Problemi s hčerko

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
..ksz...

Brez veze.
Kaj se ji pa lahko pripeti?
Kondome ima.
Problem je samo, če se pijana vozi. Takrat ji pač vzameš avto (kje sploh piše, da ji ga moraš dat?).
Za droge dvomim, da jih na veliko prakticira (ne bi bilo več avta doma, punca ne bi hodila na šiht).
Ostalo pa ni panike.

Sploh pa - kdaj pa naj se znori, če ne zdaj? Ko bo stara 40 let, z dvema kričečima frocema, z viklerji v laseh in na robu živčnega zloma? A ni bolj fajn, da je v ene parih nesrečnih razmerjih, iz katerih se nekaj nauči, kot pa da pohopsa prvega in ga po dveh letih hoče ubiti?

BTW - a ti pa nisi bil tak?
grims-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ja saj glih to je problem, ker vsi pravijo "saj si ti tudi bil tak". Seveda je bil, samo takrat se ni dobilo avta za 18. let, ni bilo tako razvajene mladine in še bil se dalo naštevati...Kaj ni tako?

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Citat:
A ni bolj fajn, da je v ene parih nesrečnih razmerjih, iz katerih se nekaj nauči, kot pa da pohopsa prvega in ga po dveh letih hoče ubiti?
17758-icon_confused.gif
nč jasno.To z ubijanjem mislim.

Naj se ma fajn dokler je samska in mlada.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ne želiš si imeti okoli sebe žensko, ki te tako hudo mrzi, da bi te najraje zadavila s krpo za brisanje posode.

@telefunken - res je, ni se talalo avtomobilov, se je pa talalo kolesa. Pred sto leti se pa ni talalo koles, se je pa talo šteko čikov. In tako dalje in tako naprej vse do Sokratesa, ki je napisal znamenito pismo, v katerem je javkal nad nevzgojeno sodobno mularijo.

Ja, vsi s(m)o bili isti.
grin1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz...

sama sem imela recimo da srečo, ker sem ostajala že od konca osmega razreda čez vikend sama doma, medtem ko so šli starši (s starejšim bratom vred
evil.gif
Starci niso nikoli nič opazil. Žural so ga tut po diskačih, ulcah...kjer je pač trenutno dogajalo. Domov sem se vračala pač takrat ko mi je sedlo. Ali z zadnjim ali s prvim busom. Tam nekje v četrtem letniku sem imela vsega žuranja že malo dosti, tako da smo bli dost vikendov kar doma. Pa sem vseeno čist kul nardila maturo, se vpisala na faks, nardila faks...Pa smo ga pol tut prva leta faksa precej žural (v prvem letniku praktično vsak dan), hodil naokoli...Starši me nikol niso kej velik omejeval-če sem se v nekaj pičla, sem to ponavadi tut speljala.
SIcer je res, da mi starši zaradi njihove odsotnosti kaj veliko itak niso mogli prepovedat, a sej sem bila recimo dovolj odgovorna, da nisem celega vikenda prežurala, če sem imela obveznosti, ki tega niso dopuščale.

Tako da, jaz je ne bi kaj veliko omejevala...če si jo vzgojil v odgovorno osebo, bo že sama presodila, kaj lahko in kaj ne. Dokler svoje obveznosti uspešno opravlja, ni panike.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
PNG: a se kej igras flavto:)
smile-1.gif
bi se javu da malo zaspilas:))))

(brez zamere prosim)

drugace pa: kok so eni pametni... so pa brez otrok in ne vejo kako je to... sej trda roka... to ze... je pa tudi res da se trudi za otroka vse najboljse... [censored] ga... (morda boste to kapirali ko se vam bo vas otrok nasmejal:))

avtor: bodi vesel da punca uporablja kondome ce menja partnerje kot gate... se pravi da je odgovorna... tukaj bi jo pohvalil (tudi ti jo daj...) ce se fijaka ponoci naokoli in zaradi tega ne trpi sluzba/sola ni to noben velik problem... kmalu jo bo minilo... samo ne dovoli ji da bi se vozila pijana! v kolikor enkrat domov pripelje pijana poberi kljuce... za bencin se pa zmeni (ce ga ti tankas) da ji das eno mesecno kvoto (npr 1 tank ali pa 10L po zelji) kar pa porabi vec si pa kupi sama tako se bo naucila tudi malo ravnati s denarjem, pa povej ji da ce vozi po predpisih da je poraba nizka:)))
kazni naj obvezno sama placuje! gume/zavarovanje... pa probajta malo razdelit...
kar se alkota tice: dokler ostane pri parih opijanjih na mesec ni panike... raje jo nauci da naj pije "do meje" nauci jo "pametnega" pitja ( ne da pozere 3L vodke potem pa 3 dni bruha...) nauci jo da bo znala v pijaci uzivat... morda jo nauci kak "trik" kako se pije pa nisi takoj pijan... bolje da jo naucis meje ter tako poskrbis da ne bo s 4x4 pogonom damu prlezla (medklic: veste kaka je razlika med Red Bullom in naso damaco smarnco? red bull ti da krilaaa smarnca pa pogon na vse stiri...) kot da ji branis in prepovedujes alko ker to bo zelo neefektivno...

