izgovor "boj proti terorizmu" je primern za povečanje vohljanja takega in drugačnega...
pa naj kdo reče da je demokracija kaj večja...
pa naj kdo reče da je demokracija kaj večja...
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
ksz
Ko so v ZDA privatizirali popravne domove za mladino, se je zgodilo, da so lastniki podkupili lokalnega sodnika, da je obsojal čim več mularije.
Moj problem je, da so ga vklenili in vtaknili v zapor - in ga tam zadržali, kljub nasprotovanju zdravnikov. Ja, to smatram kot izživljanje: če so zdravniki ocenili, da ne sodi v pripor, odgovorni varnostniki pa tega niso upoštevali, je krivda jasna. Zakaj niso upoštevali zdravnikov (ali so enostavno pozabili, ali pa je bil zadaj sadizem) pa bo pokazala preiskava - je pa načeloma vseeno.Citat:
Uporabnik titov pravi:
Torej po tvoje je edini problem v tem, da je bil vklenjen? Zaradi tega je umrl in to smatraš kot izživljanje?
Mislim, da so zdravniki dovolj usposobljeni za skrb za bolnike z demenco/Alzheimerjevo - mislim, da dotični gospod ni bil edini zmeden pacient v VB.Citat:
Uporabnik titov pravi:Sem že napisal, da je bil mogoče nevaren sebi in je bil zato priklenjen... Me prav zanima kako bi se zgražal nad ne vem kom, če bi v bolnišnici skočil čez okno...