Program za vodenje podjetja

qwerty

Zelenc'
12. okt 2007
18
0
1
Citat:
Uporabnik Kara_Demz pravi:
Birokrat je pa zelo razširjen, z dobro podporo (nadgradnje večkrat mesečno) in cenovno zelo ugoden.
Uporabljam ga že od samega začetka obstoja, to je - mislim, da 1997 leta. Računovodje so se ga pa izogibali, da je kar neverjetno.
Birokrat je odličen za malo podjetje z enim zaposlenim in enostavno preprodajo, prav dober do 5 zaposlenih in malim številom artiklov, kar je pa več, pa ni več zanesljivo. Stalno moraš biti na preži za napakami, včasih sem že mislil, da bi bilo zanesljiveje peš ... In to je po mojem še danes glavni problem Birokrata. Sedaj, ko uporablja SQL baze, je postal stabilen, saj prej v Accesovih bazah ni bil.
Drugače je pa lušten za delat, lahko analiziraš podatke podolgem in počez (z uporabo Excela), program, ki ti pokriva celotno poslovanje malega podjetja. Vsebuje tudi plače, uporabo Proklika in še nekaterih, proizvodnjo (ki pa ni dobro razdelana) ... Dokupiš lahko tudi POS - blagajniško mesto, itd . (Sej se mi ne gre za provizijo, se vidi, ko tudi malo šimfam, a ne
smile-1.gif
)
Bog varuj pa, če imaš proizvodnjo z več skladišči ...

Naj še kdo drug kaj pove!

Moje mnenje je : kar velik muske za relativno mal denarja, napram konkurenci.

L.P.

zadel si žebljico na glavico! zelo korekten opis programa. podjetjem z enostavnim poslovanjem Birokrata priporočam tudi jaz!

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik clarionec pravi:
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
Citat:
Uporabnik clarionec pravi:
svaka vam čast, me res zanima če kdo pove, kolk plačate za program-e ?
Birokrat Light je bil mislim da bivših 107k sit
+ vzdrževanje ne, in v to ceno so všteti vsi programi?

1 leto je vzdrževanje zastonj ( nadgradnje )
kaj misliš z ostali programi ?

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Sam uporabljam e-racune in sem zelo zadovoljen. Pokriva vse tisto, kar rabim, pa še poceni je (15€/mesec)

Lep dan

profi

Zelenc'
11. nov 2007
13
0
1
SLO
Tudi jaz sem na e-računih in zelo zadovoljen. Minimax sem pred kakim letom že enkrat pogledal samo se mi je zdel takrat kar malo preveč poenostavljen, pa tudi cena je bila nekajkrat višja od e-računov. Sedaj pa vidim, da so se spustili na realna tla in stane isto, kot e-računi. Vsekakor pa je oboje ceneje kot Birokrat, s tem, da imaš v e-računih praktično vse kar nudi Birokrat.