" za kakšnim grmovjem, ko je "kriza"
wink-1.gif

Mal smo mimo zdaj..... iz pasjih napadov, na mačji d___k!!

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
itak
ampak nismo še čisto zašli
dokler se ne omenja črnih, rdečih, levih in desnih ali pa 60 +let vladavine totalitaristov smo še približno nekje v pravi smeri
smile-1.gif