Meni v 25 letih kar hodim na tehničnega se nikol. Pa je bil najmlajsi avto star 4 leta, povprečna starost pa je 10+ let.Imaš jo poleg tehtnice in testa zavor običajno.
Mene je jebal ker sem dva od 7sedežev imel doma v garaži namesto v avtu.
Avto je šel na cesto 1997 (pri rav4 2005) z ustrezno homologacijo....drugače ga ne bi mogel vozit 10-5let do leta 2007.......potem se je umešal nek študiran kader in naredil zbrko...ksz
Samo je pa zanimivo da ko nekje začenjajo izvajati zakon kateri je že par let isti. Se jih večina začne pi...
Kako sploh upaš s starim avtom drugam na tehničnega, kot na avto krko??Grem s SUV, starim 15 let na tehničnega. Še predn me not spustijo pride dec do mene in mi reče, da nimam vpisane homologacije za roll bare. Ga gledam čukast kaj mu je. Mu povem da so kupljeni s avtom v trgovini in da so original. Pa pravi dec, da to nima nobene veze, ker so dodatna oprema oz naknadno gor dani, jih je treba vpisat.
Da jim yebem vsem po spisu na Toyoti in tehničnem .
Ne bom jih dal vpisat, ker niso tolk vredni. Je treba plačat vpis ter imet potrdilo o ogradnji.
Kupi kdo roll bare za RAV4 2005 letnik
Avto je šel na cesto 1997 (pri rav4 2005) z ustrezno homologacijo....drugače ga ne bi mogel vozit 10-5let do leta 2007.......potem se je umešal nek študiran kader in naredil zbrko...
Ficko iz 60's brez pasov nima tega problema....
Zakaj se po tvoje pizdimo za bv?
Kako pa je lahko tole šlo že 15 let čez tehničnega bp?Grem s SUV, starim 15 let na tehničnega. Še predn me not spustijo pride dec do mene in mi reče, da nimam vpisane homologacije za roll bare. Ga gledam čukast kaj mu je. Mu povem da so kupljeni s avtom v trgovini in da so original. Pa pravi dec, da to nima nobene veze, ker so dodatna oprema oz naknadno gor dani, jih je treba vpisat.
Da jim yebem vsem po spisu na Toyoti in tehničnem .
Ne bom jih dal vpisat, ker niso tolk vredni. Je treba plačat vpis ter imet potrdilo o ogradnji.
Kupi kdo roll bare za RAV4 2005 letnik
Nazadnje ko sem bil tam (btw hodim na Krko že vsa leta) ga niso 0 šparali.....še vtaknil se je zakaj je tolk masten okrog motorja in sem mu razložil da ga redno vozim na protikorozijske zaščite...Kako sploh upaš s starim avtom drugam na tehničnega, kot na avto krko??
Pojma nimam. Če mi nebi povedal, da more bit vpisan v kartonček, sploh ne bi vedel.Kako pa je lahko tole šlo že 15 let čez tehničnega bp?
kaj vse je šlo čez tehničnega 15 let se raje vprašaj.
Se pravi so v 90's prodajali avtomobile ki niso bili tehnično izpravni? In to že iz salona vn?