Problemi s hčerko

mrzli

Pripravnik
24. jul 2007
41
0
6
Hvala za odgovore. Doma smo se pogovorli.Sej veva da nebo še dolgo doma (študij v Mariboru), ampak nama ni vseeno.

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Citat:
Uporabnik leni pravi:
IIIIiiiinnnnnnn
stupid-1.gif

Podnapise prosim ?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
ksz, dokler se tako zabav je vse ok, naj kaj spije, seksa (z zaščito), hudo je, če bi se začela ukvarjati z mamili. Takrat pa samo zaklenit in nikamor spustit...

Pije lahko, seksa tudi lahko, mamil pa boh ne daj? Grem stavit, da si prej alkoholik ali da prej fašeš kakšno spolno bolezen, kot pa da končaš kot đanki nekje na cesti. Pa ne odobravam trdih drog, daleč od tega!!

Sam pravim, da je lasten avto pri 18tih prevelik luksuz, ker se bo slej ko prej morala navaditi na študentsko skromnost, razen če niste neki hudi bogataši. Sploh, če avtomobila ne vzdržuje sama. Glede seksa bi tudi sam malo razmislil ... Ker sem v podobnih letih, ti lahko potrdim, da se vsaj v našem okrožju 18 letnice ne kurbajo okoli kot največje cipe, ampak dajo fantu, pa še to ne vedno. Mogoče, da je drugod drugače. Sam bi v tvojem primeru uporabil malo bolj represivno obliko. Problemi pridejo še prehitro, bolje preventiva kot kurativa. Sem pa prepričan, da ne bi videl rad, da tvojo hčerko koma pijano gangbangajo mladci.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
kloshar

ne ti prevec stavit... si se malo premalad:) kot dzanki lahko koncas zelo zelo zeloooo hitro... pred spolnimi boleznimi se lahko dobro zascitis (kot smo slisali se punca zasciti...) pa tudi ni kar tak da imajo vsi tu naokoli picajzle...

alko te pa tudi ne potegne tako hitro notri (ker ima na sreco dovolj stranskih posledic da te malo boli glava) kot kaksna trda droga...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
alkoholik,

če bi mi zdej rekel, naj ti zrihtam nekaj horsa/xov/koke ... ne bi imel pojma, kam iti, na koga se obrniti in kako stvar izgleda. Če bi mi pa rekel za alkohol, bi ti pa pripeljal celo cisterno vina in najrazličnejšega žganja. Alkohol pa zasvaja enako močno kot ostale substance. Še prehitro si notri.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
no no klosar ne se zdej finega delat...sej vsi vemo da prodajas koku na trgu v krskem:)))

na zalost (ce stopis kdaj ven iz hise) ves da se drogo da dobiti zelo enostavno (pa ne uno iz portoroza ki jo kupis v merkatorju)... koliko hitro alkohol zasvaja je relativno... definitivno pa pocasneje kot kaksn heroin... kokain... pa tudi cenovno je lazje dostopen (posledicno ne krades da bi se zadel)...

vejca

Pripravnik
Moja hči je tudi pred nekaj meseci naredila vozniški izpit, avto si je sama kupila za par sto eurov ker ga nujno potrebuje ker poleg ole ob vikendih še dela in jo nam ni treba vozit. Za bencin da sama, pijana ne vozi, sedaj se še uči kako se preveri olje, voda... je pa res da je sedaj zelo malo doma. Samo vedno pove kam gre in kdaj približno pride. Itak pa ne gre drugam kot v šolo, delat ali pa k fantu, pa včasih s kako prijateljico na kavo. Je pa verjetno drugače ker avto in ves izpit si je sama zaslužila, prav tako si mora zaslužit tudi za bencin in za zavarovanje avtomobila. Pa še mene kdaj kam pelje.

soncek321

Zelenc'
20. okt 2007
18
0
1
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Moja hči je tudi pred nekaj meseci naredila vozniški izpit, avto si je sama kupila za par sto eurov ker ga nujno potrebuje ker poleg ole ob vikendih še dela in jo nam ni treba vozit. Za bencin da sama, pijana ne vozi, sedaj se še uči kako se preveri olje, voda... je pa res da je sedaj zelo malo doma. Samo vedno pove kam gre in kdaj približno pride. Itak pa ne gre drugam kot v šolo, delat ali pa k fantu, pa včasih s kako prijateljico na kavo. Je pa verjetno drugače ker avto in ves izpit si je sama zaslužila, prav tako si mora zaslužit tudi za bencin in za zavarovanje avtomobila. Pa še mene kdaj kam pelje.

Tak odnos je zame pravi. Čestitam! Upam, da uspe tudi meni. Ne prepovedi in slaba volja ampak pogovor in zaupanje.

Pongo

Pripravnik
19. jul 2007
644
0
16
Obišči stran
Preveč ji je lepo. Izpit za avto in avto bi si morala sama zaslužit s poštenim delom pa bi malo drugače razmišljala o žurkah, pa tudi časa nebi imela toliko. Če pa bi že žurala bi to lahko vzela bolj kot nagrado, ne pa kot nekaj vsakodnevnega.

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik vejca pravi:

Eni mate pa pride otroke.
smile-1.gif

jan24

Pripravnik
4. sep 2007
69
0
6
ma kaki študij pa je to tok težek da rabiš delavsko plačo zanj? ej ej ej, razvajena deca....

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
jao mulc..prov sam zarad tebe sem prestavil leptopa iz sedežne na mizo..
grims-1.gif

500 eur. za tvoj študij? kaj boš na koncu? drmr? hm..če se nisi nič spremenil kot na MS-forumu'*škoda za dnar
wink-1.gif

eh saj vem da si bil takrat mulc..
wink-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik soncek321 pravi:
Citat:
Uporabnik vejca pravi:

Tak odnos je zame pravi. Čestitam! Upam, da uspe tudi meni. Ne prepovedi in slaba volja ampak pogovor in zaupanje.

Jaz sem vozil očetov avto pa nisem vozil pijan ali zadet, vozil sem dokaj počasi in po predpisih, skratka pazil sem kot da bi si ga sam kupil
confused-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
folk...zdaj ste pa čisto zglajzali. A če si za avto in vzdrževanje zasluži sama denar pa potem ne bo hodila žurat oz. če so ji kupili starši avto potem ne bi smela z njim na žur?

al' v čem je poanta?

pač starši si (in ji) lahko privoščijo da pri 18-ih že kupijo avto. ZDaj ali ga nujno potrebuje in ali ga mora dobiti ravno za 18 roj. dan pa prepustimo vsakemu posamezniku oz. družini.

da pa bi zaradi tega otroku očital da ga žura je pa res ta zadnja!

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Vseeno (mi :rollexey:, ker ne vem, kdo vse je "folk") je, ali žura ali ne.
ni pa vseeno, ali vozi pijana ali ne.

Kot starš imaš samo dve možnosti:
- če je njen avto, ji lahko samo mirno in resno poveš, da je budala,
- če je pa avto od staršev, pa res ne vem, zakaj ji tega avtomobila ne bi vzeli nazaj. Konec koncev je njihov in lahko z njim delajo kar hočejo.
(po predlogu novega prometnega zakona niti ni treba, da je policija lastnik avtomobila, da ga pijančku zapleni
grin1.gif
).

Po se naj pa vozi na žurke z avtobusom in/ali kolegom razlaga, zakaj kar naenkrat nima več avtomobila.