s temi mussi je mene okužil ravno jello, sledilo pa je, da sem svoje Rog kolo, na katerem nisem sedel 24 let, spremenil v muss
- okvir je speskan in odstranjena vsa navlaka, prašno lakrian pri 800 stopinjah
- fajfa za balanco je spolirana originalna
- spodaj je sredina okvirja zožana, odstranjeni so "odprti" ležaji in zdrejani nastavki, privarjeni v okvir, kamor sem privil "zaprti" tip sredice/uležajenja
- platišča so alu deep V, gor pa Tannus Midas NO FLAT gume (polne pnevmatike, skozenj lahko zabiješ žebelj) - platišče je flip-flop, na eni strani muss, na drugi freilauf
- ročice na drugi sliki sem menjal s SCOTTovimi na prvi sliki, saj mi "čepki" z robom na koncu niso odgovarjali
- dodal sem prvo zavoro, saj vozim na muss, ampak no way tole blokirat - ali zaradi oprijema pnevmatik ali pa zaradi prestavnega razmerja
imel sem dva cilja:
- ohraniti okvir kolesa, na katerem sem preživel najstniška leta
- ne preseči 300€; saj v nasprtonem primeru na ebayu raje kupim EINZIG musslauf bicikel - slednje mi je uspelo po zaslugi Marota iz
www.fixie.si, saj pri naročanju iz tujine nikoli ne bi prišel skozi niti s setom koles, kaj šele s sedežem, krmilom in gonilko
doma imam original 5spd ROG žensko kolo, katerega bi rad spremenil v fixed-look, mogoče tudi z zadnjim pestom kick-back 3 speed
zakaj? ker nikjer ni fixija za videt z ženskim okvirjem, pa da je zadaj mrežca za kiklo