privatizacija vode

kajn

Guru
5. okt 2007
2.846
1.695
113
Iskajoč brata
danes sem poslušal po radiu in me je mal razkurilo. Kregajo se levi, desni, roza,..... V ozadju nam pa bojo vse prodali in služili na račun nas.

Kratek članek in oddaja

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Barabe, da lahko sploh to predlagajo. Jezljivo je, da gre pri nas v zadnjem času vse skozi, kar se predlaga v parlamentu. Samo, da lahko dobijo davke in si razdelijo denar ter koncesije. Sonce so že "obdavčili", sedaj pa še vodo: sledil bo še zrak.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Vodo lastnikom zemlje , kot nafto, na tvojem je , tvoja je( da se ne boste preveč vznemirili, v Sloveniji to NE velja)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Na to temo je en dober dokumentarec iz ZDA, kjer je Coca Cola pokupila ogromno izvirov in imajo tam sušo ali pa vodo filtrirajo iz rek, Coca Cola pa čisto izvirsko vodo prodaja ljudem v plastenkah. Če se spomnim naslova napišem.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Pohiti ,kupi vodne izvire pa boš obogatel, pa pazi da te ne bo spet Vizjak prehitel.......

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Po kranju že hodijo in popisujejo štirne, na vrtine za ogrevanje voda voda pa montirajo števce, da boš plačal davek na obremenitev okolja.
smirk-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem ravn hotu odpret temo glede tega zakona. Sam sem moral it na generalko za jutrsnji koncert
smile-1.gif

Zanimivo, kako gredo resnicno pomembne teme za slovenijo tako mimo nas. Glavno da vemo za vsako stvar, ki se zgodi v parlamentu, ki i.a vezo s polpreteklo zgodovino.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Vodo lastnikom zemlje , kot nafto, na tvojem je , tvoja je( da se ne boste preveč vznemirili, v Sloveniji to NE velja)

Sevede, pajac. Pa še račun izstavit vsakemu frčoplanu, ki leti preko tvoje zemlje, ane? Ne vem, a so to provokacije, al dejansko tko razmišljaš, ker če je to res tvoje prepričanje, lahko rečem samo WOW.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Kaj v bloku v devetem štuku nič ne teče iz tal ? Aja vam samo od vrha priteče , pa še to samo takrat ko sosedu cevi popokajo....

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Sej razumem, vam v keudru pač na koncu priteče le drek...in bi naredili vse, da bi se iz tega dreka izkopali, pa četudi zato prodate svojo mati...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.300
7.071
113
pri taščici

Dsf:
Očitno je tvoj izbrani vodja ( saj si JJ zagovornik?) drugačnega mnenja. Kaj pa sedaj?
Sicer pa mi je žal da smo pred desetletjem prijavili vodnjak.upam da so izgubili tisto evidenco.

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.668
3.178
113
v lokalni ostariji
hanzi niso niso:) evidenc, katere so lepa podlaga za kasiranje ne izgubijo:)

drugač pa denar je sveta vladar. in voda bo kmalu strateška dobrina... bolj kot nafta

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.142
11.227
113
Voda je že zdaj povsod po svetu, razen pri nas (ki tega tak ne cenimo, ker pride po pipi pitna) pa še mogoče kje, kjer jo je res na pretek (redko kje) super strateška dobrina. To da teče pitna voda na pipi, je verjetno samo še pri nas. Povsod v tujini kjer sem bil, kao ni za pit. Pa sem bil že daleč in večkje. DSF je očitno nek zapečkar, ki še ni videl sveta. Internet pa očitno vsega ne pričara.