Citat:
A ni bolj fajn, da je v ene parih nesrečnih razmerjih, iz katerih se nekaj nauči, kot pa da pohopsa prvega in ga po dveh letih hoče ubiti?
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Jaz sem pač morala ostajat doma, ker sem mela večinoma vaje za flavto čez cel vikend, tako da nisem mogla z njimi.
Citat:
a se kej igras flavto
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Citat:
a se kej igras flavto
mislim, da je blo 11 let dovolj...zdej se raje posvečam drugim stvarem
Citat:
Uporabnik Babette pravi:
Citat:
Uporabnik mrzli pravi:
Imam zel oresne probleme s ščerko. Spomladi je dopolnila 18 let in za darilo dobila izpit za avto in avto.
Fajn sem si mislil. Nebom je več rabil vozit okoli. No sedaj se je pa zelo zakompliciralo. Nikoli je ni doma, vedno se samo vozi okoli bog vek je vse. To kar je poleti zaslužila prek študentskega servisa sedaj porabi za žuranje.
Ko pride vikend je praktično ne vidim. Edino kar je slišim ko pride domov oklo4 ure zjutraj in po osmi uri že leti naprej.
Vsake toliko pripelje pokazat kakšnega fanta.Da bi bil vsaj vedno isti.
Kaj mi je storiti. Žena je med njenimi stvarmi našla kondome., obleka ji smrdi po alkoholu.
Prosim za nasvet.
Povprecen nacin zivljenja punce, ki obozuje partye. Tuki vsekakor ni nic narobe,
ce punca dela vse po pameti. Go girl, go girl
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
ksz, dokler se tako zabav je vse ok, naj kaj spije, seksa (z zaščito), hudo je, če bi se začela ukvarjati z mamili. Takrat pa samo zaklenit in nikamor spustit...