Pritožba na prekršek

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Torej situacija je sledeča
na glavno cesto sem se vključil iz stranske. Peljem približno 500 metrov, nakar me ulovijo z radarjem. Moja hitrost je bila 71kmh.
Zanima me kako nej bi razbral, da je naselje, brez da bi bil obveščen z znakom za naselje. Šele pri policijski patrulji je bil znak za konec naselja. Imam kaj možnosti za pritožbo?
Pa prosim brez komentarjev, kako norim itd, ker res nisem vedel da je naselje.
Hvala za vse konstruktivne odgovore.

Lp

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.152
113
kako pa si prišel v to naselje? s helikoptorjem? ugrabljen? kaj tretjega?

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Ok. Peljem se skozi naselje1, pridem ven iz naselja, zavijem na stransko cesto in nadaljujem. Potem sem prišel po teli cesti v naselje z radarjem

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
Ok. Peljem se skozi naselje1, pridem ven iz naselja, zavijem na stransko cesto in nadaljujem. Potem sem prišel po teli cesti v naselje z radarjem
Če si peljal vseskozi po občinskih cestah, potem nisi kriv, če znak ni bil postavljen, in se pritoži, ker pač ni bilo znaka.
Če pa si v naselje prišel po njivah, travnikih, privatnih poteh...... potem pa boljš da takoj plačaš.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
povej kje točno si se vozil in če tam ni znaka nisi mogel vedet da si v naselju...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Tako je, po možnosti naredi kakšno sliko ali pa kar filmčk ko zavijes iz neke "glavne ceste izven naselje" ter nadaljuješ pot po tej cesti kot si opisal.

filmcek na CD in to je to.