Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Zanimivo je da te bivše drolje vedno poročijo kakšnega papka, ki ima malo več pod palcem in jim nudi vso komoditeto za ugodno življenje ! Ženske, ki so v mladosti videle veliko lulčkov so tempirane bombe in nikar si ne predstavljajte, da se je spremenila! Kvečjemu potuhnila... To so ženske brez kakšnih velikih predsodkov in preteklosti se ne da izbrisati. Verjamem pa, da vas je tukaj gor precej revežev, ki vam to pač ni pomembno. Važno je da je z vami in da vas ima rada...Dokler...
Meni je fseeno - samo da med njimi ni bilo Danilota V., ker totega hepana pa jaz vidit ne morem.Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ok, koliko se vam zdi sprejemljivo, da jih je pred vami imela ženska, da se vam še zdi primerna za resno partnerko?
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
no jaz mam pa raje če ima moški izkušnje, se pravi, da ima že nekaj kilometrine za sabo (pa zame potem to ne pomeni da je kurbir)...ker učiteljica nisem nikoli rada bla
jaz ne vem kaj ma veze, kolko spolnih izkušenj ma ženska za sabo, če ima v glavi drugače vse pošlihtano...
kasius...potemtakem si recimo letos ti samo 1,5 mel v postelji?
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
no jaz mam pa raje če ima moški izkušnje, se pravi, da ima že nekaj kilometrine za sabo (pa zame potem to ne pomeni da je kurbir)...ker učiteljica nisem nikoli rada bla
jaz ne vem kaj ma veze, kolko spolnih izkušenj ma ženska za sabo, če ima v glavi drugače vse pošlihtano...
Koliko si jih pa ti imela letos?
Citat:
Citat:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Koliko si jih pa ti imela letos?
enega
pa ti?
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Ne...Ampak jaz sem tip, mene nobena ne bo presojala po tem "bolje, če je manj".
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
fadil je imel dve: ko se je Desanka utrudila, je na vrsto prišla Levanka
Citat:
fadil kaj pa žensk? koliko?
jaz nobene