Če si pijan ja...te terjajo do določene vsote in ne pa v nedogled.....vem za en primer ko je ena punca šla domov...malo narjena..in se je zabila enemu nemcu v rit....je morala vzet kredit za 1,8 miljona tolarjev ,da je lahko plačala zavarovalnici za škodo izplačano nemcu ....nemc pa je dobil od zavarovalnice plačano.
Policija če naredi zapisnik ti bo dala kazen v vsakem primeru....za sloveniko je blo potrebno lani samo papir ,da je bila policija tam in da so to videli ,niso pa delali zapisnika...so nareedili samo zaznamek o prometni nesreči katerega so potem dali na zavarovalnico da se lažje in brez kompliciranja izplača škoda...je bil pa avto totalka....to pa vem kar sem bil tam..sicer nisem vozil ,so me pa poklicali da jih pridem iskat ,te ki so zleteli zaradi poledenele in nesplužene ceste ven.....smo se pogovarjali s policaji kaj da naredimo in so mi rekli ,da če pišejo zapisnik potem morajo dat tudi kazen....zato pa sem jim omenil tale zaznamek za katerega sploh niso vedli ,da se ga da naredit in to tudi večina ne zna.