v glavnem pa poskrbi da bo zaposlena, da bo sola laufala... dogovori se da bos ogromno toleriral dokler bo vse stimal... ko bo pa zacela popuscat pa zakljuci vse!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pride ob 4 zjutraj? Pridna. Čisto resno pridna, jaz sem se včasih ob 9tih primajal. Pa še to ne cel.

Klasična 18 letnica bi jaz temu rekel. Sicer pa če ji malo omejiš vseskupaj... Nevem težko rečem.
Bo že minlo. Našla je kondome? Super, jaz bi se bol skrbel če jih nebi blo, pa bi vedel da ma fanta.
To so tota leta. Deluje odgovorna.

Sicer pa če se malo tak odkrito pogovoris z njo... Pač kaj te muči in to. Bo že razumela.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Prosim za nasvet...

Moj nasvet bi bil takle: Hčera ti je v dobi adulescence (upam da sem prav napisal) - po domače puberteta jo meče
smile-1.gif
.

tako da..kaj storiti? Predvsem vsake toliko časa jo vprašaj če ima dovolj denarja.

Ne vem no...pusti deca naj žurajo, to so najlepša leta..dokler šola, faks lavfa se ni kaj za pritoževati! Da ima kondome je pa tudi fino - torej je ozaveščena. Upam pa, da ji privoščiš kak seks - čeprav je to kot očetu težko sprejeti..ampak tak to je.

Sebe poglej, svojo ženo poglej...sta bila kaj drugačna? Edino avta še nista imeli pri 18-ih, ..se pa da tudi z biciklom na fešto.

Saj čez 18 let bom verjetno sam na istem...pa vseeno...vedno je treba pogledat kak si bil sam - in meni starši glede tega niso nikoli težili...toliko sem imel pameti da šolo se rihtal sproti, žur pa je mogel biti da si se laho sprostil (za uspešno učenje).

Sicer pa...zdaj ko vama hčera žura imata vsaj čas zase - torej si privoščita te 'samske' trenutke
smile-1.gif
...pa predvsem privoščita ji mladost, sebi pa zradirajta nepotrebne skrbi.

LP

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Babette pravi:
Citat:
Uporabnik mrzli pravi:
Imam zel oresne probleme s ščerko. Spomladi je dopolnila 18 let in za darilo dobila izpit za avto in avto.
Fajn sem si mislil. Nebom je več rabil vozit okoli. No sedaj se je pa zelo zakompliciralo. Nikoli je ni doma, vedno se samo vozi okoli bog vek je vse. To kar je poleti zaslužila prek študentskega servisa sedaj porabi za žuranje.
Ko pride vikend je praktično ne vidim. Edino kar je slišim ko pride domov oklo4 ure zjutraj in po osmi uri že leti naprej.
Vsake toliko pripelje pokazat kakšnega fanta.Da bi bil vsaj vedno isti.
Kaj mi je storiti. Žena je med njenimi stvarmi našla kondome.
crazy1.gif
, obleka ji smrdi po alkoholu.
Prosim za nasvet.

Povprecen nacin zivljenja punce, ki obozuje partye. Tuki vsekakor ni nic narobe,
ce punca dela vse po pameti. Go girl, go girl
grin1.gif

Da niso to tvoji tastari?
grims-1.gif

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
shocked-1.gif
He he, nebi blo nc tazga ce bi jih tkole skrbel. Sam men takoj vse povejo kva jih mot pa kako in kaj
se nej obnasam uzuni!
wink-1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
heh, men še zdej, ko se poslovimo, rečejo 'pazi nase'. Še nekaj let nazaj mi je mami že iz navade pomoje rekla 'pazi na cesti'. Hja, in zdaj jaz to počnem mojim frendom. Pa sej, škodi ne
smile-1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
ksz, dokler se tako zabav je vse ok, naj kaj spije, seksa (z zaščito), hudo je, če bi se začela ukvarjati z mamili. Takrat pa samo zaklenit in nikamor spustit...

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
ksz, dokler se tako zabav je vse ok, naj kaj spije, seksa (z zaščito), hudo je, če bi se začela ukvarjati z mamili. Takrat pa samo zaklenit in nikamor spustit...

Trda roka pomaga. Sam je pa nimajo vsi starsi..
smirk-1.gif