Podaljšuje.Ej mirsi dej ti meni povej a lifranje enormnih količin orožja in vojakov v Ukrajino s strani Rusije kaj pripomore h končanju vojne ali jo le podaljšuje?
Torej si se že odločil, da boš teme, ki jih js odpiram zaklepal, tako kot si prejšnjo, samo malo počakaš, da ne bo tako očitno. Mene pa tudi brez razloga in obrazložitve skoraj vsak teden blokiraš, ne zato, ker bi bilo potrebno, ampak ker lahko. Da se pred uporabniki pokažeš, da si glavni.Cela tema je že tako....pravljično zastavljena!
Iz vljudnosti počakam še stran ali dve....potem se bo pa OP zaciklal deee....in bo zaklep
Neumnosti, izmišljeni razlogi in laži.........začneva z 2dnevnim banomTorej si se že odločil, da boš teme, ki jih js odpiram zaklepal, tako kot si prejšnjo, samo malo počakaš, da ne bo tako očitno. Mene pa tudi brez razloga in obrazložitve skoraj vsak teden blokiraš, ne zato, ker bi bilo potrebno, ampak ker lahko. Da se pred uporabniki pokažeš, da si glavni.
Tu uporabnike blokiraš, to je največ kar lahko tu narediš, mogoče te v 3.sv vojni čaka lepa karijera paznika ali kurjača v koncentracijskem taborišču.
A si mislil EU v RusijiSamo vprašam: recimo da po hitrem postopku sprejmejo Ukrajino v EU... Mar ne bi bila potem tudi Rusija v EU...?
To je podobno kot če gresta levi in desni po cesti in levi da desnemu prst v rit... Zdej pa vprašanje: kdo ima prst v riti?A si mislil EU v Rusiji
Vodilni pogajalec iz Kijeva David Arahamija je izjavil, da mirovnih pogovorov z Rusijo ne bo do konca avgusta, saj da bo prej izveden protinapad.
A prav razumem, da zaenkrat Ukrajina ni pripravljena pristopit v mirovna pogajanja?Kličko: V mirovna pogajanja bomo stopili šele, ko bo Ukrajino zapustil zadnji ruski vojak
Kaj dosti si ne obetajo, če mislijo, da bo vojna trajala več let. No počakajmo, pa da vidimo.pravilno razumeš! bravo!
ker če grejo zdele v pogajanja, potem rusi ne bojo šli iz donetska.
očitno si nekaj obetajo iz tega protinapada, tko da počakajmo, mogoče presenetijo!
Stollenberg: Pripravljeni moramo biti, da bo vojna trajala več let
Kličko: V mirovna pogajanja bomo stopili šele, ko bo Ukrajino zapustil zadnji ruski vojak
To se bodo pogajali, da ne bodo šli do Moskve. V zameno pa Kaliningrad dobili.Tole mi pa ni jasno - zakaj bi štartal z mirovnimi pogajanji po tistem, ko agresorska vojska zapusti napadeno ozemlje? Če okupatorja vojaško prisliš v ta umik, si v bistvu tako ali tako že zmagovalec, čemu potem mirovna pogajanja?
Tole mi pa ni jasno - zakaj bi štartal z mirovnimi pogajanji po tistem, ko agresorska vojska zapusti napadeno ozemlje? Če okupatorja vojaško prisliš v ta umik, si v bistvu tako ali tako že zmagovalec, čemu potem mirovna pogajanja?
Ja ampak sami od sebe se 100% ne bodo umaknili, če se bodo pa primorani umaknit zaradi ukrajinske protiofenzive so pa tako ali tako že poraženi in ne morejo priti nazaj tudi če bi želeli.vojska se umakne iz območja, lahko pa počaka v zaledju, če so pogajanja neuspešna.
Ok, ok, na ta scenarij pa res nisem pomislilTo se bodo pogajali, da ne bodo šli do Moskve. V zameno pa Kaliningrad dobili.
Orban : "Potrebna je nova strategija, ki bo osredotočena na mirovne pogovore in pripravo dobrega mirovnega predloga namesto na zmago v vojni," je v govoru madžarski manjšini v romunskem zdraviliškem mestu Baile Tusnad dejal madžarski premier. Orban Zahodu očita, da ni upošteval varnostnih zahtev Rusije pred začetkom vojne. "Z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom in nemško kanclerko Angelo Merkel se ta vojna ne bi nikoli zgodila," je zatrdil.
Kijev podal pogoj za konec vojne
Zelenski je po pogovorih z Erdoganom in Guterresem izjavil, da bodo mirovna pogajanja z Rusijo mogoča šele, ko bodo ruske sile zapustile Ukrajino.
Je konec že blizu?V govoru ob dnevu neodvisnosti je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski obljubil, da se bo njegova država proti ruski invaziji bojevala do konca in da ne bo "nobenega popuščanja ali kompromisa". "