Promet po Celovški cesti

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ob tem so se pa še spravili preplastitvenih del na cesti Medvode - Ljubljana. Kaksni kreteni, ne mores verjet kako zadeve funkcionirajo v nasi drzavi. Ker bomo predsedovali EU, bodo preplastili cestisce z nekaj cm novega asfalta in popravili bankine in voila, imate novo cesto, ki jo bo v kratkem treba spet krpat.
cheer.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ja zdaj še veselo zapirajo in odpirajo cesto v Kranju pri krožišču pri Mercator Centru. Juhu 20 mm novega asfalta... Črte bodo pa narisali pred naslednjimi volitvami.

Na izvozu Brod z gorenjske AC pa policaji vsake toliko naredijo tudi nekaj pametnega - ustavljajo tiste, ki prihajajo po nemški iz smeri Črnuč proti Gameljnam. Teh je bolj malo, vendar dosti motijo sistem zadrge iz nasprotne smeri in z AC.

Največji hec mi je ko moram že na izvozu za Šmartno zapeljati na odstavni pas, da bi čez kakih 20 minut dočakal izvoz Brod. Na živce mi grejo pa tisti, ki se lepo pelejo naprej po AC in se poj tik pred izvozom Brod vrinejo... Res nefer obnašanje...

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Na živce mi grejo pa tisti, ki se lepo pelejo naprej po AC in se poj tik pred izvozom Brod vrinejo... Res nefer obnašanje...
Takih ne je.bem pet posto. Mam že skoraj seznam stalnih vrivalcev: najbolj pogosto sem zasledil mlado damico v belem Polu zadnje generacije (tablica LJ*82-2...), imam jih pa tud še ene par na sumu.
jezen.gif

Najbolj smešno je bilo pa to, da se je danes zjutraj hitreje premikala kolona na odstavnem pasu in so se vsaj danes morebitni vrivalci mal nateg.nili.
smirk-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Ob tem so se pa še spravili preplastitvenih del na cesti Medvode - Ljubljana. Kaksni kreteni, ne mores verjet kako zadeve funkcionirajo v nasi drzavi. Ker bomo predsedovali EU, bodo preplastili cestisce z nekaj cm novega asfalta in popravili bankine in voila, imate novo cesto, ki jo bo v kratkem treba spet krpat.
cheer.gif

Ta preplastitev s predsedovanjem nima zveze. Vse bo itak potekalo na Brdu (zato dela Brnik Šenčur). Preplastitev ceste Ljubljana Kranj pa etapno poteka že nekaj let. Je pa v vsakem primeru zayebano obnavljati tako obremenjeno cesto. Na srečo precej naredijo tudi ponoči.